ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Dv-14? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1138)

aspirin 02.05.2013 13:07

Imam drugare iz BiH koji igraju lutriju. Iz BiH je mislim i najteze dobiti. Mnogo ucesnika, malu kvotu (30-50 dobitnika) godisnje dobiju u odnosu na velicinu drzave i mnogo manje nego recimo Srbija, a imaju jaku dijasporu raseljenu u ratu i puno siromasnog naroda koji zeli da bezi negde kao i vecina zemljaka koja je vec otisla u ratu i posle rata.
Ove godine ne dominiraju dobtinici kojima je to prvo ucesce. Promenilo se ipak nesto. :)
Sta im znaci odmah obavestiti 125 hiljada dobitnika i vec im dati brojeve kad nece svi doci na red?
Verovatno nece ni biti dodatnih dobitnika u Oktobru pored tih 125 hiljada. To je ono za kraj lutrije dajte im gratis sto vise, jer nema vise stavljamo katanac na lutriju!

Marko3 02.05.2013 16:08

I iz 6og pokusaja NISTA.Bosna i Hercegovina.
Sretno svima koji su dobili.

vuxanne 02.05.2013 17:15

E sad ja jedno glupo pitanje, jel to vec moze da se gleda prijava od oktobra? Prijavila sam sestru pa reko daj da vidim jel dobila mozda....

wladinho 02.05.2013 17:17

Naravno, dođe i prođe taj famozni 1.05 kada mogu da se provere prijave se DV-2014!

vuxanne 02.05.2013 17:21

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Eh, nisam ni talicna kad drugog prijavim....

pedjolino 02.05.2013 17:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Marko3 (Poruka 38123)
I iz 6og pokusaja NISTA.Bosna i Hercegovina.
Sretno svima koji su dobili.

Pozdrav svima nov sam na ovom forumu zena nije prosla ja sam prosao.Mene zanima sledece posto sam ja prosao a laksi sam invalid od rodjenja imam familiju prijavio sam se da bi pokusao da im obezbedim bolji zivot,ja sam u radnom odnosu dali lekarski pregled menja sta u mom slucaju...Zao mi je svih sto su odbijeni zelim im svu srecu sledeci put.
P.S. Mozda i moj slucaj nije gotov !!!!

pedjolino 02.05.2013 19:07

Dali trebam da cekam prvu kovertu ili poppunjavam formular DSP-122 I DS 230 pa saljem molim za pomoc oko svega euforija je velika neznam odakle da krenem...

via 02.05.2013 19:54

Citat:

Prvobitno poslao korisnik pedjolino (Poruka 38140)
Dali trebam da cekam prvu kovertu ili poppunjavam formular DSP-122 I DS 230 pa saljem molim za pomoc oko svega euforija je velika neznam odakle da krenem...

I ja sam postavila isto pitanje, ali nitko ne odgovara. Prilično sam sigurna da ne trebamo čekati prvu kovertu (mislim da je ta koverta sadržavala formulare i instrukcije za popunjavanje, ono što sada preuzimamo on-line). Na osnovu svega što sam pročitala, a vjeruj mi čitam od jučer konstantno, glava me već zabolila, popunjavamo formulare i šaljemo u Kentaki. Formulare sačuvaj na računaru i onda možeš popunjavati, odštampaš i aloha. Imaš i posebnu temu o popunjavanju obrazaca, dobro prouči forum, malo je pitanja na koja nećeš naći odgovor, samo ako se potrudiš. Ja sam danas brdo korisnih informacija našla, a tek sam počela sa čitanjem.

Sretno...

wladinho 02.05.2013 20:18

Niste lepo čitali forum. Nema više koverti, sada je sve u elektronskom obliku. Evo ovde imate sve detaljno.

ASSI 02.05.2013 20:20

nema koverte, skines sa neta formulare i popunis ih i saljes. toliko puta je spominjano na forumu. iscitajte teme i bice vam sve jasno

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 10:03.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.