Mozda glupo pitanje, ali kada registrujem intervju na ais.usvisa-info sajtu, trazi mi DS-260 number. Gde da nadjem taj broj, jedini broj koji imam je case number i onaj broj koji sam kucao kada sam proveravao da li sam izvucen i posle za datum intervjua. Trazio sam i na stranici DS 260 obrasca, ali nisam nasao
Nasao sam, to je confirmation number u atachmentu koji vam posalju na mail kada popunite ds260
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik saleee
(Poruka 76169)
Mozda glupo pitanje, ali kada registrujem intervju na ais.usvisa-info sajtu, trazi mi DS-260 number. Gde da nadjem taj broj, jedini broj koji imam je case number i onaj broj koji sam kucao kada sam proveravao da li sam izvucen i posle za datum intervjua. Trazio sam i na stranici DS 260 obrasca, ali nisam nasao
Nasao sam, to je confirmation number u atachmentu koji vam posalju na mail kada popunite ds260
|
Koliko se secam, to je onaj broj koji se dobije sa bar-kodom. Odstampana stranica se nosi i na intervju.
Proverite za svaki slucaj kompletan DS-260 obrazac. Treba da ga imate odstampanog ili u PDF fajlu.
|
Zavrsili smo intervju, sve je proslo kako su i drugi clanovi pisali i sam intervju je zaista kratko trajao sa par pitanja samo i pozeleneli smoo i mi :) vidim da su nam promenili vec status u Issued tako da ocekujemo pasose za koji dan! Hvala svima puno!
|
Čestitke! Jesu li vam odmah rekli da ste dobili vize?
|
Čestitke i od mene! Sve najbolje u USA! :ziveli2:
Odmah kažu da li si dobio ili ne ili eventualno kažu da moraju još nešto da provere (Administrative processing).
|
Nama su odmah rekli- No need to worry anymore, your visas are approved :D Mi smo se vencali posle izvlacenja i najvise su se na to fokusirali. Dobro je da smo poneli slike sa putovanja jos od ranije da vide da smo u vezi nekoliko godina jer su nas najvise za to pitali-Koliko smo zajedno, kako i gde smo se upoznali, da li smo studirali na istom fakultetu, koliko dugo zivimo zajedno itd. Ali zaista je sve to pitala maximalno ljubazno i skroz onako kroz razgovor neki, nije ni licilo na neki intervju 😁
|
predrag_ilic |
16.04.2019 15:42 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Alex92
(Poruka 76186)
Nama su odmah rekli- No need to worry anymore, your visas are approved :D Mi smo se vencali posle izvlacenja i najvise su se na to fokusirali. Dobro je da smo poneli slike sa putovanja jos od ranije da vide da smo u vezi nekoliko godina jer su nas najvise za to pitali-Koliko smo zajedno, kako i gde smo se upoznali, da li smo studirali na istom fakultetu, koliko dugo zivimo zajedno itd. Ali zaista je sve to pitala maximalno ljubazno i skroz onako kroz razgovor neki, nije ni licilo na neki intervju 😁
|
Čestitam oboma Alex92. Meni su još juče poslali dokumenta putem DHL-a i već sam ih preuzeo.
|
MilicaBB |
16.04.2019 15:58 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Alex92
(Poruka 76186)
|
Alex da li ste nosili neke prepiske od ranije da se vidi da ste nekoliko godina zajedno, ja sam se isto sa deckom vencala posle izvlacenja :)
|
Hvala! Tebi to rekordnom brzinom sve poslali bre :grin: ja se nadam da ce nam poslati sutra.
Nosili smo samo slike sa npr Fejsa da se vide datumi i to samo par komada i bilo je dovoljno.
|
Jedno pitanje za clanove kojima je vec izdata viza- Nama su danas stigli pasosi, i pod Annotation nam stoji - 212(g) (2) (B). Citam po netu da je to za nepotpunu vakcinaciju a oboje smo primili sve vakcine u Smiljanicevoj. Da li neko zna tacno sta je u pitanju?
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 10:58. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.