ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Срећна нова година ??? Ha (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1386)

vuxanne 03.01.2015 16:58

Ja vam svima zelim puno svoje unutrasnje srece, zadovoljstva sobom i svojim zivotom. Gde god to on bio i u kom god okruzenju.

:xmas1::harmonik::tubac::trubac::ziveli2:

aladarinho 04.01.2015 10:45

Sve najbolje u 2015. zelim svim forumasima, a nama koji smo igrali lutriju jos to zrnce srece vise u odnosu na one koji su vec u USA:)...

Siberian 14.08.2015 01:22

, pozdrav forumaši ja se vratih u srbiju evo već sam godinu ipo dana ovde u Srbendu :) naravno sad je vreme za nazad u ameriku ponovo.

Mi srbi nismo načisto

IgorMAD 14.08.2015 03:09

Secam se tvojih postova od ranije, znam da nisi bio zadovoljan zivotom u americi pa si se vratio? Otkud sad opet nazad, sta se promenilo?

zoom 14.08.2015 20:49

Posle teskog zivota u USA ne moze da se navikne na blagostanje u Srbistanu. Trudio se al' ne ide

Siberian 16.08.2015 18:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik IgorMAD (Poruka 56218)
Secam se tvojih postova od ranije, znam da nisi bio zadovoljan zivotom u americi pa si se vratio? Otkud sad opet nazad, sta se promenilo?

Posao najviše

Izgleda ovde da bi uspeo moraš baš da imaš nekog negde

Siberian 16.08.2015 18:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zoom (Poruka 56233)
Posle teskog zivota u USA ne moze da se navikne na blagostanje u Srbistanu. Trudio se al' ne ide

Upravo tako, tako sad vidim koliko smo mali u unazadljeni, a sve nama na uštrb!

IgorMAD 16.08.2015 19:11

Posle skoro dve godine provedene ovde razumem o cemu si pricao ranije i koliko stvari ovde u US ne valja, ali opet posle celog zivota provedenog u Srbiji i dalje vidim koliko je Srbija zaostala i izuzetno mala sredina gde bez zestoke veze ne mozes ni na mesalici da radis na 50 stepeni.

Sasa99 17.08.2015 06:18

Posao najviše

Izgleda ovde da bi uspeo moraš baš da imaš nekog negde

Ja te potpuno razumem zasto si se vratio za srbiju i zasto si ponovo dosao u ameriku. Slusaj samo sebe i neces pogresiti kako ti je volja tako radi i ne slusaj nikoga. Zivot je kod nas lep ali stvari oko posla ne valjaju nista. Ovde oko posla sve je bolje ali tugina je tugina. Ja jos ne mogu da vidim osim te proklete pare ta veca kupovna moc god gragana sta je drugo bolje nego kod nas. Samo napred i radi kako ti je volja po svome. Vracaj se i dolazi koliko kod puta hoces i bas te briga ko ce sta da kaze. Ja sedim ovde zbog posla u Makedoniji sam radio za fiksnu platu od 300 evra i bio sam na raspolaganje na pozivu i nocu i danju i vikende i praznike nikad nisam imao mira niti su mi davali odmor normalno sve to neplaceno imao sam i pritisak i svaki dan me glava bolela. Od kako sam dosao ovde sve je to odjedanput prekinulo nema pritiska nema glavobolja i radim normalno 8 sati dnevno. Kada bude tako kod nas onda cu se vratiti. Sve dok ti feudalci ne evaluiraju u kapitalisti ostacu ovde.

vuxanne 17.08.2015 11:43

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Sasa99 (Poruka 56273)
Posao najviše
..... Ja sedim ovde zbog posla u Makedoniji sam radio za fiksnu platu od 300 evra i bio sam na raspolaganje na pozivu i nocu i danju i vikende i praznike nikad nisam imao mira niti su mi davali odmor normalno sve to neplaceno imao sam i pritisak i svaki dan me glava bolela

....Sve dok ti feudalci ne evaluiraju u kapitalisti ostacu ovde.

Bas si lepo definisao sistem tamo - "feudalci". Imaju ti dusu. Ako ti neces, ima ko hoce, toliko njih ih samo masta pa makar i da "radi na mesalici za 50 stepeni" (da citiram autora sa nekog od drugih postova sto procitaj juce). A zdravstveno, penziono osiguranje? Mastaj sine, mastaj sine.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:48.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.