ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   DV 2016 Formulari: Online DS-260 Immigrant Visa Electronic Application (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1573)

Leksi 05.06.2017 18:12

Hvala na informaciji,moj broj je 29xxx,ds260 sam poslala 8.maja.
Ipak cu sacekati neko vreme, ja sam mislila da to nije neka velika greska.

kafe 06.06.2017 06:59

Sta znaci state/province? Dali znaci opshtina (Makedonija, ne znam za druge drzave)?

misternice 06.06.2017 08:54

Citat:

Prvobitno poslao korisnik kafe (Poruka 67526)
Sta znaci state/province? Dali znaci opshtina (Makedonija, ne znam za druge drzave)?

Mislim da se odnosi na drzavu, ja sam tu upisao SERBIA

Makica@ 07.06.2017 16:44

Pozdrav Svima

Izvucena sam na lutriji,i Ds 260 je poslat 30.Maja. Pri tom sam trazila da ga otkljucaju jel sam morala da ispravim neku nenamernu greskicu. Mogu vam reci da mi je Ds otkljucan u roku od 4 dana i da su jako ljubazni u KKC i da ce uvaziti svaku molbu u vezi Ds obrazca.
Inace moj Case Number je 2018EU00009***
Ceestitam svim dobitnicima i Veliki Pozdrav svima
:1072:

Vjeko 08.06.2017 13:42

Poslat DS 7.6.2017. javljam da bi se popunilo u tabeli, ako hoce BF naravno! :grin:

Jovobd 09.06.2017 15:12

Pozdrav svima, ja sa iz Crne Gore Budva i dobio sam Case number 17xxx.
Ds jos nije zapocet jer sam na examplu vidjeo par stvari koje me bune pa sam se htio konsultovati za jednu situaciju.

Situacija je sledeca: Moji drze restoran u Budvi i od 2009 sam prijavljen u radnoj knjizici i nisam nikako odjavljivan, u medjuvremenu sam studirao u Podgorici 3-4 godine (nisam prijavljivao drugo mjesto boravka nego sam se vodio kao da i dalje zivim u Budvi) i nisam zavrsio vise od druge godine i nemam nikakv bechalor niti neku diplomu. Kasnije se vracem kuci i evo sada mi ostaje diplomski da zavrsim 4tu godinu turizma u Budvi.

Ono sto me zanima da li se smiju neke stvari izostaviti u ds260 kao npr. taj dio mog studiranja u Podgorici a navesti se da sam zato vrijeme radio u Budvi i navesti samo ovaj zadnji fax?

Hvala .

Vjeko 10.06.2017 09:42

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Jovobd (Poruka 67555)
Pozdrav svima, ja sa iz Crne Gore Budva i dobio sam Case number 17xxx.
Ds jos nije zapocet jer sam na examplu vidjeo par stvari koje me bune pa sam se htio konsultovati za jednu situaciju.

Situacija je sledeca: Moji drze restoran u Budvi i od 2009 sam prijavljen u radnoj knjizici i nisam nikako odjavljivan, u medjuvremenu sam studirao u Podgorici 3-4 godine (nisam prijavljivao drugo mjesto boravka nego sam se vodio kao da i dalje zivim u Budvi) i nisam zavrsio vise od druge godine i nemam nikakv bechalor niti neku diplomu. Kasnije se vracem kuci i evo sada mi ostaje diplomski da zavrsim 4tu godinu turizma u Budvi.

Ono sto me zanima da li se smiju neke stvari izostaviti u ds260 kao npr. taj dio mog studiranja u Podgorici a navesti se da sam zato vrijeme radio u Budvi i navesti samo ovaj zadnji fax?

Hvala .

Navodis sta si zavrsio. Nisi jos zavrsio fakultet, tako da popuni DS sa srednjom i posalji, kad diplomiras trazi da ti otkljucaju ili pred intervju zovi ambadasu da ti otkljucaju i uneses sta si zavrsio. Studirao si i radio. To sto si studitrao u PG nema veze, jer je to jedna drzava. Ppsto nisi bio prijavljen u PG, ne mozes naveati adresu dje si zivio. Popuni sta si ZAVRSIO (tj srednju) i otkad radis i adrese na kojima si zivio od 16 god( tj na kojima si bio prijavljen).

Jovobd 10.06.2017 13:39

Hvala na odgovoru tako sam i mislio, posto imam bechalor osnovnih studija sa turizma u budvi,od obrazovanja pisem i diplomu srednje i ovu bechalor jel tako?
Da li bi smio navesti adresu od prijatelja koji nema jos papaire ali je u proceduri, da li mu to pravi problem ili meni ?
I vjerovatno je bilo pitanje ranije ali nisam uspio naci, kad popunim ds260 koliko vremenski cekam njihov odgovor za potencijalni intervju ?

Hvala

SEEUSAIC 10.06.2017 19:23

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Jovobd (Poruka 67555)
... i nisam zavrsio vise od druge godine i nemam nikakv bechalor niti neku diplomu. Kasnije se vracem kuci i evo sada mi ostaje diplomski da zavrsim 4tu godinu turizma u Budvi.

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Jovobd (Poruka 67575)
Hvala na odgovoru tako sam i mislio, posto imam bechalor osnovnih studija sa turizma u budvi

Sta je ovo? Ili ste zavrsili studije ili niste? Ili se za dva dana promenila situacija?

Podsecanje: postovi koji nemaju nikakvog smisla ce biti uklanjani sa Foruma.

Sup.Mod.

Jovobd 10.06.2017 20:18

Citat:

Prvobitno poslao korisnik SEEUSAIC (Poruka 67578)
Sta je ovo? Ili ste zavrsili studije ili niste? Ili se za dva dana promenila situacija?

Podsecanje: postovi koji nemaju nikakvog smisla ce biti uklanjani sa Foruma.

Sup.Mod.

Moja je greska jer nisam dobro formulisao recenicu, mislio sam da sa fakukteta u Podgorici nemam nikakvu diplomu.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:39.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.