ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Da li USA nudi neku socijalnu pomoc (nekom)? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=276)

Zvezda 06.02.2009 15:40

Zdravo ljudi,:pozz:
Danas je supruga dobila e-mail iz Ambasade gde su nam kratko odgovorili:
"Dear Ms.xxx Your case is being administratively processed. We will contact you when it is completed.
Sincerely,
Immigrant visa unit"
Pa vise necu da "lupam glavu u zemlju",hahaha:RRofl:
Pozdrav svima

Taji 06.02.2009 16:08

Cestitam, od srca i neka je sa srecom:bravo:

Zvezda 06.02.2009 19:22

Hvala Taji,:) Pisacu odmah kada nam se jave za pasose:suure:
Cao:papa:

moni 08.02.2009 21:12

cestitam:bravo:

Zvezda 20.02.2009 12:43

Dobili smo vize

:1081:Zdravo ljudi, Eto i mi dodjosmo na red sa Vizama! Juce sum na zalepili VIZE, KONACNO nakon 29 dana cekanja, na sto su oni objasnili da sada idu svi sa Kosova , pa zato je guzva. Prvo su se javili pre dva dana na telefon i sad konaco su zallepili vize. So people, svima onima sto ocekuju vize, zelimo vam puno srece i uspeha.:1081::ziveli2:

Lucky 20.02.2009 21:55

super cestitke Zvezda i javi mi se kad dodjes u St.Pete da popijemo neko pice :)

landlord 20.02.2009 22:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zvezda (Poruka 7615)
:1081:Zdravo ljudi, Eto i mi dodjosmo na red sa Vizama! Juce sum na zalepili VIZE, KONACNO nakon 29 dana cekanja, na sto su oni objasnili da sada idu svi sa Kosova , pa zato je guzva. Prvo su se javili pre dva dana na telefon i sad konaco su zallepili vize. So people, svima onima sto ocekuju vize, zelimo vam puno srece i uspeha.:1081::ziveli2:

Ej caos,

sorry ja sam registrovao da ste dobili vizirane pasose, ali nikako da stignem da vam cestitam. Evo ovom prilkom Vam cestitam i zelim vam sve naj u daljim planovima.

Takodjer mariji i 15xxx zelim sve naj i puno srece.. u daljim planovima.

xeg 20.02.2009 22:19

Bravo!:bravo:
Bas mi je drago da je sve OK, znam da vam je bas bilo zaje.ano ovo cekanje ali isplatilo se:ziveli2:

Zvezda 21.02.2009 01:51

Hvala ljudi

Hvala svima na cestitkama:1072: Sada nam ostaje kod kuce,na tenane da pocnemo da popravljamo nas prosecni Engleski do letos da bi nam sutra bilo lakse adaptirati se u USA zajednici..:estudian:
Budite svi pozdravljeni:pozz::beer: CAO

pence 03.03.2009 12:13

Stiglo zdravstveno osiguranje

Samo da vam javim da smo za decu uspeli da dobijemo besplatno zdravstevno osiguranje, mi nismo dobili jer nas cetvoro ne smemo da imamo vise od 3300$ na racunu. Posto to nismo znali dobila su samo deca.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:48.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.