![]() |
Pozdrav svima. Imam par pitanja, zelim da apliciram sada prvi put. Nadam se da pitanja nisu postavljana. Vec par dana istrazujem ali odgovore nisam nasla. Videla sam da se placa 330dolara, da li se placa iako ne dobijem vizu? Sta je presudno za prolazak na intervju? Da li je obavezno znanje engleskog jezika (pri tom mislim vise od osnovnog znanja)? I nesto sto mi je najbitnije je da li je potrebno da tamo imam nekog? Posto u usa nemam apsolutno ni jednog poznanika/prijatelja i slicno... :)
|
komplikacija:
$330 placas cim dodjes u ambasadu. Ako ne dobijes vizu pare ti nece biti vracene. (Isto kao sto se pare ne vracaju kad dobijes odbijenicu za turisticku vizu) znanje engleskog je veoma pozeljno, a moras imati bar adresu gdje ce ti doci zelena karta u US. |
Uglavnom je tako, platis 330$ i ako te odbiju ne dobijas ih nazad naravno, ali ja znam porodicu koja je ove godine odbijena(zbog trogodisnje skole), i nisu hteli da im naplate takse.
|
Hvala Vam :) Znaci da ja ne pokusavam sa tim jer nema kod koga to da mi stigne... Zbog cega neko moze biti odbijen na tom intervju? :)
|
Treba mi pomoc:
Skoro sam se udala ali nisam promenila prezime u dokumentima, koje prezime da pisem u prijavi? Onda zavrsila sam visoku poslovnu sk, i naziv mi je strukovni ekonomista sta da stavim? I da li se pisu slova sa č,ć (cukicama) ili bez? |
1 Upisujes svoje prezime bez obzira na dokumenta.
2 University. 3 Bez kvacica |
Citat:
|
Stavlhas prezime koje "nosis" jer ces svakako u slucaju da budes izvucena menjati taj pasos pre slanja ds-a... a kao u pasosu znaci za djordje-dorde, nadja-nada itd jer u novim pasosima ne stavljaju kombinaciju od 2 slova za dj lj.
|
Citat:
Razlozi su različiti što se odbijanja tiče, a najčešći: - Nemaš završenu četvorogodišnju srednju školu ili dovoljno radno iskustvu (ukoliko apliciraš sa trogodišnjom) - Neupisani podaci o braku, razvodu, deci... - Osuđivan si nedavno ili imaš kriminalni dosije. - Nelegalno si ostao u USA nakon isteka vize ili nelegalno tamo radio nekada... - Neistinito prikazivanje bilo koje informacije. ... i td. |
Pozdrav svima,može li mi netko reći što se upisuje u little name(srednje ime)pri prijavi na lutriju, čitao sam na forumu u uputama da se može upisati i No little name ili se može ostavit prazno?
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:26. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.