ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interviews DV 2016 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1628)

prvoc 20.10.2015 16:41

Cestitka

Cestitam Katarina tebi i tvojima od srca, i tikici, sve najbolje u novom zivotu ! Ako mozes ti ili neko da nam da informaciju da li se trebaju dokumenta ovjeravati kada se kopiraju i koja ako neka trebaju da se ovjere, unaprijed hvala !

prvoc 20.10.2015 16:42

Cestitka

Citat:

Prvobitno poslao korisnik prvoc (Poruka 57783)
Cestitam Katarina tebi i tvojima od srca, i tikici, sve najbolje u novom zivotu ! Ako mozes ti ili neko da nam da informaciju da li se trebaju dokumenta ovjeravati kada se kopiraju i koja ako neka trebaju da se ovjere, unaprijed hvala !

i Danici iako je banovana valjda ce vidjeti i ako nekoga nisam pomenuo takodje cestitam

Mrs.Ryan 20.10.2015 17:46

Cestitke svima koji su dobili vize!
Nadam se da cemo svi biti te srece. :)

@Grabovac, sta se desava sa mailovima, ne prognoziras nista ovog meseca?

katarina lucic 20.10.2015 19:37

Da ne bi pisala sve opet i gusika forum vrati se malo u nazad (možda dve strane) odgovorila sam detaljno šta sam od dokumenata nosila i kopirala. A kopije ne treba da overavas.
I hvala na čestitkama!

prvoc 20.10.2015 20:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik katarina lucic (Poruka 57793)
Da ne bi pisala sve opet i gusika forum vrati se malo u nazad (možda dve strane) odgovorila sam detaljno šta sam od dokumenata nosila i kopirala. A kopije ne treba da overavas.
I hvala na čestitkama!

Hvala mnogo samo za ovjeravanje me interesovalo sve najbolje vam zelim !

grabovac84 20.10.2015 23:36

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Mrs.Ryan (Poruka 57789)
Cestitke svima koji su dobili vize!
Nadam se da cemo svi biti te srece. :)

@Grabovac, sta se desava sa mailovima, ne prognoziras nista ovog meseca?

Ovog meseca mislim da ce mailovi ici tek od ponedeljka :smrc:
Nadam se da se varam...ali to u sustini nije ni bitno....dolazimo na red svakako u decembru pa samim tim i planovi vezano za intervju....:grin:

Bati4ko 21.10.2015 10:21

pa kad sam se javio u kcc, operatorka mi je rekla da onih koi su poslali DS u junu do kraj na oktombra ce dobiti mail za intervjua zakazan za decembru, ostalo je jos neki dan :)))

grabovac84 21.10.2015 15:42

Mariomario i cirapfc su se nesto ucutali?....Momci kakvo je stanje? Intervjui uspesni?

USABIH 21.10.2015 17:04

Samo da vas obavijestim, stigao mail za intervju :1081:

Kamely 21.10.2015 17:11

Dragi svi,

samo da obavestim meni je upravo stigao mail. Intervju je zakazan za 22. Decembar u 8.30.... brrrrrrr.... sad mi je tek frka .....

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 21:11.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.