-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
jao Makedonac je legenda. Zenidba, a stanje na sajtu "haos" :D
ma nema ocajavanja, sto rece zeljko, kad je moglo jednom moze i drugi put!
Isabelle, vjeciti optimista, ja sam od tebe vise ocekivao!!!!
Glavu gore pa da akoBogDa (a mora vise) sledece godine "manitamo" po Amerika!
:1081::1081::1081::1081::1081::1081::1081::1081::1 081::1081:
|
chombe_bg |
17.05.2011 00:46 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ninovranje
(Poruka 23291)
Sem onaj Makedonac koji se ozenio pa oce da tuzi sve zivo :grin::grin::grin:
A nije morao da se zeni sad, mogao je tek pred odlazak na intervju :book:
Ali ... ko zna zasto je sve to dobro :a078::party::smil42d2::946185:
|
Sad ostaje samo da mu "zena" neplanirano zatrudni i da upotpuni sebi veselje! :==D:
|
chombe_bg |
17.05.2011 01:02 |
Povodom ovih nagadjanja o tome kolike su sanse da budemo izvuceni
Mislim da je malo nezahvalno govoriti o tome jer se kvota svake godine menja.Za proslu godinu jeste bila oko 1:30 jer su izvukli 300 i nesto ljudi iz Srbije na 10000 prijava.Za DV2009 bilo je izvuceno 500 i kusur prijava a godinu dana kasnije je bilo izvuceno skoro 700 prijava.I jos na sve to bilo je manje prijava nego sada,tako da za sad mozemo samo da zabatalimo sva nagadjanja...:;D:
|
Bice ovde do 15. Jula jos mnogo teorija o tome koga ce izvuci i preracunavanja o kvotama. Cime bi ubijali vrijeme ako ne na taj nacin, dok ne dodje do zamaranja time i odlazaka na more :grin:.
Moje misljenje je kako god ameri bili nepredvidivi, samo neki od prvomajskh dobitnika ce ponovo dobiti, a nema sanse da ce svima ponovo dati vize. Mogli su da naprave ustupak dobitnicima ili onima koji su izvisili. Odluka je bila da se ucini ustupak vecini, a to su oni koji su izvisili. Razne peticije i tuzbe nece doneti nikakav rezultat za ostecene ljude, jer ipak je USA sila broj 1 u svijetu da bi je neke peticije ucjenjivale. Ne vjerujem u nove ustupke, jer su se za jedan ustupak vec opredijelili, a to je ponistavanje.
Pozdrav svima...
|
ZeljkoUSA |
17.05.2011 10:21 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik chombe_bg
(Poruka 23293)
Sad ostaje samo da mu "zena" neplanirano zatrudni i da upotpuni sebi veselje! :==D:
|
:==D: :==D: :==D: Makedonac je hit: Hoce da ih tuzi sto se ozenio.... :wtf:
Razumem da se oseca lose, ali....ovaj razlog - NEPROCENJIVO!!!
|
olivera77 |
17.05.2011 15:16 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ZeljkoUSA
(Poruka 23297)
:==D: :==D: :==D: Makedonac je hit: Hoce da ih tuzi sto se ozenio.... :wtf:
Razumem da se oseca lose, ali....ovaj razlog - NEPROCENJIVO!!!
|
Kada je pre stigao da se ozeni,zakaze vencanje :1072:
Nego procitah na jednom drugom forumu da je lik dao otkaz,otkazao stan,kupio avio karte za drzavu iz koje dolazi da spremi papire,uradi medicinske preglede i svasta jos nesto,zaboravila sam.......mozda i malo karikira jer je poludeo zbog ponistavanja prethodnih rezultata :wtf::wtf:
|
todorovskimkd |
17.05.2011 18:29 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik lukau13
(Poruka 23292)
jao Makedonac je legenda. Zenidba, a stanje na sajtu "haos" :D
ma nema ocajavanja, sto rece zeljko, kad je moglo jednom moze i drugi put!
Isabelle, vjeciti optimista, ja sam od tebe vise ocekivao!!!!
Glavu gore pa da akoBogDa (a mora vise) sledece godine "manitamo" po Amerika!
:1081::1081::1081::1081::1081::1081::1081::1081::1 081::1081:
|
Momce ne se zamaraj so mene jas imam vozaska licna karta i socialen broj sum bil 3 pati po red vo usa i isto taka stoe najbitno imam 10godisna viza do 2020god. za USA taka da ne mi e problem i denes da trgnam za USA i da si ziveam kolku sakam tamu, samo krivo mi e toa sto ni na kraj pamet nebi ocekuval deka toa ke se sluci od amerika pozzz
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mirko86
(Poruka 23290)
Drago mi sto vecina ovde na forumu nije previse tesko primila ovaj novi razvoj dogadjaja, jos uvek ima sanse za sve :)
|
Ma,kako nismo?Umalo da pocrkamo od soka:blink:Al,sta vredi,zar moze nesto da se uradi:no:Idemo!-kako kaze Nole.:obrva:Mi je zelimo i dalje smo puni nade da nas mogu izvuci,sto da ne:1072:Lepse nam je tako i hocemo da verujemo:;D:
Narode,samo pozitivno:grin:
|
Kako ono kažu?
Kako došlo tako i otišlo.
Ništa sad... Šta je tu je.
Čekam(o) i nadam(o) se ponovo!
Srećno svima!
(=
|
Izgubljeni Confirmation Number
Proverite emailove pristigle na adresu koji ste prijavili prilikom prijave za DV lottery: US Department of State je poslao emailove sa obavestenjem sta se desilo i link ka vasem Confirmation number. Svakako dobra vest za one koji ne mogu da se sete gde su i da li su sacuvali ovaj broj.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 19:58. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.