- -
Dv-2016
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1444)
SRBghost |
06.09.2014 11:17 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik tobi
(Poruka 48445)
Zdravo! :) Imam pitanje :P Imam 18 godina i u Maju zavrsavam srednju skolu da li ja mogu aplicirati za zelenu kartu i da stavim cetverogodisnju skolu posto sam sada cetvrti razred????? HVALA :)
|
Ne. Kao sto su rekli, u momentu podnosenja prijave moras imati minimalno...... Bolje propusti ovaj krug,nego da ti neko na razgovoru kaze da si lagao u prijavi, a onda neces videti USA jos duuuugo duuugo
|
SRBghost |
06.09.2014 11:19 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik kreta
(Poruka 48447)
srbghost, nemoj da se "uzbudjavas" :grin: Nisam do malo pre videla obrazac, pa sam pretpostavljala da ce biti nedoumica. Inace idem sama, ako me izvuku... :smrc:
Pozdrav!
|
Ih, da si mi ziva i zdrava, ne uzbudjavam se ja ni za krupnije stvari. Nego sam trazio da se brise da ne pravim paniku ako moze da se pogresno protumaci. I neka je sa srecom :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik tobi
(Poruka 48445)
Zdravo! :) Imam pitanje :P Imam 18 godina i u Maju zavrsavam srednju skolu da li ja mogu aplicirati za zelenu kartu i da stavim cetverogodisnju skolu posto sam sada cetvrti razred????? HVALA :)
|
Tobi,
Srbghost je u pravu. Imas tek 18 godina. Nista ne gubis. U svakom slucaju sve najbolje!
Srbghost i tebi sve najbolje!
Pozdrav.
|
Drustvo,
Htela bih nesto da vam prosledim, ali ne znam kako se to radi. Mislim, kako vi neke sajtove postavljate ovde, napisete naslov u originalu ili napisite "klikni". Zanima me i sta znaci: "lol". Izvinite, malo sam neupucena... :nene:
Hvala.
Pozdrav.
|
Srbghos i kreta hvala vam puno u svakom slucaju ! Zelim vam puno srece :)
|
dream of californication |
08.09.2014 11:46 |
Pitanje. Kvalifikujem se na osnovu drzave rodjenja, u mom slucaju to je BIH, a zivim vec 20 godina u Srbiji (drzavljanka sam).
Zanima me samo, ukoliko je neko upucen u statistiku, da li su mi vece sanse izvlacenja na osnovu Srbije ili BIH? Nece nista promeniti ali cisto da budem upucena u neku statistiku (iskustva)... :book:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dream of californication
(Poruka 48477)
Pitanje. Kvalifikujem se na osnovu drzave rodjenja, u mom slucaju to je BIH, a zivim vec 20 godina u Srbiji (drzavljanka sam).
Zanima me samo, ukoliko je neko upucen u statistiku, da li su mi vece sanse izvlacenja na osnovu Srbije ili BIH? Nece nista promeniti ali cisto da budem upucena u neku statistiku (iskustva)... :book:
|
Ovde je zvanicna statistika pa pogledaj. http://travel.state.gov/content/visa...tatistics.html
|
SRBghost |
08.09.2014 14:40 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dream of californication
(Poruka 48477)
|
Ja sam isto tako radio sa nasim prijavama. Rodjen u BiH, a zivim u Srbiji. Pobedila zenina sa Kosovom :(
|
Tomislav1970 |
08.09.2014 17:43 |
Citat:
(Poruka 48458)
Drustvo,
Htela bih nesto da vam prosledim, ali ne znam kako se to radi. Mislim, kako vi neke sajtove postavljate ovde, napisete naslov u originalu ili napisite "klikni".
|
Kada kliknes da napises poruku , iznad djela gdje pises ima ikonica koja lici na globus sa dve karike lanca i ona sluzi za linkove. Kada ubacis link i kliknes OK, ubaci se taj link u tekst, a u zadnjem djelu ubacenog je ponovljen link koji obrises i upises sta hoces da pise umjesto toga, npr. "klikni"
Citat:
(Poruka 48458)
Zanima me i sta znaci: "lol". Izvinite, malo sam neupucena... :nene:
Hvala.
Pozdrav.
|
"lol" = „Laughing Out Loud“
LOL
|
Hvala Tomi! Sada cu da probam. Mislim, u sledecoj poruci...
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:46. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.