Na onom linku ne pise nista novo,mislim da na intervju trebam da budem pozvan putem pisma...nije mi samo jasno kako ti vec znas kad ti je intervju,kad tamo sve informacije navode na state.gov
hvala ti na svim informacijama!!!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik johnny_nyc
(Poruka 41823)
via i vi brojite sitno...neka vam brzo prođe to vrijeme...:)
|
Jeste, usitnili smo...
Iskrena da budem, ja sam najviše navijala da odgodimo intervju kako bi sin završio prvi razred, da to nekako zaokružimo i onda idemo, ali tako neke negativne stvari nam se dešavaju u okruženju, na poslu, da svako odgađanje gubi smisao. Koliko god se covjek trudio da misli kako nije sve baš, baš crno ovdje, nažalost jest... Tako da mi ostajemo pri svom datumu, 8.novembar - dan D, nema odgađanja :) :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sedmica
(Poruka 41829)
Na onom linku ne pise nista novo,mislim da na intervju trebam da budem pozvan putem pisma...nije mi samo jasno kako ti vec znas kad ti je intervju,kad tamo sve informacije navode na state.gov
|
OK, hajde još jednom da ponovimo, mada je toliko puta već rečeno. Možda nije sve izgubljeno, ako si malo kasnije poslao/la papire u Kentucky možda još nisi došao na red za intervju (ako je status na sajtu nepromijenjen pretpostavljam da je tako). Dakle, nema pisma, nema koverti, obavijest o intervjuu će doći mailom i u vidu promjene statusa na sajtu, ako promjene nema znači da intevju još nije zakazan. Poslije objavljivanja svakog visa bulletina provjeri status ili ih nazovi pa provjeri kad možeš očekivati intervju.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sedmica
(Poruka 41829)
|
Tvoj slucaj mi nikako nije jasan. Ko ti je rekao da cekas koverte? Ne postoje vise koverte!
Kada kazes da ne pise nista novo, sta ti to znaci? Imas CN i sa njim proveravas?
Pise ti i dalje "You have been randomly selected..."?
Ako si kasnije poslao papire, moguce je da ti je u decembru, ali to bi trebalo da pise vec sad.
|
Green2014 |
29.10.2013 21:37 |
Evo i mene da kazem koju rec. Vec sam oko 8:30 bio unutra i zauzeo mesto. Radnik obezbedjenja nam je ispricao par anegdota da nam ubije vreme, ali na m je rekao da se naoruzamo strpljenjem. Ispred mene je bila samo jedna zena koju sam kao pravi gentleman pustio da ide pre sto se ispostavilo kao greska :nene: Ona je bila za useljenje a osnov brak:smrc: Oko 9:15 prozvani smo prvo ona pa ja da predamo pasose i vratili smo se na nasa vec oblikovana mesta :grin: Onda opet cekanje. Posle 10ak minuta prozvana je ona i otisla u posebnu kabinu. Ostala je 45 minuta. Vec sam se pomirio time da tamo drze neke sprave za mucenje pa svako mora da prodje. Oko 10:15 sam usao. Bio je tamo nas covek. Daj dokumenta, dve slike (ja imao samo jednu ali kaze iste su kao i one sto si slao pa nema veze), gde ces biti, sta ces raditi, diploma, sta sad radis... Sve u svemu, zavrsio sam za 5 minuta. I naravno vracam se na svoju stolicu. Zena ispred mene je bila jos par puta do saltera i na kraju su je vratili da dostavi jos neka dokumenta. Mene su. 11:40 prozvali da platim vizu i posle 5 minuta odlazim na razgovor na salter pored onog o kome svi pricaju gde radi veseli radnik tamne puti :grin: Ovaj je bio ozbiljniji... Pitanja gde ces, koliko,puta si vec bio u usa, sta ces da radis, kad ides...ja kazem pocetkom februara, a on sto toliko cekas :grin: Pa karte su jeftinije, kazem ja... Otisci i pozdravljanje sa naznakom vidimo se sutra ovde u 3:==D: Ako neko ima pitanja, tu sam..verovatno sam nesto zaboravio ali uglavnom je slicno kao i do sada
|
Četitam Green!
Nekako lakše pada čekanje kad pročitam ovakve poruke.
|
Green, pridružujemo se čestitkama. Sad još "greenkartašica" i pravac USA. :) :)
Mislim da smo svi toliko apsorbovali sve po pitanju intervjua, da pitanja jednostavno nema. Samo smo žedni ovakvih riječi koje govore da će sve biti ok i da je intervju formalnost. :) :)
|
johnny_nyc |
30.10.2013 10:31 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik via
(Poruka 41832)
Jeste, usitnili smo...
Iskrena da budem, ja sam najviše navijala da odgodimo intervju kako bi sin završio prvi razred, da to nekako zaokružimo i onda idemo, ali tako neke negativne stvari nam se dešavaju u okruženju, na poslu, da svako odgađanje gubi smisao. Koliko god se covjek trudio da misli kako nije sve baš, baš crno ovdje, nažalost jest... Tako da mi ostajemo pri svom datumu, 8.novembar - dan D, nema odgađanja :) :)
|
i svemir ti govori diži sidro što prije i bježi :)
i green sve čestitke...napokon status odgovara nicku :)
|
Green2014, čestitam ti na dobitku i hvala ti što si sa nama podijelio svoja iskustva.:bravo::bravo::bravo:
|
Green2014 |
30.10.2013 15:18 |
Hvala svima na cestitkama :) Samo jos da prijavim da je viza u pasosu, a pasos kod mene :D Via, sad krece potraga za greenkartasicom :)))) Srecno svima ostalima koji cekaju inervju
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:43. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.