ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Dv-2019 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1879)

Andrew Wiggins 27.10.2017 18:19

Ionako je manjak radnih mesta u celoj Srbiji i visak nezaposlenih pa ce uvek biti ljudi da zameni te koje odlaze ne brinite se ni malo za buducnost zemlje u tom smislu.

Katarina Jevremovic 28.10.2017 16:22

Prijavljeni, peti put dve prijave! Jeeeeeej! :naughty:

YoWanna 28.10.2017 16:34

Prijava po sesti put danas i dalje se nadamo...:blink::naughty:

dadorado 28.10.2017 21:34

Veliko hvala,

DV2016 - Not Selected
DV2017 - Not Selected
DV2018 - Not Selected
za DV2019 još nismo aplicirali ali hoćemo.

Ove godine su poništene aplikacije do 10.10, počele su 18.10 i trajaće do 22.11.

Apliciraću pred kraj.

lover 30.10.2017 17:44

Osmi put dvije prijave. Ne gubimo nadu jos uvijek. Cekamo maj. :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

dxdx 30.10.2017 22:06

Prijavili se danas 9 put za redom, tako da zena i ja ne gubimo nadu. Puno srece svima !!!

miloszeka 31.10.2017 02:34

Juče poslate dve prijave po prvi put! Puno sreće svima! I stvarno hvala ljudima koji vode ovaj forum, toliko podataka, gde bukvalno možete da pronađete apsolutno sve što vas zanima, samo tako ljudi svaka cast radite pravu stvar!

pelcer224 31.10.2017 15:51

Dodje Oktobar pa mi pade na pamet lutrija. Samo da vas pozdravim iz Austrije gdje smo se doselili ove 2017. godine nakon 11 godina igranja lutrije iz BiH i propalih porodicnih pokusaja. Ove godine se necemo prijavljivati vise nam ne treba jer smo se smjestili porodicno u Austriju, radimo oboje, plate redovne , djeca u skoli... Zadovoljni smo zbog sebe i djece, samo zalimo sto smo toliko izgubili vremena igrajuci lutriju. Savjet svima, trazite druge opcije a od lutrije slaba vajda, to je bacanje vremena. Jos kad sam vidio da su opet muljali sa prijavama da pozivaju na novo prijavljivanje dva puta ovog Oktobra, to je toliko providno i jadno da je obesmisljeno igrati...

Lazar023 31.10.2017 18:24

Citat:

Prvobitno poslao korisnik pelcer224 (Poruka 69346)
Savjet svima, trazite druge opcije a od lutrije slaba vajda, to je bacanje vremena.

Upravo.

99,9% vas koji ucestvujete (i) ove godine u luttriji nece biti izvuceno.
DZaba vam to "srecno" i ovo-ono,samo 0,01% (pretpostavljam;mozda i manje) ce imati srecu u ovom procesu.Preko 14 miliona prijava prosle godine,55000 njih izvuceno...sta je to,1 u 300 (1 izvucen na 299 neizvucenih)?

Nadjite alternativna resenja za...cemu vec tezite,ovaj nacin je sreca (ali BAS sreca).Naravno,nista ne kosta da probate,ali ne zaboravite da vise od 99,99% vas (ne samo iz Srbije,vec iz svih zemalja) nece biti izvuceno:no:
Ne samo ove godine,nego mozda ni za 10,ni za 20,ni za 50-100 godina (koliko dugo vec ova lutrija bude potrajala).

Drugim recima,razmislite da uzmete svoju sudbinu u svoje ruke,ne da zavisite od puke srece :)

(rekao bih da je to ovaj iz Austrije hteo da kaze)

EDIT:
OK,neko ce sad da kaze "Evo,ja sam zivi primer da je neko (ja) izvucen,i to iz PRVOG puta" (ili drugog ili treceg).
Dobro.Super za tebe.
A na to bih rekao "OK,na tvoj jedan primer ja cu ti pokazati jos 100 drugih zivih primera koji nisu izvuceni".

EDIT 2:
Cisto da se podsetimo statistike ljudi.

Makica@ 31.10.2017 18:28

Citat:

Prvobitno poslao korisnik pelcer224 (Poruka 69346)
Dodje Oktobar pa mi pade na pamet lutrija. Samo da vas pozdravim iz Austrije gdje smo se doselili ove 2017. godine nakon 11 godina igranja lutrije iz BiH i propalih porodicnih pokusaja. Ove godine se necemo prijavljivati vise nam ne treba jer smo se smjestili porodicno u Austriju, radimo oboje, plate redovne , djeca u skoli... Zadovoljni smo zbog sebe i djece, samo zalimo sto smo toliko izgubili vremena igrajuci lutriju. Savjet svima, trazite druge opcije a od lutrije slaba vajda, to je bacanje vremena. Jos kad sam vidio da su opet muljali sa prijavama da pozivaju na novo prijavljivanje dva puta ovog Oktobra, to je toliko providno i jadno da je obesmisljeno igrati...

Pozdrav :) Zelim da vam cestitam na novom zivotu,i zelim vam puno uspeha :1072:
Drugo,ne bih se slozila sa vama 'da je bilo sta muljano', Lutrija je nasumicno izlacenje.a kao sto i sam naziv kaze 'Lutrija' za nju vam je samo Sreca potrebna nista drugo. Ne treba se nadati,ja se uopste nisam nadala nego sam po drugi put okusala srecu i bila sam izvucena za 2018 godinu :)
Drugarica je reda radi popunila prijavu i bila je izvucena. Moj savet je da Ne Odustajete,jel se nikad ne zna :) Pozdrav Veliki :1072:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:07.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.