ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Dv-14? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1138)

TheNenad 08.05.2013 01:07

Jbt... Pa gde si se prijavio?

https://www.dvlottery.state.gov/

Mikimax 08.05.2013 08:01

@Denius, druze, jesi li ti ozbiljan :blink:
50 karaktera.

iglesias 08.05.2013 09:04

Evo i ja da se registrujem. Izvucen iz prvog pokusaja. Srbija. Ne znam da li cu ici sve je ovo jako skupo od vize do troskova odlaska. Bilo je iz zezancije prijavilo se nas 8 i mene izvukli a nesto i nisam pri novcu za odlazak.
Kada ce me oni pozvati iz ambasade koliko da cekam? Da li trebam nesto da im javim da sam postao dobitnik?

ivanmilosavljevic 08.05.2013 09:21

.

Citat:

Prvobitno poslao korisnik iglesias (Poruka 38403)
Evo i ja da se registrujem. Izvucen iz prvog pokusaja. Srbija. Ne znam da li cu ici sve je ovo jako skupo od vize do troskova odlaska. Bilo je iz zezancije prijavilo se nas 8 i mene izvukli a nesto i nisam pri novcu za odlazak.
Kada ce me oni pozvati iz ambasade koliko da cekam? Da li trebam nesto da im javim da sam postao dobitnik?

Ako ti je.Američka zelena karta zajebancija a Srbija nešto ozbiljno, onda nemam reči,slozice se većina forumasa sa mnom.Do polaska treba 330$ za vizu,150$ za lekarski,20$ za potvrde iz policije-suda,165$ za izdavanje green card-!...Ti ćeš te.pare sprcati za neko sugavo letovanje u Paraliji npr...
Za takve stvari se uvek nadje novac,što pozajmica,ili nadnica...

sombrero 08.05.2013 09:21

@iglesias
Druze ne zezaj znas sta bi drugi dali za mogucnost da dobiju GC, niko te nece zvati ako ne posaljes formulare imas ih u linku popuni i posalji na adresu imas sve na forumu.Posle ide intervju i sve ostalo.Iskoristi priliku koja ti se ukazala :)

iglesias 08.05.2013 10:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic (Poruka 38404)
Ako ti je.Američka zelena karta zajebancija a Srbija nešto ozbiljno, onda nemam reči,slozice se većina forumasa sa mnom.Do polaska treba 330$ za vizu,150$ za lekarski,20$ za potvrde iz policije-suda,165$ za izdavanje green card-!...Ti ćeš te.pare sprcati za neko sugavo letovanje u Paraliji npr...
Za takve stvari se uvek nadje novac,što pozajmica,ili nadnica...

Kakva bre pozajmica i Paralija, nemam posao ni dinara u dzepu. Gde je avio karta, pocetni zivot u US? Tu su hiljade dolara u pitanju. Ne znam jos se dvoumim. Zelim ja otici ali nemam sa cim. Tu su troskovi i za suprugu.
Citat:

Prvobitno poslao korisnik sombrero (Poruka 38405)
@iglesias
Druze ne zezaj znas sta bi drugi dali za mogucnost da dobiju GC, niko te nece zvati ako ne posaljes formulare imas ih u linku popuni i posalji na adresu imas sve na forumu.Posle ide intervju i sve ostalo.Iskoristi priliku koja ti se ukazala :)

Koji formular ko ce to popuniti u ambasadi ili ja?

sombrero 08.05.2013 10:24

@iglesias

Ti sve popunjavas i saljes i za tebe i suprugu, imas sve na forumu :)

iglesias 08.05.2013 10:35

Citat:

Prvobitno poslao korisnik sombrero (Poruka 38407)
@iglesias

Ti sve popunjavas i saljes i za tebe i suprugu, imas sve na forumu :)

Slabo se snalazim sa engleskim jezikom tesko da cu to znati popuniti. Zasto za suprugu treba popuniti kad sam ja dobitnik a ne ona, moze li ona to popuniti u ambasadi? kada ce nas zvati?

Ivy 08.05.2013 10:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik iglesias (Poruka 38409)
Slabo se snalazim sa engleskim jezikom tesko da cu to znati popuniti. Zasto za suprugu treba popuniti kad sam ja dobitnik a ne ona, moze li ona to popuniti u ambasadi? kada ce nas zvati?

Nitko vas nece zvati. Vi niste osvojili green card, osvojili ste mogućnost da se prijavite za green card. Tvoja supruga može s tobom ići, ali morate i za nju popuniti i poslati papire, inače Ameri ne znaju da biste išli skupa.

Ako ti se baš i ne ide u Ameriku, a ni engleski ti ne ide dobro, a k tome još ti se ne da pročitati više informacija prije postavljanja osnovnih pitanja (kao ova), onda ignoriraj lutriju i sve pet. Ne moraš otići samo zato što si izabran, ako misliš da vam je bolje u Srbiji, super.

cukoni 08.05.2013 10:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik iglesias (Poruka 38409)

trebace vam za ljekarski pare,trebace vam za karte i za vise oko 300 dolara po osobi neznam tacno,plus dole za smjetaj,hranu itd. uglavno nisu mi jasni ljudi kojima je ovo zajebancija,koji nemaju ni da posude pare da odu da probaju neznam stvarno

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:58.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.