milica_smile |
22.08.2016 21:18 |
Stigao poziv za intrevju pre pola sata!! :bravo::bravo::bravo: Zakazano za 06. oktobar. :)
|
BetterFuture |
22.08.2016 21:34 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik milica_smile
(Poruka 62743)
Stigao poziv za intrevju pre pola sata!! :bravo::bravo::bravo: Zakazano za 06. oktobar. :)
|
BRAVO! Vi ste prvi sa tom informacijom. Kada ste poslali DS-260? Jeste li se vencali, ako smem da pitam?
|
dreeamers |
22.08.2016 21:38 |
Bravo,Miliceeee...E to je taj trenutak,mogu da zamislim osecajsamo....diiivnooo :1072: Kada si poslala DS-260?
|
milica_smile |
22.08.2016 21:51 |
Hvala!! :) Samo da na intervjuu prodje sve kako treba...nadam se da nema razloga za brigu!
DS obrazac sam poslala 10. maja...A svadba ce da bude 02.09.
Nakon toga zovem ambasadu da mi otkljuca obrazac, promenim status i dopisemo podatke od buduceg supruga, jel tako?
|
BetterFuture |
22.08.2016 22:04 |
Citat:
(Poruka 62747)
Hvala!! :) Samo da na intervjuu prodje sve kako treba...nadam se da nema razloga za brigu!
DS obrazac sam poslala 10. maja...A svadba ce da bude 02.09.
Nakon toga zovem ambasadu da mi otkljuca obrazac, promenim status i dopisemo podatke od buduceg supruga, jel tako?
|
Upravo tako. I ponesite dokaze o vasoj vezi; mogu da vam traze. Bice sve to kako treba!
|
dreeamers |
22.08.2016 22:04 |
Nisam bas sigurno kako to sada ide...mi smo se vencali 18.05. (iako vec imamo 3 deteta :grin:),pa tek ona popunili DS-260 03.06.,tako da bas bas nemam pojma kako to ide kada se vencate nakon zakazanog razgovora...verujem da ce neko odavde moci da ti da pouzdanu informaciju...:;D:
|
Kilimandzaro |
23.08.2016 00:32 |
Stigao poziv
Intervju 11. oktobra.
Zbogom spavanje nocas.......
|
Kao što sam i očekivao danas/sinoć su krenuli da šalju pozive. Srećno svima.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Kilimandzaro
(Poruka 62750)
Stigao poziv
Intervju 11. oktobra.
Zbogom spavanje nocas.......
|
Neka je sa srećom... Želim vam puno sreće na intervjuu u ambasadi...
S nestrpljenjem čekamo vaše utiske
|
Citat:
(Poruka 62743)
|
Čestitam Milice... Sve najbolje na razgovoru u ambasadi. Jedva čekamo više utiske sa intervjua.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:52. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.