ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interviews DV 2017 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1779)

tashana 14.10.2016 22:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 64153)
Upisano u tabelu. Ocekujemo informacije sa intervjua.... jos malo pa ste stigli do cilja...

Stigao mail!!! Upisite u tabelu. Zakazan 01.12.2016.
🤗

BetterFuture 14.10.2016 23:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Jakinajaki (Poruka 64155)
Stigna datum za intervju i kaj nas 20 dekemvri:obrva::obrva::obrva:

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tashana (Poruka 64164)
Stigao mail!!! Upisite u tabelu. Zakazan 01.12.2016.
🤗

Odlicno. Tabela je azurirana. Javite nam se kada bude doslo vreme.

PipoMkd 15.10.2016 00:03

Stignato i kaj mene, 27 Dekemvri :naughty:
+ Za vo tabelata dopisite destinacija CHICAGO IL

sonjamdjordjevic210270 15.10.2016 00:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Kilimandzaro (Poruka 64137)
Iskreno ne znam gde ste procitali da ima pravo, mozda se nesto promenilo u medjuvremenu, ali to je identicna situacija mojoj pre 16 godina. Tata se prijavio, u medjuvremenu sam ja napunila 21 godinu i nisam imala pravo da idem sa njima . Doduse to nije bilo tuzno jer isto kao vasa cerka nisam zelela da prekidam studije.
Ono sto jeste problem je to sto ona sad mora ili sama da dobije na lutriji ili da vi podnesete za nju nakon dobijanja drzavljanstva (s tim sto se to ceka godinama). To je moj otac uradio za mene 2005. i zvali su me mnogo brze od ocekivanog, ali ja opet zbog male dece nisam bila spremna da idem. Bila je komplikovana situacija.
Sada smo mi dobili tako da mi je USA ocigledno sudjena. Moj savet je da ako je ipak puste, ode s vama i uzme zeleni karton i proba da ga odrzi ziveci ovde. Pozelece jednom da bude blizu vas, bas kao i ja posle toliko godina kad mi se rodio bratanac.
Ako ipak ne moze (a najbolje da pitate direktno u ambasadi) neka igra sama vec ove godine.

Kilimandzaro, sledeće redove koje navodim sam pročitala u DV-2017 instructions pdf. format, možda sam loše shvatila - evo šta piše:
Married children and children who are already aged 21 or older when you submit your entry are
not eligible for the DV program. However, the Child Status Protection Act protects children from
“aging out” in certain circumstances. If you submit your DV entry before your unmarried child
turns 21, and the child turns 21 before visa issuance, it is possible that he or she may be treated as
though he or she were under 21 for visa processing purposes.

Zaista ne znam šta da mislim. I sami kažete da bi ste sa ovim iskustvom to tada drugačije odradili, i ja sam razmišljala u tom pravcu, to mi je prvo palo na pamet. I ja se bojim da ne prođu godine dok ne uspe da dođe.

Čestitam Vam još jednom, bravo.

Kilimandzaro 15.10.2016 01:15

Onda je to sjajno, promenili su uslove u odnosu na pre 16 godina. Recite joj da se ne igra i ako vec moze sa podje s vama, dobije zeleni karton i dobro prouci islove za odrzavanje istog! Mislim da joj to nece niti nikakva smetnja za zavrsetak studija ovde, a velika stvar ako pozeli da ih nastavi u USA!

zmija 15.10.2016 06:31

Interview Appointment

SARAJEVO
U. S. of America Embassy
VISA UNIT
Ulica Robera C. Frasurea 1
SARAJEVO

December 19, 2016 01:30 PM
Jel to to sad kao da idem otvarati sampanjac taman za novu godinu da slavim u Americi

johnywalker 15.10.2016 10:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zmija (Poruka 64173)
Interview Appointment

SARAJEVO
U. S. of America Embassy
VISA UNIT
Ulica Robera C. Frasurea 1
SARAJEVO

December 19, 2016 01:30 PM
Jel to to sad kao da idem otvarati sampanjac taman za novu godinu da slavim u Americi

Tako nekako. Imas termin u ambasadi 19.12, sto bi trebala biti cista formalnost i to je to. Vize u pasosu. Sretno.

zmija 15.10.2016 11:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik johnywalker (Poruka 64176)
Tako nekako. Imas termin u ambasadi 19.12, sto bi trebala biti cista formalnost i to je to. Vize u pasosu. Sretno.

Vizu, idem sam, karta u jednom pravcu, fala, srećno svima ostalima ako ima neko iz BL da ide ovaj termin nek se javi ili uopšteno iz BiH

damn.mm 15.10.2016 12:03

I mi da se javimo, stigao poziv za intervju sinoć, 8. decembar :bravo:

TinkerbellB 15.10.2016 12:27

Dopuna tabele

Zdravo Better Future,
Da li mozete da update-ujete podatke u tabeli za mene? Datum slanja DS260 je 06.09.2016.
Zeljena US destinacija - Denver, Colorado

Zahvaljujem unapred. :grin:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 22:38.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.