ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   DV 2011 - Da se prebrojimo (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=560)

nemili 10.05.2010 20:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Jelica (Poruka 15609)
Koverta je zuta ove godine, ne bela. Tako da nemoj da se strecas na nista osim zuto. :) Evo, ja sam dobila zutu kovertu na Djurdjevdan, a danas poslala formulare KCC pa ce da mi jave kad je intervju i ostale kerefeke.

Jelice ostavio sam ti poruku na profilu posto nemaj omoguceno slanje privatnih poruka.

Jelica 11.05.2010 17:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nemili (Poruka 15610)
Jelice ostavio sam ti poruku na profilu posto nemaj omoguceno slanje privatnih poruka.

"Nemili", Molim te, napisi svoja pitanja tu na ovom blogu da i ostali mogu da procitaju, pa da ne moram da ponavljam iste odgovore. Rado cu odgovoriti ako znam. A ako su tvoja pitanja takva da nisu za svacije oci, onda ti ne bih odgovorila ni preko skype-a. Hvala.

Sima 11.05.2010 18:32

Jelice,

A zbog cega nisi isla na promenu statusa kada si vec u USA? Ili si svakako planirala nazad na odmor pa ti je svejedno?

Jelica 11.05.2010 18:45

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Sima (Poruka 15628)
Jelice,

A zbog cega nisi isla na promenu statusa kada si vec u USA? Ili si svakako planirala nazad na odmor pa ti je svejedno?

Ne, ne mislim da idem za Beograd zbog skupe karte, a nemam sad ni vremena. U formular sam upisala da hocu da menjam status tu u USA. Samo prvo mi nije bilo jasno da to mogu.

nemili 11.05.2010 21:26

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Jelica (Poruka 15626)
"Nemili", Molim te, napisi svoja pitanja tu na ovom blogu da i ostali mogu da procitaju, pa da ne moram da ponavljam iste odgovore. Rado cu odgovoriti ako znam. A ako su tvoja pitanja takva da nisu za svacije oci, onda ti ne bih odgovorila ni preko skype-a. Hvala.

Pitanja nemaju veze sa forumom niti temom, zato nisam hteo da idem u offtopic i po tome nisu za svacije oci (naravno da nisu nepristojna). Ali ok, nema veze...

jelenche 17.05.2010 18:34

jelice,
svaka cast, ti si otvorila sezonu...
odakle si, u koji grad ti je stigla zuta koverta?
ja se nadam da ces preneti zarazu i na mene,
jer sam ja na spisku tik uz tebe....
:wee:

sta je ljudi, gde su ostali??

ISTRIJANKA 17.05.2010 22:21

Svaka cast na komentaru.........big kiss........

ISTRIJANKA 17.05.2010 22:23

Citat:

Prvobitno poslao korisnik srdjevic (Poruka 15088)
Svi smo mi naši. :;D:

Svaka cast na komentaru.........:bravo:

nataly 01.06.2010 17:04

Prvo javljanje

Cao svima, prvi put se javljam, prijavila sam se a i decka sam prijavila pa ko bude imao vise srece...:skviz: , zelja nam je sa odemo uSAD u nadi da cemo imati bolji zivot nego ovde. :grin:. imam neki cudan osecaj da cemo dobiti green card ali sta dalje, da li neko od vas zna koliko je finansija otprilike potrebno za neki pocetak tamo, tj od dobijanja papira, da li se nesto placa u ambasadi i sl...
u SAD nemamo nikoga i znam da ce pocetak biti tezak :smrc:.

spectra 01.06.2010 17:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nataly (Poruka 16315)
Cao svima, prvi put se javljam, prijavila sam se a i decka sam prijavila pa ko bude imao vise srece...:skviz: , zelja nam je sa odemo uSAD u nadi da cemo imati bolji zivot nego ovde. :grin:. imam neki cudan osecaj da cemo dobiti green card ali sta dalje, da li neko od vas zna koliko je finansija otprilike potrebno za neki pocetak tamo, tj od dobijanja papira, da li se nesto placa u ambasadi i sl...
u SAD nemamo nikoga i znam da ce pocetak biti tezak :smrc:.

Pa znas sta, ja sam visila na ovom forumu danima citajuci korisne postove, prije nego sto sam postavila prvo pitanje.
I na sva ta pitanja sto si postavila vec imas odgovore na forumu.

Unbelievable...

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 02:55.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.