-
Druga koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=4)
Opa, pocele 2. koverte da stizu... Lepo! :) Spremajte papire.
|
Znaci ovo je poslednja godina sa starim kovertima..Imamo tu cast da zatvramo jednu epohu...
Posle ovog ce sve ici digitalno..Ma nije to to...
Ovo je pravi feeling kad ti iscekujes ..pa zveras u sanduce...pa stigne papir, pa ga vidis, opipas, otvoris... :) ..
..e-mail.. tja!
|
Ivana MS |
05.10.2010 06:25 |
Bili su bas brzi....sinoc nam je stigao odgovor iz KCC-a da imamo zakazan razgovor 04.novembra :naughty:....Ako sve bude islo kako treba oko prikupljanja papirologije i priliva novca,necemo odlagati razgovor u ambasadi .
Vec me hvata trema.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik celestine
(Poruka 18546)
Stigla danas druga koverta, intervju 18. novembar... Zovemo ambasadu i odlozimo! (I guess)
|
I meni je stigla "druga" interviju 2 novembar baš baš blizu :nene:
|
Neverhood |
05.10.2010 20:16 |
Bas mi je drago za sve vas!!! :1081:
To je korak do sna!
|
Ivana MS |
05.10.2010 21:52 |
Danas nam je stigla i druga koverta...trebalo bi uskoro da krenemo sa prikupljanjem potrebne papirologije...
|
Pozdrav svima! :bravo:
Danas mi je stigla druga kovertaaa :bravo: Skroz sam i izgubio nadu da ce mi stici, jer je vec prosao oktobar.. obzirom kada su ostalima stigle i imali mnogo veci broj od mene.. Tako da oni koji je jos nisu dobili, a ocekuju, da ne gube nadu :;D:
Pitanje za one koji su odlozili intervju.. za koliko dana moze maximalno da se odlozi i da li odlaganje na neki nacin umanjuje sanse za dobijanje GC?
- videh da ima tema gde cu naci odgovor na moje pitanje tako da nema potrebe za odg... ;)
|
Mv2Player |
02.11.2010 00:17 |
Da se prikljucim ekipi:) I meni je danas stigla druga koverta sa zakazanim intervjuom. Sada vidim da sam bespotrebno brinuo da druga koverta nece stici, ali verovatno je tako sa vecinom jer svi prolazimo kroz isto. Nista dok ne osetis na svojoj kozi kako je dok cekas i dok si u neizvesnosti i kako je KAD KOVERTA STIGNE :)
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:39. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.