-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreamerns
(Poruka 8803)
Ufff....sada sam tek video i po kojoj ceni :-( Cena je ista ko sto su ih otkljucane prodavali...ne znam...svako ima prioritete, ali meni malo glupo dati 900$ za mobilni telefon.
|
Slazem se. iPhone inace nije $900 vec $699 ili $199 ako potpises ugovor...
|
| dreamerns |
20.03.2009 22:07 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Good Spirit
(Poruka 8804)
Ja bi pre za te pare uzeo novi HTC. Ovde je mnofo skup, ali u USA je prihvatljiva cena sobzirom šta sve ima od opcija :drool:
|
Ja se bavim razvojem aplikacija za Windows Mobile i imam nekoliko HTC-ova kod sebe. Veruj mi...to je praistorija...i to potpuno neupotrebljiva. Generalno na trzistu smartphone-ova WM je jedan od najgorih. Prevashodno mislim na TyTN, TyTN II, s620, s730 itd. Diamond treba da mi stigne ovih dana, ali sam cuo od kolega da je isto tako krsh.
|
Iphone u Srbiji 2g 400 eura, 3g 450eura, skinuti uglavnom sa USA merza.
Kes i nosis kuci , stavljas koju hoces karticu.
|
| dreamerns |
23.03.2009 01:30 |
E to me interesuje, kako telefoni koji su skinuti sa USA mreza su jeftiniji u srbiji, nego u USA. Taj deo meni uopste nije jasan...
|
| kaneolopa |
23.03.2009 02:31 |
Citat:
(Poruka 8881)
E to me interesuje, kako telefoni koji su skinuti sa USA mreza su jeftiniji u srbiji, nego u USA. Taj deo meni uopste nije jasan...
|
Ja mislim sve neshto da su to one kineske kopije koje su se bile pojavile josh dok smo bili u srbiji :D
|
| Sloba_Kg |
23.03.2009 13:35 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik moni
(Poruka 8815)
Iphone u Srbiji 2g 400 eura, 3g 450eura, skinuti uglavnom sa USA merza.
Kes i nosis kuci , stavljas koju hoces karticu.
|
Da i ako ti ne kazu da NE updateujes softver tj da ne ides na apple sajt onda te zakljucaju...
|
Kanelopa velika je razlika izmedju kineza( 150 eura) i pravog Iphona. Kineza imali dva dana ,pa brze bolje prodali dok je jos imao cenu, Iphone je vec nesto drugo druzili se sa njim malo pa kao sto Sloba Kg rece "Da i ako ti ne kazu da NE updateujes softver tj da ne ides na apple sajt onda te zakljucaju..."( a rekli su nam) onda smo odustali od toga, ma imacemo ga u Americi ako bog da.
|
Ja nikako da shvatim cemu tolika pomama za Iphone-om, koliko sam cula iz iskustava drugih ljuda, i citala sto od domacih sto od ljudi koji tamo zive, ima dosta nedostataka, i poprilicno je slab u nekim stvarima, te da cijenu koju ima duguje samo imenu ustvari.
|
| dreamerns |
23.03.2009 22:14 |
A sta da ti kazem...marketing.
Ovde u Americi ti je sve apple. Ako nemas apple, ti si loser :-) Salim se, ali jeste malo tako...ko kod nas devedesetih sa nike i reebok patikama. Generalno, svi furaju neki apple proizvod, ko nema iphone, taj ima iPod i sl. Pogotovo su najbolji oni sa MacBook-om, sto sede po kaficima u izlogu kako bi pokazali svima svoju igracku. Ko da ne moze kuci da surfuje, nego bas kada se svi vracaju sa posla, a on brze bolje u izlog :-)
A sta ces, takva moda...
Meni licno to odgovara, jer mi vise muka M$-a i njegove zastupljenosti kod nas u Srbiji.
|
| Sloba_Kg |
24.03.2009 00:52 |
Citat:
(Poruka 8908)
A sta da ti kazem...marketing.
Ovde u Americi ti je sve apple. Ako nemas apple, ti si loser :-) Salim se, ali jeste malo tako...ko kod nas devedesetih sa nike i reebok patikama. Generalno, svi furaju neki apple proizvod, ko nema iphone, taj ima iPod i sl. Pogotovo su najbolji oni sa MacBook-om, sto sede po kaficima u izlogu kako bi pokazali svima svoju igracku. Ko da ne moze kuci da surfuje, nego bas kada se svi vracaju sa posla, a on brze bolje u izlog :-)
A sta ces, takva moda...
Meni licno to odgovara, jer mi vise muka M$-a i njegove zastupljenosti kod nas u Srbiji.
|
A ti u izlozima, jel su srbi ili...?
To mi bas lici na ove ovde sto ostave kljuceve od kola i 6 telefona na stolu a 3 sata cevce jedno pice i nemaju dan radnog staza :)
|
| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:04. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.