ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interview DV2015 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1464)

California 28.11.2014 06:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik NS2015 (Poruka 50529)
California kad si trazio otkljucavanje aplikacije i ako nije tajna sta si menjao? Ja sam isto trazio otkljucavanje krajem oktobra pa me interesuje. I da li si kontaktirao Kentaky nakon popune podataka i sta su ti rekli?

Otkljucavanje sam tražio pocetkom Avgusta, i završio sa izmjenama tamo negdje 16.8. Dobio sam mail da su podaci prihvaćeni, generički, thank you Bla Bla...

Nakon toga sam zvao Kentucky u Oktobru da pitam za intervju. Rekli su mi da je DS-260 tu ali još uvijek nije obrađen slučaj jer smo otključavanjem ponovo 'stali u red' i čekamo na obradu aplikacije.

Na pitanje kada mogu očekivati intervju, odgovor je da ću dobiti mail otprilike 2 mjeseca ranije i da sigurno neće biti u Januaru 2015.
Strpit' ću se do polovine Decembra, novog visa bulletin-a pa zvati ponovo da pitam.

Otkljucavanje sam tražio zbog izmjene podataka:
- mjesto rođenja - upisao sam kanton za sebe, suprugu i roditelje, kantoni tada nisu postojali u BiH.
- škola - ispravio grešku oko vocational / academic
- mjesto boravka - toliko puta su mijenjali ime ulice i broj da više čovjek ne zna šta da upiše, na nekoliko razlicitih dokumenata (licna karta, rodni list, pasoš, državljanstvo, boravak) pišu razne verzije i adrese iako se nisam nikada selio.

Anemone 28.11.2014 10:34

Prvo da cestitam svima koji su napravili konkretne korake, dugo nisam bila na forumu, pa sam letimicno sad pregledala postove..
Spatracus, cestitam i neka ti je srecno..
Dobila sam meil sa zakazanim intervjuom 8.januara, konacno! Juuupi

zanesena 28.11.2014 20:12

Da li sa zeleznicke ako dolazim hvatam 42 sa Bircaninove ili kako do ambasade?

I ako neko moze da mi kaze ako intervju imam u 8.30, znam da posle imam 3 sata cekanja, kad se odprilike zavrsava sve da znam kad mogu kuci zbog prevoza?

hvala na odgovoru

kreta 28.11.2014 22:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zanesena (Poruka 50564)

I ako neko moze da mi kaze ako intervju imam u 8.30, znam da posle imam 3 sata cekanja, kad se odprilike zavrsava sve da znam kad mogu kuci zbog prevoza?

hvala na odgovoru

Cao Zanesena! Od zelenicke stanice idi bilo cime do Slavije. Skreni desno kod Mc-a do Bircaninove. Tu cekas 42. Izlazis na prvoj posle kruznog toka, odnosno televizije Pink, na raskrsnici Bulevara kneza A. Karadjordjevica i Soline. Mozes proveriti i na Planu Plus. Srecno i javi kako je bilo! Pozdrav.

zanesena 28.11.2014 22:19

hvala Kreto:)
citala sam da je pauza u ambasadi do 13.30 pa onda opet prozivaju, kad se napusta ambasada? 15, 16 casova???

kreta 28.11.2014 22:27

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zanesena (Poruka 50567)
hvala Kreto:)
citala sam da je pauza u ambasadi do 13.30 pa onda opet prozivaju, kad se napusta ambasada? 15, 16 casova???

Jesi brza!
Za to drugo ne znam. Valjda ce ti se javiti neko ko je prosao interview.

P.S. Poslala sam ti poruku na "private".

dulei86 28.11.2014 22:35

Citat:

hvala na odgovoru

Pa da, uhavtis 9ku do hrama i tu presednes na 42. Tako ti je najlaske.

Tomislav1970 28.11.2014 23:53

Citat:

hvala na odgovoru

Ne znam kada stizes u Beograd, ali mislim da ti je najjednostavnije da uzmes taxi, i da se ne igras sa gradskim prevozom da ti se ne bi desilo da zakasnis.

Taxi cete izaci nekoliko stotina dinara, ali nemoj ga uzimati ispred stanice vec kreni ulicom uzbrdo prema Slaviji i zaustavi neki u prolazu i on ce odmah skrenuti desno u Kneza Milosa i tamo si za desetak minuta

hadrocodium 29.11.2014 01:20

Nas je danas pozvao konzul iz ambasade da nam kaze da intervju koji nam je zakazan za 6.1.2015.odlozimo.Mogli smo da biramo 14.1.2015ili 20.1.2015.

NS2015 29.11.2014 02:09

Bla Bla...

Nakon toga sam zvao Kentucky u Oktobru da pitam za intervju. Rekli su mi da je DS-260 tu ali još uvijek nije obrađen slučaj jer smo otključavanjem ponovo 'stali u red' i čekamo na obradu aplikacije.

Na pitanje kada mogu očekivati intervju, odgovor je da ću dobiti mail otprilike 2 mjeseca ranije i da sigurno neće biti u Januaru 2015.
Strpit' ću se do polovine Decembra, novog visa bulletin-a pa zvati ponovo da pitam.

Otkljucavanje sam tražio zbog izmjene podataka:
- mjesto rođenja - upisao sam kanton za sebe, suprugu i roditelje, kantoni tada nisu postojali u BiH.
- škola - ispravio grešku oko vocational / academic
- mjesto boravka - toliko puta su mijenjali ime ulice i broj da više čovjek ne zna šta da upiše, na nekoliko razlicitih dokumenata (licna karta, rodni list, pasoš, državljanstvo, boravak) pišu razne verzije i adrese iako se nisam nikada selio.[/quote]
Hvala calivlfornia na odgovoru . Nadam se da nas nece otegliti dalje od aprila. Mi smo trazili otkljucavanje aplikacije u oktobru.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:12.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.