-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dragance
(Poruka 16454)
Pa taj broj kad se prijaviš se zove Confirmation Number.Inače i ja sam ga poslao malo pre u mailu formalnosti radi da se ne čeka Jul.
|
pa da, ali sam ja pod CN mislio na Case Number, a case number se dobija samo u slucaju da si izvucen
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ISTRIJANKA
(Poruka 16456)
Da pitali su me moj broj tj. Case number i ime i prezime te datum rodenja i drzava iz koje dolazim. I rekli mi da nisam odabrana. Danas sam tako tuzna ali ne dam se prijavljivati cu se ja svake godine pa sta bude ne dam da me obeshrabri........Dozvolite mi samo danas da tugujem.....:tot::udri:
|
Cekaj ti si se dopisivala sa njima? jel si svaki put cekala po 5 dana na odgovor??
Cisto da se ne zbuni neko, ko planira isto da im pise i pita da li je izvucen, u pitanju je znaci Confirmation Number a ne Case Number..
Citat:
Prvobitno poslao korisnik celestine
(Poruka 16455)
Moze jedno pitanje? Zasto pise ostaje i dalje pitanje da li cu otici...
|
Zasto sto, koliko vidim, za razliku od vecine forumasa, ja uopste nisam sa nestrpljenjem ocekivao rezultate lutrije... Odvojim tih par minuta u oktobru da se prijavim, uvek me neko podseti i vise nikad ne pomislim na lutriju, ocekivao sam mozda nesto prviput kada sam ucestvovao ali tada se jos slala postom prijava i verovatno nisam lepo ni popunio... A pitanje da li cu otici jer je to velika promena, imam vec 29 godina, ovde ne zivim lose uopste, volim svoju porodicu, svoju devojku (ne zelim da je ostavim a ni da se zenim :D ) pa nisam siguran da li sam spreman na tolika odricanja i pocetak od nule... Upravo kao sto sam negde procitao, pazi sta zelis da ti se ne ostvari...
|
ISTRIJANKA |
07.06.2010 23:10 |
Da poslala sam Confirmation number da se ispravim. Poslala sam mail prvi put sa upitom jesam li izvucena ali nisam napisala datum rodenja pa su mi odgovorili da mi ne mogu reci dok ne dam pune podatke. Pa sam poslala drugi mail sa svim podacima i eto mi odgovora......:no:
Citat:
Prvobitno poslao korisnik thrice
(Poruka 16460)
pa da, ali sam ja pod CN mislio na Case Number, a case number se dobija samo u slucaju da si izvucen
Cekaj ti si se dopisivala sa njima? jel si svaki put cekala po 5 dana na odgovor??
Cisto da se ne zbuni neko, ko planira isto da im pise i pita da li je izvucen, u pitanju je znaci Confirmation Number a ne Case Number..
Zasto sto, koliko vidim, za razliku od vecine forumasa, ja uopste nisam sa nestrpljenjem ocekivao rezultate lutrije... Odvojim tih par minuta u oktobru da se prijavim, uvek me neko podseti i vise nikad ne pomislim na lutriju, ocekivao sam mozda nesto prviput kada sam ucestvovao ali tada se jos slala postom prijava i verovatno nisam lepo ni popunio... A pitanje da li cu otici jer je to velika promena, imam vec 29 godina, ovde ne zivim lose uopste, volim svoju porodicu, svoju devojku (ne zelim da je ostavim a ni da se zenim :D ) pa nisam siguran da li sam spreman na tolika odricanja i pocetak od nule... Upravo kao sto sam negde procitao, pazi sta zelis da ti se ne ostvari...
|
|
ISTRIJANKA |
07.06.2010 23:11 |
I da jos jednom na obadva maila sam cekala odgovor otprilike 5 dana...............Odmah ti posalju mail da su primili tvoj upit i onda samo cekas.................
|
celestine |
08.06.2010 08:34 |
Citat:
(Poruka 16460)
pa da, ali sam ja pod CN mislio na Case Number, a c
|
Ha, ha bas tako. Ma i kod mene slicno samo sto ja ovde ne zivim dobro i imam i dete pa bih zbog njega otisla....
|
Neverhood |
08.06.2010 08:42 |
Citat:
(Poruka 16460)
A pitanje da li cu otici jer je to velika promena, imam vec 29 godina, ovde ne zivim lose uopste, volim svoju porodicu, svoju devojku (ne zelim da je ostavim a ni da se zenim :D ) pa nisam siguran da li sam spreman na tolika odricanja i pocetak od nule... Upravo kao sto sam negde procitao, pazi sta zelis da ti se ne ostvari...
|
Uuuuu pa ti si mator covece... ko biblija... :lool:
|
Smith6000 |
08.06.2010 10:09 |
Citat:
(Poruka 16460)
|
Pa imaš do dana intervjua da razmisliš da li je SAD za tebe, samo meni je glupo kad se ljudi uplaše i nikad ne vrate prvu kovertu... godinu dana je sasvim dovoljno da razmisliš... :naughty:
|
Naravno, ja sam brze bolje vratio kovertu u KCC :)
|
Citat:
(Poruka 16460)
A pitanje da li cu otici jer je to velika promena, imam vec 29 godina...
|
hahaha izvini ali moram da se nasmejem na ovo. Ovde ima ljudi koji dosta ljudi (dobitnika) koji imaju 40 god i porodicu :skviz: pa se odlučuju da krenu iz početka. Njima je verovatno mnogo teže jer njihovi roditelji verovatbno imaju dosta godina i ko zna koliko će živeti...
|
pa dobro, to je individualna stvar, kod svakog je drugacije..
po meni je idealno da se dobije na lutriji posle zavrsetka srednje skole, tako da tamo mozes na vreme poceti nesto da studiras...
|
Neverhood |
08.06.2010 14:04 |
Bi bilo ali kad vec nije...
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 09:34. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.