ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interview DV2015 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1464)

SasaVA 21.12.2014 02:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik margos13 (Poruka 51011)
SasaVA, sretna slava i čestitam na uspešnom intervju i dobijenoj vizi. Želim ti sretan put i sve najbolje u životu u USA.

HVALA VELIKO SVIMA ZAISTA... ne znam sta drugo da kazem...osim da je bilo mucno mojom greskom jer sam se bez potrebe nervirao psam sebi pravio pritisak a u stvari sve je bilo prilicno opusteno. Konzul je bio OK, korektan i pre svega pun razumevanja... i naravno Toma njega niko ne moze da preskoci jer je zaisa...poslednja linija odbrane i poslednji ko ostane kad svi odu i kad ostanete sami on je tu i drzi vam strah i ... STVARNO HVALA MU ZBOG TOGA... ah da i da ne zaboravim zvake...obecao sa mu zvake da cu doneti kad dodjem prvi put kuci :)

SasaVA 21.12.2014 03:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ekamariko (Poruka 51006)
pozdrav,
vidim da si bio na intervjuu i prosao.... Cestitam! Meni je intervju zakazan za februar sldece godine pa imam par pitanja,ako bi mi mogao odgovoriti na njih. Unaprijed hvala! :)
Da li je potrebno da se sva dokumentacije prevede na engleski jezik (od strane sudskog tumaca za engleski)? Ako nisam sluzio vojsku, a nisam :) ,treba li mi neki dokument koji to dokazuje? Da li je potrebno poznavanje engleskog jezika na intervjuu? Znam da je malo besmisleno pitanje,ali ako ti nije tesko da mi nabrojis koji dokumenti su potrebni za intervju? Za vizu sam aplicirao na osnovu srednje strucne spreme,a ne osnovu radnog iskustva, pa me interesuje da li mi je potrebna ikakva dokumentacija sa posla koji trenutno obavljam? i u slucaju onih potvrda sa suda,da li su one neophodne u slucaju da nisam kaznjavan (a nisam :) )?
Hvala jos jednom,nadam se da ne trazim previse,pomoc bi mi bas dobro dosla.
HVALA! :)

Pozz druze nije problem...
Ja sam nosio sve sto su pricali i pisali do sada
izvod iz maticne
drzavljanstvo
diplome od osnovne ne moras ( min. 4 razreda srednje)
uverenja iz suda i supa ( da nisi kaznjavan )
potvrdu iz vojnog odseka ( da jesi ili nisi sluzio VJ)
kopiju licne karte cipovane
afidavid
moje stanje iz banke (sa mog bankovnog racuna)
to je ono sto sam mogao da se setim sve sam kopirao i overio sto je moglo. Ne treba prevoditi. Mozes pricati i na srpskom korektni su i nece praviti problem (meni nisu). Treba ti i izvod (spisaj vakcina koje si primio) vakcinacionog kartona koji ces nositi na pregled..sto se tice potvrde sa posla ako mozes stavi i nju. Pitaj da ti daju i ako hoce i to je to cega sam se setio...ako sam nesto propustio pisi mi odgovoricu

p.s.
HVALA NA CESTITKAMA
pozz

ekamariko 21.12.2014 12:17

Hvala ti puno,druze,ako se sjetim jos necega pitacu!
Srecno u obecanoj zemlji! :)

mak 2014 22.12.2014 18:24

[quote=ekamariko;51015]Hvala ti puno,druze,ako se sjetim jos necega pitacu!
Srecno u obecanoj zemlji! :)[/QUOTM

ME INTERESIRA AKO NEKOJ ZANAE DALI E POTERBNO PRVOTO VLEGUVANJE DA NI BIDE CELA FAMILIJA JAS SOPRUGATA I DETETO ILI MOZE PRVO JAS PA POSLE MESEC DENA DA DOJDAT SOPRUGATA I DETETO PORADI POSIGURNO DA OBEZBEDAM STAN I SITE POTREBNI RABOTI ZA NORMALEN ZIVOT AKO NEKOJ ZNAE VE MOLAM ZA ODGOVOR

INACE FALA NA SITE ZA CESTITKITE I NA SITE STO NE SE POMINATI NA INTERVJU SO SREKA

Iva75 22.12.2014 20:17

Citat:

Prvobitno poslao korisnik SasaVA (Poruka 50996)
Sa se i ja javim nikako da stignem jer mi je danas bila slava pa ceo dan gosti...
Bio sam na interv. 18.12.1014 i prosao. ODOBRENA MI JE VIZA. Mada sad kuburim sa registracijim za DHL jer nimamo ne ide izbacuje mi prethodni interv. ne znam zasto ali cu zvati u ponedeljak da vidim. Sledio sam uputstva ali..

Cestitam, bas mi je drago!!! I naravno neka je sa srecom. :bravo: Kada se planira polazak u USA?

Iva75 22.12.2014 20:22

[quote=mak 2014;51025]
Citat:

Prvobitno poslao korisnik ekamariko (Poruka 51015)

ME INTERESIRA AKO NEKOJ ZANAE DALI E POTERBNO PRVOTO VLEGUVANJE DA NI BIDE CELA FAMILIJA JAS SOPRUGATA I DETETO ILI MOZE PRVO JAS PA POSLE MESEC DENA DA DOJDAT SOPRUGATA I DETETO PORADI POSIGURNO DA OBEZBEDAM STAN I SITE POTREBNI RABOTI ZA NORMALEN ZIVOT AKO NEKOJ ZNAE VE MOLAM ZA ODGOVOR

INACE FALA NA SITE ZA CESTITKITE I NA SITE STO NE SE POMINATI NA INTERVJU SO SREKA

Po onome sto sam procitala ovde na forumu, za prvi ulazak u USA je potrebno da budu svi na okupu. Nosilac vize tj srecnik koji je izvucen i naravno ostatak porodice. Taj prvi put moraju svi uci zajedno, a posle niste uslovljeni da u isto vreme ulazite ili izlazite iz USA.

familly 22.12.2014 20:22

[quote=mak 2014;51025]
Citat:

Prvobitno poslao korisnik ekamariko (Poruka 51015)

Ako si ti dobitnik GC onda mozes prvo ti da udjes u USA ( ili da idete zajedno). Ako je supruga dobitnik onda mora prvo ona (ili zajedno, u isto vreme).

mak 2014 22.12.2014 20:27

[quote=familly;51030]
Citat:

Prvobitno poslao korisnik mak 2014 (Poruka 51025)

Ako si ti dobitnik GC onda mozes prvo ti da udjes u USA ( ili da idete zajedno). Ako je supruga dobitnik onda mora prvo ona (ili zajedno, u isto vreme).

NE JAS SUM DOBITNIK I SAKAM PRVO JAS DA VLEZAM PA POSLE SOPRUGATA I DETETO MENE MI DA NE NASTANAT NEKOI PROBLEMI POSLE ZA NIV

familly 22.12.2014 20:39

OVO JE TEKST KOJI SMO DOBILI U AMBASADI :

Važne informacije !

...............................izmedju ostalog piše:

*Obratite pažnju na datum važenja vaše vize. Ukoliko se sa vama useljavaju i članovi vaše porodice, imajte na umu da datumi važenja viza članova vaše porodice ne moraju biti isti.
Isto tako, jako je važno da znate da članovi vaše porodice mogu ući u USA samo sa vama ili kasnije, posle vašeg ulaska.*

Inače, mnogi su uradili tako kao što ti planiraš.
Verujem da ste sličan tekst dobili u ambasadi u MK, samo pažljivo pročitaj.
Pozdrav

SasaVA 22.12.2014 21:21

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Iva75 (Poruka 51028)
Cestitam, bas mi je drago!!! I naravno neka je sa srecom. :bravo: Kada se planira polazak u USA?

HVALA da se vrati i tebi istom merom :) ako nisi otisla... Ne znam verovatno posle praznika..Bozica..jer imam jos obaveza ovde

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 19:56.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.