Citat:
Prvobitno poslao korisnik Grge017
(Poruka 63771)
Sta je to IE? Ne razumem se bas?
I mogu li da zatvorim tu stranicu, pa da opet probam da se prijavim?
Pomagajtee :D
|
IE = Internet Explorer (standardni, plava e ikonica)
High school degree je pravi izbor
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik MirkoJ
(Poruka 63774)
IE = Internet Explorer (standardni, plava e ikonica)
High school degree je pravi izbor
|
Hvala ti, e sad mogu znaci da probam opet da se prijavim posto nemam IE, da probam opet Google Chrome da ovo ugasim pa opet?
takodje sto se tice dece stavio sam broj 0. Tako treba?
|
BetterFuture |
05.10.2016 18:36 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Miske789
(Poruka 63768)
Pozidrav ljudi, srecno svima koji su aplicirali i onima koji ce tek da apliciraju, zeleo bih da pitam sta treba da stavim u polju u kojoj drzavi sam rodjen posto sam rodom sa Kosova tacnije iz Prizrena, pa da li da stavim drzava u kojoj sam se rodio 'Kosovo' ili 'Srbija' ? Koje od ta dva, jer se dvoumim posto su Amerikanci priznali nezavisnost Kosova i koliko sam cuo, Kosovo je primljeno u nekim od vodecih svetskih organizacija, mada nisam siguran jer ne pratim politiku. (A procitao sam nesto da kao u Vasingtonu razmatraju da Kosovo sto pre udje u NATO pa mi to unosi zabunu)
|
Prijavljujete se sa drzavom rodjenja Kosovo. Srecno!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Hiroo
(Poruka 63773)
Naravno, svima puno sreće tko se prijavi. Trebat će im ili ona ili netko tko če ih primiti kod sebe i naći posao.
Nema nitko namjeru da ide gore da bih ležao na tuđi račun, već da radi i postigne nešto. Ali treba tako reći svatkom jasno. Ako te izvučemo možeš ući, ali je dalje sve na tebi.
A ne da izvlačiš iz konteksta ili da pretražuješ tekstove satima.
E sada, koji je tvoj status jesi azilant ili nisi, velika ti korist od toga, ako si legalno in.
|
Ovde se mesaju dve razlicite kategorije. Kao sto je clan Bordi888 napisao, a ja cu samo da potvrdim i stanem iza toga, zamolicu vas da se prvo informisete o celom konceptu zelene lutrije pre nego sto krenete u ovakve izjave.
Status azilanta i Permanent Resident-a ne treba ni u kom slucaju niti mesati niti porediti, a da ste malo citali po ovom forumu i te kako biste nasli "korist" koju nosioci zelene karte imaju u odnosu na azilante.
Jos jednom molim za socijalno odgovorno ponasanje na forumu i pozivam clanove da se uzdrze od dezinformacija. Kome se ne cita - molim lepo, vase pravo. Ukoliko ne zelite da citate, onda vas molim da ne spamujete po forumu.
Unapred zahvalan,
Moderator
|
Ugasio Google Chrome, prijavio se na Internet Explorer.
Prijava prosla iz prve i dobio confirmation number.
Tako se resava onaj problem kad Chrome ubaguje (nadam se).
Hvala svima sto su mi pomogli na bilo koji nacin i odgovarali na pitanja, a sad SRECNO SVIMA NA UCESTVOVANJU!
|
Citat:
The eDV website will work with a variety of Internet browsers, but it is best supported by Internet Explorer 8.0 or higher.
|
To je pisalo na stranici pre nego sto su otvorili ovogodisnje prijavljivanje... A ko je strpljiv moze sacekati par dana i biti siguan da ce prijava proci iz prve. Npr. mozete za vreme vikenda pa polako, nece nigde to pobeci.
|
Ljudi jel polje br.6 preskačete i prelazite na fotografiju prilikom prijave? Ili označite Yes i upišete Srbija? Za one koji nisu iz Srbije odaberete državu rođenja (Montenego, BIH itd)?
|
E ja se izvinjavam,kada pocinje prijava za DV 2018.Kao trebalo je juce ali nikako da krene...
|
BetterFuture |
05.10.2016 20:23 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Loly
(Poruka 63780)
Ljudi jel polje br.6 preskačete i prelazite na fotografiju prilikom prijave? Ili označite Yes i upišete Srbija? Za one koji nisu iz Srbije odaberete državu rođenja (Montenego, BIH itd)?
|
Pod 5. upisujete drzavu rodjenja.
Pod 6. Izaberete Yes i nista ne birate iz padajuceg menija, jer smo svi sa ovih prostora eligible za prijavu po zemlji rodjenja. Srecno!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Magelan
(Poruka 63777)
Ovde se mesaju dve razlicite kategorije. Kao sto je clan Bordi888 napisao, a ja cu samo da potvrdim i stanem iza toga, zamolicu vas da se prvo informisete o celom konceptu zelene lutrije pre nego sto krenete u ovakve izjave.
Status azilanta i Permanent Resident-a ne treba ni u kom slucaju niti mesati niti porediti, a da ste malo citali po ovom forumu i te kako biste nasli "korist" koju nosioci zelene karte imaju u odnosu na azilante.
Jos jednom molim za socijalno odgovorno ponasanje na forumu i pozivam clanove da se uzdrze od dezinformacija. Kome se ne cita - molim lepo, vase pravo. Ukoliko ne zelite da citate, onda vas molim da ne spamujete po forumu.
Unapred zahvalan,
Moderator
|
Ajde, neću biti više socijalno neodgovoran i širiti dezinformacije.
Pa, upravo to i jeste razlog zašto se dobivaju sva prava i obaveze, osim prava na glasovanje, da se država ne bi peglala oko vas.:1072:
Puno sreće svima, iskreno i hvala unaprijed.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:04. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.