- -
Case number
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2016)
Jurica
Pozdrav svima...prvi put se javljam na ovom forumu i novi sam član.
Treba mi mala pomoć oko prave informacije šta da očekujem?
Izvučen sam maja 2018 godine, međutim ja to nisam ni znao dok slučajno nisam proverio u Julu ove godine, zatim sam popunio tražene informacije i dobio case number 2019EU23xxx za mene i dvoje dece?
Hvala unapred na savetima i informacijama.
|
marko1995 |
05.10.2019 14:09 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Jurica
(Poruka 78317)
Pozdrav svima...prvi put se javljam na ovom forumu i novi sam član.
Treba mi mala pomoć oko prave informacije šta da očekujem?
Izvučen sam maja 2018 godine, međutim ja to nisam ni znao dok slučajno nisam proverio u Julu ove godine, zatim sam popunio tražene informacije i dobio case number 2019EU23xxx za mene i dvoje dece?
Hvala unapred na savetima i informacijama.
|
Do 30.09. Ste mogli dobiti vizu, poslije ovog datuma 2019 lutrija je zavrsena i nazalost propustili ste veliku priliku... Vise srece u drugim godinama!
|
svetlana33 |
06.10.2019 10:49 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mirko47
(Poruka 78030)
Da otvorimo sezonu, zakazan intervju upravo 05.11. 😀😀😀
|
cestitke Mirko 47
zelimo srecu i da nam pozelenis lako i veselo:bravo::beer:
|
Katarina12 |
06.10.2019 17:36 |
Zdravo svima, već sam jednom pisala. Case number mi je 10xxx. Odavno sam poslala DS, stigao mi je mejl da su primili moj DS i od tada ništa mi nisu poslali da im dostavim skenirana dokumenta. Da li je neko u sličnoj situaciji? Ili je to normalno s obzirom da mi intervju neće sigurno biti pre nove godine!? Hvala
|
marko1995 |
06.10.2019 18:00 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Katarina12
(Poruka 78372)
Zdravo svima, već sam jednom pisala. Case number mi je 10xxx. Odavno sam poslala DS, stigao mi je mejl da su primili moj DS i od tada ništa mi nisu poslali da im dostavim skenirana dokumenta. Da li je neko u sličnoj situaciji? Ili je to normalno s obzirom da mi intervju neće sigurno biti pre nove godine!? Hvala
|
Pa trebala bi na intervju u decembru ili januaru, vidjecemo koji ce skok biti sada na sledecem visa bulletinu.
Mozda da sacekas jos mjesec dana pa im slobodno pisi jer vrlo brzo bi tvoj broj trebao biti current... Uglavnom panike bez, na intervju ces sigurno :1081:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik svetlana33
(Poruka 78342)
cestitke Mirko 47
zelimo srecu i da nam pozelenis lako i veselo:bravo::beer:
|
Hvala puno! Puno sreće svima iz 2020 generacije, kao i 2021 polaznicima 😀😀😀
|
PearCookie |
06.10.2019 18:41 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Katarina12
(Poruka 78372)
|
Meni je povratni mejl stigao u četvrtak (03.10.) popodne (poslala DS-260 05.08.), a moj broj je 9xxx. Znači, uskoro će i tvoj... :)
|
Katarina12 |
06.10.2019 21:36 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik PearCookie
(Poruka 78377)
Meni je povratni mejl stigao u četvrtak (03.10.) popodne (poslala DS-260 05.08.), a moj broj je 9xxx. Znači, uskoro će i tvoj... :)
|
Hvala ti puno I želim to svu srecu! 😍😍😁
Nadam se brzom odgovoru
|
Pozz svima.
Evo da se I ja prijavim u klub..
Moj broj je 33.xxx
Da se kladimo jel prolazi prvo Marko ili ja? ☺️
|
marko1995 |
07.10.2019 11:16 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Irma07
(Poruka 78397)
Pozz svima.
Evo da se I ja prijavim u klub..
Moj broj je 33.xxx
Da se kladimo jel prolazi prvo Marko ili ja? ☺️
|
Ja se kladim na tebe :beer: :grin: :naughty: :1081:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:11. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.