ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   DV 2011 - Da se prebrojimo (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=560)

Positive Vibe 01.06.2010 21:54

@nataly

Dobrodosla i srecno na lutriji!

Zelja za odlaskom u USA i nada da cemo tamo imati bolji zivot, prisutne su u svim clanovima foruma. Verovatno i taj cudan osecaj...

Sve sto te zanima vezano za papirologiju, novcane iznose, probleme tokom procesa i sl. vec postoji na samom forumu detaljno objasnjeno. Malo istrazi forum i imaces jasniju sliku. :)

nataly 02.06.2010 23:55

Jos jedan dan prosao bez koverte:-_-;::-_-;::-_-;::-_-;::-_-;:

lavex 03.06.2010 11:14

Da se prijavim i ovdje. Žena i ja (ona izvučena) dobili prvu kovertu i danas je poslali nazad. Nadamo se da ćemo dobiti i drugu. :naughty:

cile 03.06.2010 18:27

Citat:

Prvobitno poslao korisnik lavex (Poruka 16370)
Da se prijavim i ovdje. Žena i ja (ona izvučena) dobili prvu kovertu i danas je poslali nazad. Nadamo se da ćemo dobiti i drugu. :naughty:

:bravo:,iz kog puta ste izvuceni,koji ste CN? Puno srece zelimo:;D:

lavex 03.06.2010 21:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik cile (Poruka 16376)
:bravo:,iz kog puta ste izvuceni,koji ste CN? Puno srece zelimo:;D:

Izvučeni iz prvog puta, a CN je 27xxx. Po tvom mišljenju kakve su nam šanse sa ovim brojem?

nataly 03.06.2010 22:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik lavex (Poruka 16370)

nek je sa srecom, svaka cast, samo napred.

lavex 04.06.2010 06:25

Hvala svima na lijepim željama!

cile 04.06.2010 19:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik lavex (Poruka 16378)
Izvučeni iz prvog puta, a CN je 27xxx. Po tvom mišljenju kakve su nam šanse sa ovim brojem?

Ja na to gledam ovako-svaki broj je ok!
I mi smo se prijavili prvi put,ali za 2011,pa se nadamo.To je lutrija,mozda budemo srecne ruke.A sto se Vaseg broja tice,mislim da nema tu neke mudrolije,prati ovogodisnji bilten!Bar je meni nekako logicno,da nemas sta da brines!:;D:

almo 04.06.2010 22:48

Ostavite nadu vi koji ulazite u mjesec juni :). It's over.

aco 05.06.2010 10:16

U koverti koja se vraca ne treba nista vise da se posalje osim popunjenih formulara DS230 i DSP122, dve slike i onog papira sa kodom koji se dobija u prvoj koverti?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 10:32.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.