![]() |
hi
Citat:
|
Koliko ja vidim za novembar su predviđeni brojevi do 7000.
When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number... Iskreno, nadala sam se da će ići malo brže, tj da će u novembru cut-off biti bar na 10000 ili 11000 :( |
Koliko ja uspeh da razumem pise ovako:
Approximately 100,000 individuals were registered for further processing. Therefore, it is most important that you carefully follow instructions to increase your chances of possible visa issuance. You must visit the Department of State website at http://www.dvselectee.state.gov where you will find instructions for completing the required processing steps. Sto znaci da idu pola od toga. |
m
Citat:
|
Onda imam srece, broj mi je ispod 15000, a i moj buraz je imao ja mislim 23000 ako ne i veci broj pa je stigao na red.
|
Drugari,
Primetila sam da sam na 4. mestu na listi izvucenih..Mala prepravka, izvinjavam se ako sam poresno napisala Case number. Zasluzujem neko 24. mesto, jer je broj 22xxx. Inace, 06.09. je pristigla dokumentacija u Kentacky i sad cekam odgovor :) Pozdrav svima! |
rodjena pod srecnom zvezdom
pozdrav svima na forumu i cestitke od srca :wavey:
nova sam na forumu; iz bgd-a sam, suprug iz makedonije. konkurisali smo prosle godine po prvi put za GC, dok smo bili na par meseci u usa,preko jedne njihove agencije ljudi su nam pomogli oko toga pogotovo sa slikama i potrebnim pikselima! broj nam je 14xxx . izvucena sam u maju, ali sam tek poslala formulare u julu i poslali su mi mejl da su dobili pismo i da smo u procesu, da proveravamo njihov bulletin posle svakog 15og u mesecu. iskreno na pocetku nisam verovala sto se tice te agencije, platili smo duplu sansu 89$, ali se isplatilo. cak smo dan po izvlacenju otisli u ambasadu da se raspitamo za detalje. inace sa prekidima smo stalno u usa od 2007 godine i radili smo tamo. eto sada samo cekamo intervju i uzbudjeni smo. pozdav svima i srecno na intervjuima :baloni: |
Ma daaaaaaaaaaaaaaaaaj, duplu sansu?! Ja moram da sam luda :wtf:
Ae molim te, ja sam u USA, daj mi kontakt od te agencije, jednostavno moram otici tamo!!! |
neki dan probao sam isunit USAFIS application i ispunjavao sam sve dok nisam stigao do djela kad pitaju novce!
Onda sam poništio sve, ali ostao im je moj broj i nakon par dana su me zvali da nisam dovršio application! Ja sam mu rekao da nisan jer da za dalje moram platit! Pa sam ga pitao da kolika mi je veča garancija ako idem preko njih tj. da sam spreman platit i duplo, ako mi može garantirat . njegov odgovor je bio da ni Barak Obama mi nemože garantirat, ali da su veće šanse! poanta mog posta je, da ako imaš sreče, izvuč čete i na običnoj lutriji i da netreba bacat novce na njih! |
Intresantna stvar to sa placanjem na lutriji, znaci placa se da bi neko rekao da su vece sanse ali da ni Obama ne moze da garantuje. Do sada bih kako igram lutriju vec 10 godina pukao skoro 1000 $, a da li bi vratili novac s'obzirom da je prosle godine ponisten prvi krug??? Dobra neka agencija:bravo:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:30. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.