ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   DV 2011 - Da se prebrojimo (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=560)

Ivan33 07.05.2010 08:46

Pridružujem se čestitkama, srećno u daljoj proceduri!

Marko3 07.05.2010 11:00

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Jelica (Poruka 15516)
Pozdrav svima!

Pokusavam 4 ili 5 godina do dobijem zelenu kartu i eto danas napokon stigla je koverta! Zelim i vama da se usrecite!

Bravo jelice!!!!!Joj ja sretan ko da sam je ja dobio!!!

Reci a gdje je stigla kovera?Srbija,Bosna?Hrvatska?

Jelica 08.05.2010 12:05

Stigla je u Ameriku, u Severnu Karolinu.

Marjana 08.05.2010 14:41

Lijep pozdrav svim clanovima.

Odusevljena sam informacijama koje pruzate na forumu. Meni je ovo uclanjenje od izuzetne koristi jer sam raspolagala s vrlo malo informacija do sad. Prijavila sam se za DV2011 preko USAFIS organizacije i nadam se da ce cemo dobiti kuvertu. :) Ovo mi je prva prijava.

Sretno svima, a Jelici cestitke. :D

Marko3 08.05.2010 16:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Marjana (Poruka 15576)
Lijep pozdrav svim clanovima.

Odusevljena sam informacijama koje pruzate na forumu. Meni je ovo uclanjenje od izuzetne koristi jer sam raspolagala s vrlo malo informacija do sad. Prijavila sam se za DV2011 preko USAFIS organizacije i nadam se da ce cemo dobiti kuvertu. :) Ovo mi je prva prijava.

Sretno svima, a Jelici cestitke. :D

Pozdrav i tebi i dobro nam došla!

dragonn 08.05.2010 20:27

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Marjana (Poruka 15576)
Prijavila sam se za DV2011 preko USAFIS organizacije i nadam se da ce cemo dobiti kuvertu. :) Ovo mi je prva prijava.

Moja prijava je bila za DV2010 isto preko USAFIS-a i takodje je bila prva i jedina prijava tako da ti zelim srecu da te izvuku kao i mene - iz prvog puta :)

Marjana 09.05.2010 23:47

Upravo sam pricala sa sestrom koja zivi u USA. Preko nekih prijatelja ima informacije da je jedna koverta stigla u Beograd (rodjak njenog prijatelja), i jedna u Bosnu (sestri kolegice s posla). Evo,samo da znate da je krenulo punom parom. Oba slucaja su se dogodila u proslom tjednu. Postajem nervozna, a vi???

nemili 09.05.2010 23:52

Pogledam prekjuce u sanduce kad ono velika bela koverta. Reko necu da se nadam, verovatno nije to to. Otvaram, kada unutra Long Beach, CA travel guide. Jbg, still waiting...

dare_ns 10.05.2010 00:53

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Marjana (Poruka 15592)
Postajem nervozna, a vi???

Ne. Ali se i dalje nadam pored svih obaveza, tako ponekad, kada se setim da sam se prijavio na Lutriju (jednom dnevno :D)

Jelica 10.05.2010 20:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nemili (Poruka 15593)
Pogledam prekjuce u sanduce kad ono velika bela koverta. Reko necu da se nadam, verovatno nije to to. Otvaram, kada unutra Long Beach, CA travel guide. Jbg, still waiting...

Koverta je zuta ove godine, ne bela. Tako da nemoj da se strecas na nista osim zuto. :) Evo, ja sam dobila zutu kovertu na Djurdjevdan, a danas poslala formulare KCC pa ce da mi jave kad je intervju i ostale kerefeke.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:42.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.