-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
steficacvek |
04.09.2008 12:26 |
Joj ja sam tako uzbudjena sad kako je sve krenulo dalje, nesto novo se desava. Jedva cekam da dodje moj broj na red! :) Svaki dan sam sve nestrpljivija, znam da me razumijete.
Usput je li neko sa vecim brojem slao mail KCC-u da vidi kakvo je stanje sa njegovom aplikacijom?
|
Macedonia Ohrid |
04.09.2008 12:42 |
Pa i nije bas velik tvoj broj, ne brini, ako treba da bude, bice.
Pozz
|
wingreen |
04.09.2008 12:44 |
Da, da nama ce bas trebati strpljenja..:)
|
Stizeljeto,
Ja sam ponovo kontaktirao KCC i evo neodgovaraju danas je cetvrti dan ali sada kada pisem ovo oni nisu jos ni poceli da rade,tako da ocekujem da ce do ponoci nesto da mi odgovore pa cu se javiti
CN 4xxx
|
Ne znam dal' smo ovo spomenuli negde ali i ako jesmo ne smeta da ponovimo.
Kada saljete e-mail za KCC odmah po slanju dobijate automatski odgovor da su primili mail i bla...bla...
Ako taj automatski odgovor niste primili 99% nisu ni oni iz nekog razloga primili vas mail.
Najcesce imaju problema sa Yahoo-om sto nije pravilo ali se relativno cesto desava. Ako ste u toj situaciji otvorite mail account na npr. hotmail-u i posaljite odatle.
KCC uglavnom odgovara za 2-4 dana cak i ako ima nekih problema tj. ako nekoga nema u njihovoj bazi.
|
srdjevic |
04.09.2008 16:45 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik xeg
(Poruka 3273)
Ako ste u toj situaciji otvorite mail account na npr. hotmail-u i posaljite odatle.
|
heh, kao da je hotmail mnogo bolji... tek su oni užas (znam provereno, radim na aplikaciji za email marketing)....
iako je teški offtopic: ako već ne znate koji email nalog da otvorite, otvorite GMail. :)
|
Ma kakav Hotmail, isto kao i MSN:p
To kazem iz iskustva Yahoo-KCC, mi nismo imali taj problem ali neko jeste i to sa 2 Yahoo account-a, Hotmail je tada iz prve prosao.
|
Interview zakazan za 29.Okt.
Klupko se polako odmotava,druga koverta mi je poslata 27.Avg. ali nije jos stigla.
Javljam dalje korake
|
wingreen |
04.09.2008 18:09 |
Seekimo, cestitam od srca i zelim puno srece!:)
Bas se radujem i jedva cekam prva iskustva!
|
steficacvek |
04.09.2008 18:13 |
Takodjer! Seekimo puno srece zelim i da nas obradujes! :)
Jedva cekam detalje!
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 02:14. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.