ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   DV2015 dobitnici koji ste broj (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1417)

NS2015 08.11.2014 18:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik NS2015 (Poruka 50153)
bitbit evo ispravio sam gresku . bokinena nam se ne javljaju kako su prosli na intervju

Citat:

Prvobitno poslao korisnik sneskic (Poruka 50201)
Zaboravila sam da napisem da sam iz Crne Gore. JE li moguce da nema niko vise iz CG? I da,nadam se da nece biti izbrisan moj post zbog nedovoljnog broja znakova :(

Dobro dosla na forum. Moras nam poslati koji si CN . Da te stavim u tabelu

cvelemen 08.11.2014 18:19

E sad hteo bih da pitam nesto, nisam bas najbolje upucen, juce sam procitao sve strane unazad lepo fino, ja sam CN 34xxx po mojoj slobodnoj proceni trebao bih da budem pozvan na razgovor negde maja meseca ako se varam ispravite me? Druga stvar je kakav je to status current, meni je danas stigao visa bulletin i u njemu stoji za januar cutoff na 16.000 za EU da li to znaci da do tog broja zovu unutar Evrope pa posle februara se ide dalje? I citao sam takodje da se ovi sa velikim brojevima (tu spadam i ja) da kazem ) "boje" da li ce uopste biti pozvani na intervju, mislim zbog cega ako vec imamo svoj broj ne vidim prob?
unapred bih se zahvalio na odgovoru, a vas ako zanima nesto vezano za amabasade i procesurianje pitatje me slobodno imam dosta iskustva u tome imam Slovenacku boravisnu vizu, Grcku Radnu dozvolu i nacionalnu vizu i Slovacku Radnu takodje, tako da ambasade i ja smo na "cao sta ima" :)

GoranVE 08.11.2014 23:41

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bitbit (Poruka 50175)
Na nekolku mesta ( vo instrukciite na oficijalnata strana i na stranata na ambasadata) sretnav deka moras da dokazes deka imas sredtstva i nema da bides na grb na drzavata. Toa mozes da go dokazes preku Affidavit of support(I134) ili dogovor za rabota ili kako kobinacija of your personal assets. E sega, ako nemas garant, nikade oficijalno ne vidov kolku minimum pari treba da imas na smetka, ama po forumov nekade mislam deka imase. Inaku I134 e list-dva koj treba da se popolni od garantot, da vnese kolku mu se primanjata, da go navede tvoeto ime i da ti go prati po posta. Ja ima formata na internet zaedno so instrukciite za nejzino poplnuvanje. http://www.uscis.gov/sites/default/f...form/i-134.pdf

Vo formata I134, koga stanuva zbor za primanjata na podrzuvacot, dali znaes kolkava plata treba da zarabotuva podrzuvacot za da se smeta daka e validna negovata podrska? Vo slucaj da garantira za edno lice kolkava treba da e sumata ili pak da garantira za cetiri lica dali e ista sumata?
Te prasuvam za da razberam da ne se sluci na intervjuto da izlezi deka platata na garantot da e nedovolna za povekecleno semejstvo i so toa namesto plus se dobie minus podrska.

sneskic 09.11.2014 12:44

Evo me opet :) . Vec sam u tabeli, cini mi se pod rednim brojem 24. Samo sam htjela da dopunim info :D. bolje Vas nasla :D :D :D

bitbit 10.11.2014 10:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik GoranVE (Poruka 50207)
Vo formata I134, koga stanuva zbor za primanjata na podrzuvacot, dali znaes kolkava plata treba da zarabotuva podrzuvacot za da se smeta daka e validna negovata podrska? Vo slucaj da garantira za edno lice kolkava treba da e sumata ili pak da garantira za cetiri lica dali e ista sumata?
Te prasuvam za da razberam da ne se sluci na intervjuto da izlezi deka platata na garantot da e nedovolna za povekecleno semejstvo i so toa namesto plus se dobie minus podrska.

Ne znam za visinata na platata, verojatno treba da e poveke od 30 000$...

SRBghost 10.11.2014 13:30

Citat:

Prvobitno poslao korisnik cvelemen (Poruka 50205)
E sad hteo bih da pitam nesto, nisam bas najbolje upucen, juce sam procitao sve strane unazad lepo fino, ja sam CN 34xxx po mojoj slobodnoj proceni trebao bih da budem pozvan na razgovor negde maja meseca ako se varam ispravite me? Druga stvar je kakav je to status current, meni je danas stigao visa bulletin i u njemu stoji za januar cutoff na 16.000 za EU da li to znaci da do tog broja zovu unutar Evrope pa posle februara se ide dalje? I citao sam takodje da se ovi sa velikim brojevima (tu spadam i ja) da kazem ) "boje" da li ce uopste biti pozvani na intervju, mislim zbog cega ako vec imamo svoj broj ne vidim prob?
unapred bih se zahvalio na odgovoru, a vas ako zanima nesto vezano za amabasade i procesurianje pitatje me slobodno imam dosta iskustva u tome imam Slovenacku boravisnu vizu, Grcku Radnu dozvolu i nacionalnu vizu i Slovacku Radnu takodje, tako da ambasade i ja smo na "cao sta ima" :)

Prvo, ocekuj intervju pre u junu nego u maju. Cutoff ynaci da bi u februaru trebalo da odrade predmete iy evrope do broja 16.000. Ljudi sa viskoim brojevima se boje da se ne ponovi ono zlo od prosle godine kada je 10-15 hiljada ljudi iz Evrope izvisilo za vize iako su izvuceni i dobili svoj broj.

cvelemen 10.11.2014 18:40

Zasto su izvisili ako su vec izvuceni i imali svoj broj? JEl ih uopste nisu zvali na intervju?
hvala na odgovoru.

mikiSA 10.11.2014 20:06

cvelemen: vize otisle puno prije nego im je broj postao current (tacnije nije nikad doslo do njihovog broja)

cvelemen 10.11.2014 20:38

:nene:Eh odlicno nadam se da se to nece desiti ove god.:no:

IgorMAD 11.11.2014 01:00

Citat:

Prvobitno poslao korisnik SRBghost (Poruka 50228)
Prvo, ocekuj intervju pre u junu nego u maju. Cutoff ynaci da bi u februaru trebalo da odrade predmete iy evrope do broja 16.000. Ljudi sa viskoim brojevima se boje da se ne ponovi ono zlo od prosle godine kada je 10-15 hiljada ljudi iz Evrope izvisilo za vize iako su izvuceni i dobili svoj broj.

Samo da te ispravim :) Verovatno si mislio na januar mesec. Znaci svi koji imaju broj manji ili jednak broju 16 000 bi trebalo da imaju intervjue do kraja januara, naravno ako su do sada poslali DS-260.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:15.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.