-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik batiša
(Poruka 21004)
Svaka čast MV2 Player.....post-iopo!...
Na travel.state.gov Instructions for Selectees: Interview Preparation....ne piše da su potrebne slike već da će naše slike poslate u KCC vratiti (zajedno sa popunjenim obrazcima DS-230 DS-122) u ambasadu....mada ću ih i ja odraditi za svaki slučaj "nikad se nezna",ono što me zapravo interesuje je ova potvrda o zaposlenju ni ona nije na spisku? možeš li da napišeš Formu (da i to odradim,ako stignem!)
|
Ja zvao da zakazem intervju i tip mi na kraju rece: "819 dolara, potrebna dokumenta, pasos, fotografija! Hvala, prijatno!" :)
MV2 player, aj molim te preciziraj sta podrazumevas pod dokumenta iz SUP-a i MUP-a? (Ja imam samo iz sup-a izvod iz kaznene evidencije)
i da li treba da se vadi drzavljanstvo? Tamo ne pise da treba...
|
Tamo na sajtu njihovom pod tacnom 3, pise da nosis potvrdu iz suda samo ukoliko si bio optuzivan i osudjivan, pa sva dokumenta vezana za to..
Sto bi po meni znacilo da ko nije imao problema sa time, ne treba da nosi nista iz suda.. Valjda.. :)
|
Mv2player - :bravo: najbolji, najdetaljniji opis do sada.
Ono sto je mene frapiralo je cinjenica da se placa "819 u dolarima ili 77000 din i nesto"!? Tih 77000 i nesto je po aktuelnom kursu iz menjacnica oko 950 dolara! Znaci, obavezno prethodno razmeniti novac u menjacnici a u ambasadi platiti u dolarima.
gugly - ne bih da odgovaram u tudje ime, ali sto se tice tvog pitanja u vezi "potvrde iz SUPa i potvrde iz MUPA", mislim da je posredi stamparska greska tj. trebalo je da pise potvrda iz SUDa a ne iz SUPa. Neki clanovi su ranije pisali da je nisu nosili na intervju ali kako nije problem da se izvadi tj. dobije se isti dan i kosta 280 din, mislim da je bolje poneti je za svaki slucaj. Bar mi planiramo tako. :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik coconut
(Poruka 21032)
Mv2player - :bravo: najbolji, najdetaljniji opis do sada.
Ono sto je mene frapiralo je cinjenica da se placa "819 u dolarima ili 77000 din i nesto"!? Tih 77000 i nesto je po aktuelnom kursu iz menjacnica oko 950 dolara! Znaci, obavezno prethodno razmeniti novac u menjacnici a u ambasadi platiti u dolarima.
gugly - ne bih da odgovaram u tudje ime, ali sto se tice tvog pitanja u vezi "potvrde iz SUPa i potvrde iz MUPA", mislim da je posredi stamparska greska tj. trebalo je da pise potvrda iz SUDa a ne iz SUPa. Neki clanovi su ranije pisali da je nisu nosili na intervju ali kako nije problem da se izvadi tj. dobije se isti dan i kosta 280 din, mislim da je bolje poneti je za svaki slucaj. Bar mi planiramo tako. :)
|
Koliko ja znam, a i meni je tako bilo, ne treba vam potvrda iz suda ukoliko niste bili osudjivani i u zatvoru, a to ce da se vidi iz evidencije o kaznjenim osobama. Prema tome samo potvrda iz kaznjene evidencije od MUP-a. Meni je nisu trazili, tj. potvrdu iz suda. Al ovi "moji" ovde (BUD US Emb.) su izgleda drugaciji svet, ko zna sta onima vasima tamo (SRB US Emb.) padne na pamet...Meni su trazili brdo para na uvid, a u Bgd-u, obicno nista..?
|
Vi koji ste ove godine isli na razgovor, da li jos uvek vazi da je ulazak moguc u narednih 6 meseci od dobijanja vize?
Ukoliko bi supruga bila dobitnik, verovatno bi odmah po dobitku viza otisli nas dvoje (supruga kao nosilac i ja), zrtvovali bi jednu avio kartu jer bi se ona odmah vratila nazad zbog dece, a ja bih ostao da pripremim teren za njihov dolazak u tih narednih 6 meseci. Onda bi ona ponovo dosla sa decom ali naravno za stalno. Da li je to regularna prica? Plasim se problema oko ulaska kasnije sa decom,i da ne propadne ta prica. Naravno ovo je razmisljanje proisteklo iz finansijskih razloga. Mogu ja spavati na podu, jesti u krilu itd. ali decije potrebe bi brzo potrosile svu ustedjevinu u pocetku.
|
ZeljkoUSA |
19.02.2011 17:02 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan
(Poruka 21040)
Vi koji ste ove godine isli na razgovor, da li jos uvek vazi da je ulazak moguc u narednih 6 meseci od dobijanja vize?
Ukoliko bi supruga bila dobitnik, verovatno bi odmah po dobitku viza otisli nas dvoje (supruga kao nosilac i ja), zrtvovali bi jednu avio kartu jer bi se ona odmah vratila nazad zbog dece, a ja bih ostao da pripremim teren za njihov dolazak u tih narednih 6 meseci. Onda bi ona ponovo dosla sa decom ali naravno za stalno. Da li je to regularna prica? Plasim se problema oko ulaska kasnije sa decom,i da ne propadne ta prica. Naravno ovo je razmisljanje proisteklo iz finansijskih razloga. Mogu ja spavati na podu, jesti u krilu itd. ali decije potrebe bi brzo potrosile svu ustedjevinu u pocetku.
|
Nisam siguran, ali mislim da pri prvom ulasku morate uci svi...
Onda bi oni mogli da se vrate..., pa sve po tvom planu. Neka pise neko ako nisam u pravu, ali mislim da je ovako :(
|
Mislim da je samo bitno da nosilac mora prvi uci a ko ce sa njim uci pri prvom ulasku nije bitno. Bitno je da niko ne moze pre nosioca i da svi ukupno moraju u tih 6 meseci uci.
|
Citat:
(Poruka 21043)
Mislim da je samo bitno da nosilac mora prvi uci a ko ce sa njim uci pri prvom ulasku nije bitno. Bitno je da niko ne moze pre nosioca i da svi ukupno moraju u tih 6 meseci uci.
|
Ja planiram isto tako i mislim da može.Ja kao nosilac odlazim prvi i u što kraćem roku (da pripremim teren),a supruga i klinci pred sam istek viza....u formularima koje smo slali u KCC (DS-230) bilo je jedno pitanje da navedemo imena osoba koje dolaze sa nama u US odmah,a drugo da navedemo imena osoba koje će nam se pridružiti kasnije.....ja mislim da je TO TO!:bravo:
|
Mv2Player |
19.02.2011 18:26 |
Pozdrav Gugly i ostalima. Drago mi je da ce moja iskustva nekome pomoci i da nisam pisao uzalud:)) Sto se tice ona 2 dokumenta ne znam da li su potrebna (najbolje pozovi ambasadu i pitaj... ja ih nisam zvao jer sam 'primetio" da su nasi sluzbenici u ambasadi ljubazni zato sto tako MORA a ne zato sto tako TREBA, pa mi je bilo lakse da ih ne zovem) ali ja sam ta dokumenta imao i predao:
1. Dokument iz SUP-a (Police Certificate(s):
Ovaj dokument izdaje se u SUP-u (Sluzba Unutrasnjih Poslova) tj. u Policijskoj stanici koja ima svoju Policijsku upravu. Dokument se zove "Uverenje", a za cilj ima da se pretragom kaznene evidencije Ministartstva Unutrasnjih Poslova Republike Srbije ustanovi da li si osudjivan. Dokument se vadi za 24H ako si rodjen u Srbiji, a od 7-10 dana ako si rodjen van Srbije. Dokument se za potrebe vize placa 580 din + 20 din (ukupno 600 din) za obrazac i uplatnicu na kojoj napises ziro racun i poziv na broj koji ti daju u SUP-u.
2. Dokument iz SUDa (Court and prison records):
Ovaj dokument izdaje se u Osnovnom sudu mesta u kome zivis. Dokument se zove "Uverenje", a za cilj ima da se pretragom Osnovnog i Viseg suda ustanovi da se protiv tebe NE vodi krivicni postupak. Taj dokument trazis kao "Uverenje da se protiv lica ne vodi istraga" i za potrebe izdavanja vize placa se 290 din + 10 din uplatnica i obrazac (300 din) a ziro racun i poziv na broj uzimas u sudu.
Za oba dokumenta mozes da kazes da su ti potrebna zbog zasnivanja radnog odnosa i da onda ne platis nista ali na uverenju tada nece da pise da je taksa naplacena pa ne znam da li ce ambasada uvaziti takva uverenja. Ja nisam hteo da rizikujem i ukupno sam platio 900 din za oba ova dokumenta rekavsi da su mi potrebna "radi regulisanje vize". Sto se tice drzavljanstva, treba ti fotokopija, a original samo na uvid.
PS. Miljane, od datuma dobijanja vize imas 6 meseci vremena da otputujes u USA a kako je sa vracanjem ne znam. Sto se tice ulazaka u USA takodje ne znam ali ima negde na ovom forumu neko ko je imao to iskustvo i secam se da sam nesto citao da moze prvo uci nosilac vize pa onda pratioci tj. da NE MORA u isto vreme da udjete svi (zato i imate 6 meseci fore) ali kazem, to je samo po mom secanju, nadji na forumu ako ima nekog da je to LICNO probao.
|
Citat:
(Poruka 21046)
Ja planiram isto tako i mislim da može.Ja kao nosilac odlazim prvi i u što kraćem roku (da pripremim teren),a supruga i klinci pred sam istek viza....u formularima koje smo slali u KCC (DS-230) bilo je jedno pitanje da navedemo imena osoba koje dolaze sa nama u US odmah,a drugo da navedemo imena osoba koje će nam se pridružiti kasnije.....ja mislim da je TO TO!:bravo:
|
Ono sto ja pitam i tvoja situacija nije isto. Ti si nosilac i ti ides pre njih. Ja sam pitao za situaciju kada je supruga dobitnik i nosilac. Supruga bi u tom slucaju posluzila samo da udje pre mene i vrati se zbog dece, a kod tebe je jasno ti si dobitnik i ne treba ti niko da te uvede.
|
Citat:
(Poruka 21050)
Ono sto ja pitam i tvoja situacija nije isto. Ti si nosilac i ti ides pre njih. Ja sam pitao za situaciju kada je supruga dobitnik i nosilac. Supruga bi u tom slucaju posluzila samo da udje pre mene i vrati se zbog dece, a kod tebe je jasno ti si dobitnik i ne treba ti niko da te uvede.
|
Ovako, mislim da ti je plan skroz ok ako i djeca i supruga planiraju da ti se pridruze u roku 6 mjeseci.
Ali, ako se supruga vrati u Srbiju, ti ostanes, i prodje vise od 6 mjeseci od izdavanja viza onda je problem za djecu jer bi njima istekla viza (jer nije aktivirana u roku tih 6 mjeseci)..
Znaci, sve je ok samo neka dodju svi prije isteka 6 mjeseci. ;)
|
Podrazumeva se da bi supruga sa decom dosla u tih 6 meseci,nisam tolika budala da napravim to sranje. Zato bih ja sa suprugom odleteo odmah 2-3 dana po dobijanju viza da bih imao vremena da pripremim teren za njih od par meseci, a ona bi se vratila posle par dana nazad.
Ipak bojim se kako bi posle sve to izgledalo kad bude ona dolazila sa njima. Mozda bi bilo nekih problema oko ulaska, kontrole, provera, uslovljavanja itd. pa me zanima koliko je regularno sve to, mislim takav eventualni pokusaj odlaska jedne porodice kada je supruga dobitnik.
|
Citat:
(Poruka 21050)
|
U pravu si sad shvatam.....
Onda ti je jedina varijanta da odete svi zajedno tako reći da aktivirate GC,oni se vrate a ti ostaneš i pripremaš teren.
|
To je svakako zahtevnija prica. Pitanje je koliko se isplati zrtvovati 3 karte i pronaci smestaj za sve nas. Mozda se i ne isplati da se vracaju u tom slucaju.
|
Citat:
(Poruka 21054)
U pravu si sad shvatam.....
Onda ti je jedina varijanta da odete svi zajedno tako reći da aktivirate GC,oni se vrate a ti ostaneš i pripremaš teren.
|
Mi cemo upravo to da uradimo, odosmo u Aprilu da se zapljunemo, nadjemo smestaj, skolu za klince, pa kad smo vec tu, idemo malo da se bućnemo, ako bude bilo lepo vreme, do Santa Barbare, i posle mesec dana- pali kuci do septembra a onda opet nazad.
Nego trik sa ulascima je taj, ja mislim, da dobitnik mora biti tu kada clan porodice ulazi u USA po prvi put bilo kad i bilo ko da je u pitanju unutar tih 6 meseci. Kako cete to tehnicki izvesti sa imigration, ako si ti u zemlji a deca preko granice, to ne znam, mada mora da ima ustanovljen sistem, vi sigurno niste prvi takav slucaj.
Na vizi u pasosu, na primer, mog sina kaze "valid only if Acc FTJ Father" (ja sam nosilac).
FTJ-First Time Journey, Acc - Accompanied
|
Citat:
(Poruka 21052)
Podrazumeva se da bi supruga sa decom dosla u tih 6 meseci,nisam tolika budala da napravim to sranje. Zato bih ja sa suprugom odleteo odmah 2-3 dana po dobijanju viza da bih imao vremena da pripremim teren za njih od par meseci, a ona bi se vratila posle par dana nazad.
Ipak bojim se kako bi posle sve to izgledalo kad bude ona dolazila sa njima. Mozda bi bilo nekih problema oko ulaska, kontrole, provera, uslovljavanja itd. pa me zanima koliko je regularno sve to, mislim takav eventualni pokusaj odlaska jedne porodice kada je supruga dobitnik.
|
Kao sto rekoh, mislim da je ta varijanta skroz ok - supruga je nosilac, i bitno je da je ona s djecom kada prvi put budu ulazili u USA. Moguce je samo da ce to trebati naglasiti na intervjuu, jer ne znam sta se sve nalazi u onoj cuvenoj koverti sto se preda na aerodromu.
I jos nesto, pretpostavljam da ce ti supruga trebati ostati barem 15-20 dana u USA, koliko je potrebno da stigne na adresu Green Card..
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mv2Player
(Poruka 21048)
Sto se tice drzavljanstva, treba ti fotokopija, a original samo na uvid.
|
OK, hvala, ja sam vec izvadio iz sup-a izvod iz kaznene evidencije..Mozda cu i taj i suda, kad vec nije skup..
Ali ja ne znam gde pise da treba da nosis drzavljanstvo? Na sajtu njihovom to NIGDE ne pise..bar ja nisam video medju onim tackama gde nabrajaju potrebna dokumenta.. (?!) (Zasto bih se cimao i placao ako ne treba)
A ako imas validan pasos koji moras poneti, ne vidim razlog zasto bi ti i trebalo to drzavljanstvo..
I da, nigde se ne pominju nikakve kopije, bilo overene ili ne..To kol'ko vidim svako nosi po slobodnom uverenju..Neko kopira izvod iz mkr, nego fotokopira diplomu, neko overava, neko ne..
Ima li neko da nije poneo nikakve kopije?:)
|
Sveže vesti iz nesvesti............još jedna srpska porodica je uspešno dobila Green Card (tj vizu) sutra u 15h idem po pasoše.
|
Ninovranje |
23.02.2011 14:10 |
Citat:
(Poruka 21137)
Sveže vesti iz nesvesti............još jedna srpska porodica je uspešno dobila Green Card (tj vizu) sutra u 15h idem po pasoše.
|
Eeeeeee :1081::1081::1081::1081:
Najiskrenije cestitke i sve najbolje u daljem putovanju i naravno :beer::beer::beer:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ninovranje
(Poruka 21138)
Eeeeeee :1081::1081::1081::1081:
Najiskrenije cestitke i sve najbolje u daljem putovanju i naravno :beer::beer::beer:
|
Bravo Batke, a sad, ozezi po Ameriki! I, e, da...:beer::beer: ne moze bez piva...
|
Još jedna tura na moj račun dobri ljudi :beer::beer::beer:
|
ZeljkoUSA |
23.02.2011 14:43 |
Svaka cast, sve najbolje vam zelim....
U nove pobede :1081: :1081: :1081:
|
Super, sve najbolje...............:1081: :bravo: :bravo:
U to ime :beer::beer::beer:
|
Hvala Željko!!!! Hvala Bode!!!!....i opet..... :beer::beer::beer:
|
tataprase |
23.02.2011 17:06 |
Mislio sam da je free GC...:no:Da li se nesto prmenilo od prosle prijave???
|
Taksa(fee) za Green Card lotariju je 819 dolara za jednu osobu,e pa sad izracunaj koliko vas ima 819 x X
|
Ako razmislis bolje to ti dodje isto kao imigraciona viza,samo sto ne treba da cekas toliko godina da ti izadju dokumenti.Ja imam moje u Americi ali proces dobijanja iseljenicke vize je dug i mukotrpan,uzme toliko godina cekanja.Sa lutrijom to sve ide mnogo brze,u aprilu sam saznala da sam dobitnik,a vec za dve nedelje cu biti u Americi.Mislim da cena sto se placa(placa se u ambasadi kad vec dodje zavrsna faza) i nije toliko velika koliko je tesko cekanje kad cekas regularnu iseljenicku vizu (neko ceka i 12 godina).Toliko para neko da za jedan godisnji odmor na moru od dve nedelje,pa mislim da vredi da se da i za jedan bolji i sredjeniji zivot.To bi ti doslo kao jedna jaca mesecna plata u Americi (neka budu i dve).To je moje misljenje....:;D:
|
Ivana MS |
23.02.2011 17:46 |
:bravo:Sve cestitke Batisa.....:bravo:
:1081::1081::1081:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik noki
(Poruka 21154)
Ako razmislis bolje to ti dodje isto kao imigraciona viza,samo sto ne treba da cekas toliko godina da ti izadju dokumenti.Ja imam moje u Americi ali proces dobijanja iseljenicke vize je dug i mukotrpan,uzme toliko godina cekanja.Sa lutrijom to sve ide mnogo brze,u aprilu sam saznala da sam dobitnik,a vec za dve nedelje cu biti u Americi.Mislim da cena sto se placa(placa se u ambasadi kad vec dodje zavrsna faza) i nije toliko velika koliko je tesko cekanje kad cekas regularnu iseljenicku vizu (neko ceka i 12 godina).Toliko para neko da za jedan godisnji odmor na moru od dve nedelje,pa mislim da vredi da se da i za jedan bolji i sredjeniji zivot.To bi ti doslo kao jedna jaca mesecna plata u Americi (neka budu i dve).To je moje misljenje....:;D:
|
U potpunosti se slažem.......cena nije velika s obzirom na to šta se dobija (i u kom roku) mene je do sad koštalo oko 3800$ (lekarski+intrviju) za nas četvoro...i trebaće mi bar još toliko da odputujem.Za skroman Srpski budžet to je puno.....ali ne ukazuje se u životu često takva,zato je treba iskoristiti.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ivana MS
(Poruka 21155)
:bravo:Sve cestitke Batisa.....:bravo:
:1081::1081::1081:
|
:1081: Hvala :1081: Hvala :1081: Hvala :1081:
|
Citat:
(Poruka 21156)
U potpunosti se slažem.......cena nije velika s obzirom na to šta se dobija (i u kom roku) mene je do sad koštalo oko 3800$ (lekarski+intrviju) za nas četvoro...i trebaće mi bar još toliko da odputujem.Za skroman Srpski budžet to je puno.....ali ne ukazuje se u životu često takva,zato je treba iskoristiti.
|
Cestitke i od mene!
Da li si mislio na avio karte da ce ti trebati još toliko novca kada si pominjao cifru koju si do sada potrosio, ili mislis sa toliko novca stici u dzepu u USA?
Da li ides sam za pocetak ili svi komplet s obzorim na brojnost porodice?
|
Citat:
(Poruka 21158)
Cestitke i od mene!
Da li si mislio na avio karte da ce ti trebati još toliko novca kada si pominjao cifru koju si do sada potrosio, ili mislis sa toliko novca stici u dzepu u USA?
Da li ides sam za pocetak ili svi komplet s obzorim na brojnost porodice?
|
Hvala na čestitkama
Što se tiče novca za dalje ta matematika je bila "OD PRILIKE",ali po informacijama sa foruma za karte mi treba oko 2000e (ugrubo)....a Džeparac?Džeparac je relativna stvar...zavisi koliki će biti rashodi u periodu dok se nenađe bilo kakav posao...3800$ bi bio sasvim pristojan Džeparac za početak... (ali teško da će biti toliko)...zato je plan da za početak odem sam a porodica da mi se pridruži pre isteka viza (ta varijanta je izvodljiva danas sam lično proverio u Ambasadi) Pozzzz :beer:
|
:bravo: Bravo Batisa, sve cestitke, i puno srece i uspeha tebi i tvojoj porodici :bravo: Inace dobra vam je strategija oko odlaska, tebi ce biti lakse da prvo odes i pripremis teren a da kasnije dodju tvoja zena i klinci. I... kakvi su planovi za pocetak tamo, kad putujes ? :) pozdrav
|
Citat:
(Poruka 21160)
Hvala na čestitkama
Što se tiče novca za dalje ta matematika je bila "OD PRILIKE",ali po informacijama sa foruma za karte mi treba oko 2000e (ugrubo)....a Džeparac?Džeparac je relativna stvar...zavisi koliki će biti rashodi u periodu dok se nenađe bilo kakav posao...3800$ bi bio sasvim pristojan Džeparac za početak... (ali teško da će biti toliko)...zato je plan da za početak odem sam a porodica da mi se pridruži pre isteka viza (ta varijanta je izvodljiva danas sam lično proverio u Ambasadi) Pozzzz :beer:
|
Pretpostavljam da si ti dobitnik (a ne supruga) kad ides pre njih?!
Da li si obavezan doci po njih (clanove porodice) ili mogu bez tebe uci u USA? Mislim svakako na zvanicno zakonski sta su ti rekli u ambasadi za njihov prvi ulazak, a ne na stvar dogovora u porodici.
|
Mogao si onda da njima odlozis udaranje viza u pasose za neko vreme posto planiras prvo sam. Dobio bi malo na vremenu. To sam ja uradio. Dva dana pre dolaska ovde uzeo sam vize zeni i deci tako da ce oni tek krajem juna ovde. A ja imam sasvim dovoljno vremena ( 5 meseci) da sve sredim pre njihovog dolaska.
|
wrath:of:the:lich:king |
24.02.2011 04:07 |
Zar ne moraju clanovi porodice da udju u isto vreme sa nosiocem GC o_O, ili sam to sanjala?
|
Citat:
(Poruka 21137)
|
Cestitam:1081::beer::grin::bravo::bravo::bravo::br avo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik coconut
(Poruka 21161)
:bravo: Bravo Batisa, sve cestitke, i puno srece i uspeha tebi i tvojoj porodici :bravo: Inace dobra vam je strategija oko odlaska, tebi ce biti lakse da prvo odes i pripremis teren a da kasnije dodju tvoja zena i klinci. I... kakvi su planovi za pocetak tamo, kad putujes ? :) pozdrav
|
Hvala Coconut na iskrenim čestitkama
Za sad je strategija redosleda odlaska jedino što je definitivno isplanirano (ja prvi a posle oni)......planovi za početak što pre početi sa šljakom pa makar i za 8$/h...nema biranja,kad putujem? Ne znam još ali sigurno ne pre maja.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik lanas
(Poruka 21165)
cestitam:1081::beer::grin::bravo::bravo::bravo::br avo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
Hvala lansa (umalo da te zaboravim)
|
Citat:
(Poruka 21162)
Pretpostavljam da si ti dobitnik (a ne supruga) kad ides pre njih?!
Da li si obavezan doci po njih (clanove porodice) ili mogu bez tebe uci u USA? Mislim svakako na zvanicno zakonski sta su ti rekli u ambasadi za njihov prvi ulazak, a ne na stvar dogovora u porodici.
|
Da ja sam dobitnik,danas sam bio u ambasadi da pokupim pasoše i usput reda radi da još jednom proverim za to oko redosleda odlaska ( nikad se nezna,da me nisu pogrešno razumeli predhodni dan) i službenik mi doslovce reče da mogu ići pre njih,da ne moram biti prisutan prilikom njihovog prvog ulaska u USA...a evo sad vidim da je i Bode napravio isti aranžman tako da definitvno može....
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:00. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.