Kod prijave rekli ste da nema "kvacica" kod imena, prezimena, mozda ulice u kojoj zivimo. Kod mene u pasosu ima tih kvacica. "Miloš Stojanović" tako je u pasosu ali sto se tice prijave ja sam pisao "Milos Stojanovic", a ulicu umesto "Čestelinska" stavio sam "Cestelinska"
Da li sam napravio gresku neku ili ne? i naravno za grad sam napisao Vranje.
Pozdrav svima i hvala puno
SRECNO!
|
BetterFuture |
07.10.2016 21:23 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Grge017
(Poruka 63886)
Kod prijave rekli ste da nema "kvacica" kod imena, prezimena, mozda ulice u kojoj zivimo. Kod mene u pasosu ima tih kvacica. "Miloš Stojanović" tako je u pasosu ali sto se tice prijave ja sam pisao "Milos Stojanovic", a ulicu umesto "Čestelinska" stavio sam "Cestelinska"
Da li sam napravio gresku neku ili ne? i naravno za grad sam napisao Vranje.
Pozdrav svima i hvala puno
SRECNO!
|
Sve je kako treba. Niste nigde napravili gresku. Srecno...
|
Belichick |
08.10.2016 11:19 |
Izvinjavam se ako je ovo pitanje vec negde bilo, ali ja nisam nasao odgovor na njega : da li su vece sanse ako se prijavim na lutriju prvih nekoliko dana ili podjednake sanse ima onaj prijavljen prvog i poslednjeg dana ? Da li kompjuter pri tom "slucajnom izboru" ipak malo vise izvlaci ljude prijavljene prvih nekoliko dana ? Posto vidim da velika vecina zuri da se prijavi prva 2-3 dana. Pa da li ima neki poseban razlog za to ili su samo nestrpljivi ? I ako budete izvuceni, da li dan prijave utice na to da li cete dobiti broj manji od 50 000 ?
|
Nema nikakve razlike da li se prijavljuješ prvog ili poslednjeg dana, s tim da nije baš preporučljivo da čekaš poslednje dane jer je moguće da server bude preopterećen pa da na kraju ostaneš bez prijave. Znam par ljudi koji su se prijavljivali poslednjih dana pa su bili izvučeni.
Ja ću sledeće nedelje da se prijavim i planiram da poslednju stranu slikam telefonom čim mi bude izašlo da je prijava uspešna, jer ko zna, možda struja nestane dok budem zapisivao broj :D
|
Prvi pokušaj
Danas poslali prvi put, suprug i ja! Puno sreće svima!:bravo:
|
borislavborko |
08.10.2016 19:05 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik stanema
(Poruka 63858)
'nj' ostaje 'nj', 'lj' ostaje 'lj' jer u originalu na srpskoj latinici nemaju kvrzice ili crtice.
'đ' nije 'dj' vec 'd' iz istog razloga sto i 'ć' nije 'cj' vec 'c', 'č' nije 'ch' vec 'c', 'š' nije 'sh' vec 's', 'ž' nije 'zj' vec 'z'. Slovo đ je daleko "najpopulatnije" u navedenoj grupi "izmeni da zvuci bolje". Neki ljudi cak i po papiru napisu Dj umesto Đ, jer su zaboravili kako se pise pravilno.
'dž' je naravno 'dz'
Zaljucak: Ne izmisljaju se neka nova slova da bi nama zvucalo korektnije, vec se samo obrisu kvrzice i crtice kao kod svih ostalih "problematicnih" slova. E to je sustina. Ja sam zavrsio sa ovom pricom.
Poz.
|
Mnogo thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!................ .....................................
|
Prijava uspesna iz prve bez ikakvih problema. Srecno svima
|
krempita |
08.10.2016 20:23 |
Po treci put prijava!Sretno svima ljudi!
Citajte,mastajte,ne puno,taman toliko da vam brze prodje vreme!:book:
|
samsung11 |
08.10.2016 20:39 |
Kliknuo na dugme submit i ne moze da mi se prikaze konfirmaciona stranica, nego mi stoji kao da sam kliknuo da prepravim i nema vise nikakvih dugmadi
:nene:
|
Podesiću alarm za maj da me podseti. Niti maštam niti vise razmišljam o tome. Ako dođe došlo, dobro došlo.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:28. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.