![]() |
Sta kazes, da odustanem onda, da ne idem na intervju?
Sigurno ce mi biti bolje u Srbiji, plata 200 evra (kasni sest meseci) + zena 200 evra, iznajmljivanje stana 200 evra + struja, grejanje... Znaci ostaje nam malo jace od 100 evra za hranu (naravno ako je meni daju) :1081: I onda da molim Boga da nam roditelji odu u penziju sto pre da imaju sigurna primanja (ako ne ukinu penziju). O deci cemo da razmisljamo kad predjemo 40 godina, sta ima veze, odmah postajemo i mama i tata i baba i deda ;) Jedini put kada sam bio van zemlje to je bila Madjarska, ekskurzija 4. godina srednje skole i to se jedva nakrpilo. Mislim da je bolje kad vec gladujem da vidim malo i sveta pa da gladujem sa njima nego sa nasim prevarantima, bolje tudji da me varaju nego nasi :) Nemam pojma, ili da trazim azil u kineskoj ambasadi? Ne znam sta ti zamisljas da ovde ljudi rade, ali svi beze za boljim zivotom na zapad. Onaj ko ovde ima para i ne zna kako da ih potrosi on pise ovakve komentare kao ti. |
I ovo je ukratko i zivot svih mojih prijatelja.
A mislis da svi mi ne vidjamo verovatno likove kao sto si ti, koji prolaze svaki dan gradom sa dzipovima vrednim 50 000 eura ? I mislis da oni imaju drugaciju pricu od tebe? E nemaju, to je ta ista prica. Zato prekidam sad jer nismo na istom "finansijskom nivou" da bismo se razumeli ;) |
Citat:
Dok politicari vode politiku narod i dalje zivi. Nekome je uvijek "vrijeme" a nekome nije nikad. Niko na svijetu ne zna sta nosi novo jutro i zato treba imati samo pozitivne misli i zelje....vjerovati u sebe prije svega i imati samopouzdanje, sve ostalo lakse dolazi na svoje. Nego IgorMAD, samo ti uzmi vizu i pravac USA. Kako je nama ovdje tako neka bude i tebi, "patit cemo se" skupa na ovoj strani, dok ne propane USA. Ako/kad propadne, onda cemo gledati kuda dalje...:grin: |
Hvala Taji :)
Ma da, ko uopste zna sta je bolje a sta losije. Neko kaze kriza, mozda je i u pravu, mozda ce se sve raspasti. Mozda izbije nuklearni rat, ni to ne znamo. Ali mislim da je najvaznije slediti neke svoje zelje i razmisljati pozitivno, mnogo je kratak ovaj zivot da bi razmisljali sta ce biti ako bude ;) |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:56. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.