-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
celestine |
29.10.2010 21:25 |
da, da naravno, jos 3500 din. Tetanus i Hepatitis b
|
Ivana MS |
05.11.2010 10:25 |
Zdravo svima, evo da se pohvalim da smo juce uspesno zavrsili intervju u ambasadi,odobrili su nam vize:grin:,a dan pre toga smo zavrsili lekarski (nismo iz BG-a i ova je bila najprihvatljivija varijanta)
-Dosli ,bili poslednji na spisku,usli ,cekali 30-ak minuta,prozvali nas u br. 8 da predamo potrebnu papirologiju..
-bili slobodni sat i po...koje mozete presedeti i u ambasadi.....
-vratili se i posle 30-ak minuta nas pozvali na salter ,mislim,br.5 da nam naplate(placali smo u dolarima...sve su novcanice prosle)...
Zanimljivo je to da sam ponudila da razliku platimo american karticom(nismo imali tacan iznos vec je trebalo da nam vrate kusur) i da su nam rekli da se sve placa ili karticom ili gotovinom,ne moze da se kombinuje vise nacina placanja.
-zatim smo cekali,cekali...i bukvalno ostali poslednji(sve ovo ne bi bilo strasno da smo isli bez trogodisnjaka ,koji je poceo da bude nervozan posle odr.vremena:woohoo:)
-prozvali nas ponovo u br.8 i sada je tu bio amerikanac pred nama(mislim da nije bio konzul vec samo jedan od zaposlenih),a sa njim je bio i momak(nas covek) koji nam je ranije uzeo pripremljenu pairologiju...pitanja su bila ista kao i kod svih ,da se ne ponavljam...
-sve je trajalo oko 5-10 minuta i on je stalno nesto kucao za kompom dok smo pricali....cestitali nam i rekli da suprug dodje po vizirane pasose sutra jer istog dana nesto nije moglo...
-i to je to...
Ako neko ima neko pitanje ....slobodno.
|
AntaresNS |
05.11.2010 11:12 |
Ivana, nemam pitanja nego samo hocu da vam cestitam i pozelim srecu! Drago mi je sto je sve proslo ok! Kad putujete? :suure:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ivana MS
(Poruka 19553)
Zdravo svima, evo da se pohvalim da smo juce uspesno zavrsili intervju u ambasadi,odobrili su nam vize:grin:,a dan pre toga smo zavrsili lekarski (nismo iz BG-a i ova je bila najprihvatljivija varijanta)
-Dosli ,bili poslednji na spisku,usli ,cekali 30-ak minuta,prozvali nas u br. 8 da predamo potrebnu papirologiju..
-bili slobodni sat i po...koje mozete presedeti i u ambasadi.....
-vratili se i posle 30-ak minuta nas pozvali na salter ,mislim,br.5 da nam naplate(placali smo u dolarima...sve su novcanice prosle)...
Zanimljivo je to da sam ponudila da razliku platimo american karticom(nismo imali tacan iznos vec je trebalo da nam vrate kusur) i da su nam rekli da se sve placa ili karticom ili gotovinom,ne moze da se kombinuje vise nacina placanja.
-zatim smo cekali,cekali...i bukvalno ostali poslednji(sve ovo ne bi bilo strasno da smo isli bez trogodisnjaka ,koji je poceo da bude nervozan posle odr.vremena:woohoo:)
-prozvali nas ponovo u br.8 i sada je tu bio amerikanac pred nama(mislim da nije bio konzul vec samo jedan od zaposlenih),a sa njim je bio i momak(nas covek) koji nam je ranije uzeo pripremljenu pairologiju...pitanja su bila ista kao i kod svih ,da se ne ponavljam...
-sve je trajalo oko 5-10 minuta i on je stalno nesto kucao za kompom dok smo pricali....cestitali nam i rekli da suprug dodje po vizirane pasose sutra jer istog dana nesto nije moglo...
-i to je to...
Ako neko ima neko pitanje ....slobodno.
|
Cestitam Ivana, sad tek nastupa prava avantura, verovatno najveca i najuzbudljivija u zivotu! :bravo:
|
Ivana, neka Vam je sa srecom i da sto pre odete odavde :bravo:
|
Ivana MS |
05.11.2010 14:06 |
Hvala svima na cestitkama i lepim zeljama...da vam se vrati(kome se vec nije ostvarilo):;D:
|
Iskrene cestitke Ivana MS, i sve najbolje!! :1081:
|
Neverhood |
08.11.2010 20:38 |
Cestitam i srecno u daljem zivotu!!!:bravo::bravo::bravo:
|
Ivana MS |
09.11.2010 16:19 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik AntaresNS
(Poruka 19555)
Ivana, nemam pitanja nego samo hocu da vam cestitam i pozelim srecu! Drago mi je sto je sve proslo ok! Kad putujete? :suure:
|
Jos jednom hvala na cestitkama,a sto se polaska tice ,jos nismo odlucili da li marta ili aprila.U principu sve zavisi od obaveza koje treba da zavrsimo pre polaska.
|
Sreno i sve najbolje:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 09:39. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.