-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
- -
Dv-14?
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1138)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik markor985
(Poruka 38368)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik free
(Poruka 38293)
Nista vas ne kosta da posaljete papire za KCC i da cekate. Ako vam je za utehu statistika je na vasoj strani, uglavnom dosta ljudi odustane sto zato sto zaborave CN broj pa nemogu da provere dali su izvuceni( sto ove godine nije slucaja :D), sto nemaju para za dalju proceduru, i zbog mnogo drugih razloga, tako da bi ja poslao papire na vasem mestu i cekao.
|
nerazumem kakve papire za KCC objasni sta treba da posaljem
|
do sad bi trebao da znas kakve papire da saljes u KCC: za izvucenog DSP122 i DS230 oba dijela popunjena,ali samo prvi dio potpisan (drugi se na intervjuu potpisuje), za ostale clanove samo forumular DS230, oba dijela, potpisan samo prvi dio i slike za sve clanove... jesi li ti uopste procitao uputstvo sa onog linka koji ste dobili na congratulations pismu???
|
pedjolino |
07.05.2013 17:48 |
Pozdrav jedno pitanje koga vodim iz familije sad a koga kasnije ja sam naveo da familiju vodim kasnije dali je to ispravno :-_-;: mislim dok se prvo ja smestim osetim situaciju kako, gde, sta.I za koje vreme familija mora da dodje ...
|
SEEUSAIC |
07.05.2013 18:03 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mikiSA
(Poruka 38373)
do sad bi trebao da znas kakve papire da saljes u KCC: za izvucenog DSP122 i DS230 oba dijela popunjena,ali samo prvi dio potpisan (drugi se na intervjuu potpisuje), za ostale clanove samo forumular DS230, oba dijela, potpisan samo prvi dio i slike za sve clanove... jesi li ti uopste procitao uputstvo sa onog linka koji ste dobili na congratulations pismu???
|
Cini mi se da clan koji je postavio pitanje nije ni izvucen (moguce da nije ni uspeo da proveri prijavu sudeci po prethodnim postovima).
|
markor985 |
07.05.2013 18:19 |
poruka
Citat:
Prvobitno poslao korisnik SEEUSAIC
(Poruka 38376)
Cini mi se da clan koji je postavio pitanje nije ni izvucen (moguce da nije ni uspeo da proveri prijavu sudeci po prethodnim postovima).
|
nesto me zezo internet pa zato sam postove postavljo mislio sam da nisam dobro ukucao
nisam ni izvucen ali od clana free sam cuo da mnogi otpadaju ili su zaboravili ili nemaju novce ili nesto drugo pa kako sam razumeo posto ti otpadaju drugi imaju sanse da udju ko zna neka pomogne
|
wladinho |
07.05.2013 18:44 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic
(Poruka 38364)
Neće biti dodatnog izvlačenja,ove godine je selektovano 125.000 a prošle 100.000. Verovatno je bilo problema,neko više posle maja više i ne proveri.
|
I ja to kontam da će tako biti, ali nemoj da nam gasiš nadu! Nada ipak umire poslednja :belj:
|
procenat sa foruma je 0 posto hehe nikad gore ja mislim
|
Nula, nego sta. Mnogi su se lozili kako je to sve formalnost samo da dodje 1. Maj. Eto neka se sada otrezne. Neka i dalje veruju u zvanicne statistike kako se "kao" smanjuje broj ucesnika, dok svi vidimo da je sve manje dobitnika iz godine u godinu a zna se da je to zbog sve veceg broja ucesnika pa i smanjenih kvota za nase mile balkanske drzavice. Prijavi se pola Balkana a oni zvanicno navedu po 10-20 hiljada ucesnika iz balkanskih drzavica. :obrva:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan
(Poruka 38381)
Nula, nego sta. Mnogi su se lozili kako je to sve formalnost samo da dodje 1. Maj. Eto neka se sada otrezne. Neka i dalje veruju u zvanicne statistike kako se "kao" smanjuje broj ucesnika, dok svi vidimo da je sve manje dobitnika iz godine u godinu a zna se da je to zbog sve veceg broja ucesnika pa i smanjenih kvota za nase mile balkanske drzavice. Prijavi se pola Balkana a oni zvanicno navedu po 10-20 hiljada ucesnika iz balkanskih drzavica. :obrva:
|
nije manje druze dosta je izvucenih,vidis koliko se javilo ovih sto nisu bili na forumu,plus citao sam neke forume jos i ima dosta izvucenih koji se ovdje nisu javili uopste
|
markor985 |
07.05.2013 20:04 |
Dodje mi da preletim okean ili da napravim splav docicu za godinu dana ovde samoa politicari pare mlate
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik markor985
(Poruka 38384)
Dodje mi da preletim okean ili da napravim splav docicu za godinu dana ovde samoa politicari pare mlate
|
moze li neko da mi da link da proveril jesam li izvucen? Hvala!
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 08:39. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.