-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
- -
Ds-260 dv-2015
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1421)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik SRBghost
(Poruka 47072)
Isti slucaj kod mene. Supruga je nosilac i nije se pojavilo pitanje, a meni i klinji jeste. U svakom slucaju, sve i da ne pricas engleski, nesto nisam siguran da svi iz npr. Somalije ynaju da kazu ista vise od OK, pa opet dobiju GC. Samo opusteno, zemljaci :)
|
Ja engleski govorim poprilicno dobro, suprug ne (radimo na tome da do odlaska -ako prodjemo intervju to bi trebalo onda da bude u martu - sto vise poboljsa razumijevanje a konverzaciju ce nadamo se najbolje prokinuti kada bude u tom okruzenju) ..vise me je bilo strah da nesto u aplikaciji ne preskocim (znam da ne bih mogla ici dalje ako nesto nisam obuhvatila ali vidim da su neki pominjali da su kao nosioci imali pitanje u vezi sa jezikom..pa cisto da provjerim):)
znam da je off topic ali koliki ti je klinac???
|
| SRBghost |
19.06.2014 13:15 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik filia
(Poruka 47075)
Ja engleski govorim poprilicno dobro, suprug ne (radimo na tome da do odlaska -ako prodjemo intervju to bi trebalo onda da bude u martu - sto vise poboljsa razumijevanje a konverzaciju ce nadamo se najbolje prokinuti kada bude u tom okruzenju) ..vise me je bilo strah da nesto u aplikaciji ne preskocim (znam da ne bih mogla ici dalje ako nesto nisam obuhvatila ali vidim da su neki pominjali da su kao nosioci imali pitanje u vezi sa jezikom..pa cisto da provjerim):)
znam da je off topic ali koliki ti je klinac???
|
Nista se ne brini. Da si nesto propustila, ne bi mogla da zavrsis (elektronski potpises) formulare. Sto se samog jezika tice, jedina bitna osoba u celoj proceduri si ti, kao nosilac. Tvoja skola mora da bude po pravilima. Ono sto ne sme da se desi kod ostalih je neka teza presuda ili zatvorska kazna. Klinja nam ima 4,5 godine :)
|
sta posle popunjene aplikacije
Dali neko moze da nam kaze sta je desava i kojim redosledom kada se aplikacija popuni i posalje.
Citao sam na forumu da se dobija neki broj CN broj, kada se taj broj dobija, i posle koliko vremena od slanja aplikacija se dobija taj broj.
Kada su otprilike intervijui.
Moze li neko da nam posalje sajt gde se prate aplikacije ili CN brojevi,
Hvala vam puno
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sasa 70
(Poruka 47091)
Dali neko moze da nam kaze sta je desava i kojim redosledom kada se aplikacija popuni i posalje.
Citao sam na forumu da se dobija neki broj CN broj, kada se taj broj dobija, i posle koliko vremena od slanja aplikacija se dobija taj broj.
Moze li neko da nam posalje sajt gde se prate aplikacije ili CN brojevi,
Hvala vam puno
|
CN broj ti je broj pod kojim si izvucen na lutriji, dakle dodeljen ti je cim si izvucen, ako si odstampa onaj obrazac koji ti se pojavio kad si proveravao da li si izvucen za lutriju, na njemu dole u dnu mozes videti CN broj, on ti je formata 2015EU000xxxx.
|
| mak 2014 |
20.06.2014 08:00 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik sasa 70
(Poruka 47091)
dali neko moze da nam kaze sta je desava i kojim redosledom kada se aplikacija popuni i posalje.
Citao sam na forumu da se dobija neki broj cn broj, kada se taj broj dobija, i posle koliko vremena od slanja aplikacija se dobija taj broj.
Moze li neko da nam posalje sajt gde se prate aplikacije ili cn brojevi,
hvala vam puno
|
kad popunis i posaljes odma dobijas taj confirmation number
|
| markomisicmisa |
20.06.2014 14:58 |
Ja nigde nisam video da treba slika, tako da nisam ni poslao sliku. Da li to moze naknadno nekako, posto oni mene nisu jos obavestili ni o cemu. Mada sam im vec poslao sliku kada sam se prijavljivao za lutriju..
hvala
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik markomisicmisa
(Poruka 47108)
Ja nigde nisam video da treba slika, tako da nisam ni poslao sliku. Da li to moze naknadno nekako, posto oni mene nisu jos obavestili ni o cemu. Mada sam im vec poslao sliku kada sam se prijavljivao za lutriju..
hvala
|
Sad za sad ne trebaju slike. Trebaće najverovatnije kad budeš išao na razgovor za vizu, al će nas do tad obavjestiti.
|
Hvala Voja 82 i mak 2014 na odgovoru.
Nas CN ( confirmation number) je 2015xxxxx27xxx, reci te mi dali znate sta je sledece.
Dali je sledece poziv za interviju.
Kako se zakazuju pozivi za interviju, po datumu kada ste poslali popunjen DS 260 , ili na osnovu CN broja, kada se mogu ocekivati intervijui.
Hvala vam puno
|
Sasa 70, CN je Case number.
Intervjui se zakazuju po ovim brojevima.
Po tvom broju, ocekuj negdje u februaru promjenu statusa, a intervju u aprilu ( bar je meni tako bilo).
|
| dantesoprano |
21.06.2014 19:27 |
A kad se dobije koverta koliki je rok za slanje nazad jel moze i u julu,augustu i septembru?
|
| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:58. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.