ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   DV2018 Selected Winners - DV2018 Izvučeni Dobitnici (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1838)

Astronom 05.05.2017 18:27

Pozdrav svima iz Makedonije. Izvucen sam posle treceg pokusaja, jos mi se ne veruje.

anchyf 05.05.2017 19:36

Pozdrav svima,
selektovana sam iz prvog pokusaja!!!!! Case number 2018EU0002xxxx :)

Stigla sam kod USA adrese, jer nemam nikog bliskog ciju bih adresu napisala. Da li imate neki savet?

anita83 05.05.2017 20:20

srecica

Izvucena 33XXX, interesuje me do kada mora pasos da bude vazeci? Moj istice januara 2019. Da li to predstavlja problem?

Amra Huric 05.05.2017 21:13

evo i ja da se javim.
iz Bosne sam, ovo mi je 6 put da sam igrala i pogodak konacno :1081:
case number mi je 2018EU0002XXXX i single sam

Danas sam tek popunila DS 260 pa se eto nadam i ocekujem dalje sta ce biti.
nisam jako dugo bila na forumu i vidim dosta se izmjenjalo, ne znam bas najbolje kako i sta dalje pa eto ako ima ko pomoci tj da mi uputi link sa foruma gdje mogu bas dobiti sve informacije hvala vam, i ja cu evo pokusat da ama bas sve istrazim.

I cestitam svima koji su izvuceni, a oni koji nisu ne odustajte kad tad dobit cete samo glavu gore.

BetterFuture 05.05.2017 21:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik anchyf (Poruka 66907)
Pozdrav svima,
selektovana sam iz prvog pokusaja!!!!! Case number 2018EU0002xxxx :)

Stigla sam kod USA adrese, jer nemam nikog bliskog ciju bih adresu napisala. Da li imate neki savet?

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Amra Huric (Poruka 66915)
evo i ja da se javim.
iz Bosne sam, ovo mi je 6 put da sam igrala i pogodak konacno :1081:
case number mi je 2018EU0002XXXX i single sam

Danas sam tek popunila DS 260 pa se eto nadam i ocekujem dalje sta ce biti.
nisam jako dugo bila na forumu i vidim dosta se izmjenjalo, ne znam bas najbolje kako i sta dalje pa eto ako ima ko pomoci tj da mi uputi link sa foruma gdje mogu bas dobiti sve informacije hvala vam, i ja cu evo pokusat da ama bas sve istrazim.

I cestitam svima koji su izvuceni, a oni koji nisu ne odustajte kad tad dobit cete samo glavu gore.

Jos jednom molim sve vas koji zelite da vas uvrstimo u tabelu, da samo poslednje 3 cifre (ili 2, ako je broj ispod 9999) zamenite sa x, da bi imali tacnije podatke.

Sto se tice linka na kome mozete da saznate bas sve informacije, evo ga www.zelenalutrija.com :;D:

anita83 06.05.2017 05:44

Cestitam svim dobitnicima. Nakon cetvrtog puta sa po dve prijave suprug i ja napokon pogodak. Imam jedno pitanje. Koliko minimum jos moraju da budu vazeci pasosi u trenutku izlaska iz zemlje? Tri meseca, sest meseci, godinu dana, dve godine?

Vjeko 06.05.2017 11:09

Samo da dodam za tabelu da se upise da smo iz SRB!

moniigor 06.05.2017 11:46

D260

Zdravo
Ja sam iz Makedoniju i ne pricam bas srpski nadam se da ke me razumete
Treba mi pomoc
Izvlacena sam i vrlo sam uzbudzena
Jas i moj verenik zelimo se vencati i i da popolnime D260 no on e na put u Africi i vraca se tek 18 juni mi ke se vencamo na 20ti i tada popolnimo i D260
Jel to je kasno ????? Zoso nekoi ludi vele da je kasno i da moze da ne dobiemo zoso kasno pracamo D260
Iskustvo koga ste pratili D260 !!!!!!

vlajkom 06.05.2017 14:38

Pozdrav svima i cestitam!
Izvucen iz drugog puta.
Broj mi je 2018EU0002xxx.
Lokacija Beograd.

Orange8010 06.05.2017 16:26

Pozdrav za sve...izvucena iz treceg puta...jos sam u soku, ne jedem, ne spavam....samo pretrazujem ovaj forum :book:
Iz Bosne...+ muz i dijete od 5 godina.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:13.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.