ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   DV2012 - Azurna lista selektovanih. (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=955)

vocica 09.02.2012 23:45

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mikiSA (Poruka 27154)
http://travel.state.gov/visa/bulleti...etin_5664.html
feanor997, vrhunski, svi do 32000 evo nas u Aprilu!!!!! :) :1081:

i ja, i ja! :bravo: znam da nisam nesto aktivna na forumu, ali redovno sve pratim (iz prikrajka :srbinsti:) za sada i nemam nista pametno da kazem, jer jos samo skupljam info... pa hvala svima vama na korisnim postovima!

AnDREAM 10.02.2012 01:53

AnDREAM

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mikiSA (Poruka 27159)
Cestitam AnDream!!!
Puno srece u Chicagu:)
Je li i kod tebe bilo $440? Na jednom drugo forumu zali se covjek da je imao intervju 3.2, a naplatili mu onu staru, vecu cijenu...

Hvala puno. Jeste, 440$ sam platila na intervjuu 8.februara! Srecno!

wolf 10.02.2012 11:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik feanor997 (Poruka 27158)
Jutros sam vidio VB aaaaaaaaaaaa :) :) :)
Samo me sad ubi jos nije stigao mail i promjena statusa na sajtu
Sretno svima!!!

Opusteno!!!!
Meni je stigao mail o promeni statusa 5 dana posle izlaska Visa bulletin-a. Aj' sa srecom svima pa uskoro da :beer:

milosx 14.02.2012 23:43

Evo da se i ja javim da mi je dosao mail sa obavjestenjem da mi je intervju u SA 13.4.
(korekcija broja, 30xxx)

VDJ 27.02.2012 19:31

Da se pohvalimo...Dobili smo i mi vize. Interview je trajao svega minut, a sve se ostalo svelo na iscekivanju interview-a. :-)

wolf 28.02.2012 00:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik VDJ (Poruka 27386)
Da se pohvalimo...Dobili smo i mi vize. Interview je trajao svega minut, a sve se ostalo svelo na iscekivanju interview-a. :-)

Da li mi mozes reci kakvo si pozivno pismo imao i u kojoj formi?

BILJANA68 01.03.2012 14:28

Evo, ja sam bila na intervju-u u Novembru .Sto se tice pozivnog pisma nisu ga trazili.Bilo je dovoljno imati na A4 papiru ispisano ime, prezime,adresu i broj telefona osobe koja ce mi pomoci za pocetak.Od ostalih dokumenata sve samo po stavkama koje imas u uputstvu koje su ti poslali.Nikakvi prevodi na engleski nisu potrebni.Potrebna je original diploma na uvid i njena kopija koja je overena.

VDJ 01.03.2012 19:55

Citat:

Prvobitno poslao korisnik wolf (Poruka 27388)
Da li mi mozes reci kakvo si pozivno pismo imao i u kojoj formi?

Bilo je otprilike da nas suprugin brat poziva da zivimo kod njega, da ima kucu u kojoj ima dovoljno mesta za sve nas i da ce nam pruziti svu neophodnu pomoc dok god se ne snadjemo, koliko god da je potrebno. Takodje im je dostavio poslednji cek plate kako bi im pokazao da je u stanju da nam obezbedi materijalnu pomoc.

wolf 13.03.2012 20:50

Hvala na odgovorima Biljana i VDJ. Malo sam se uspanicio!

Amerashi 13.03.2012 22:05

Pozz forumasi. Zanima me pravo , sta bude na tom interviju . jel te nesto ispituju ili samo pregledavaju dokumente i gde se odrzava to ? molio bih one koji su to prosli da me prosvijetle. :grin:

feanor997 13.03.2012 23:25

Sa malo cackanja po forumu nadjes i to
imas primjer ovde
http://www.zelenalutrija.com/forum/s...?t=957&page=18

Amerashi 14.03.2012 01:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik feanor997 (Poruka 27644)
Sa malo cackanja po forumu nadjes i to
imas primjer ovde
http://www.zelenalutrija.com/forum/s...?t=957&page=18

Hvala . bas ono sto trazim :grin:
ocigledno sam promasio kada sam pretrazivao.

Minny 19.03.2012 11:59

Evo mene nije bilo poodavno..svasta nam se izdesavalo u zivotima...imam jedno pitanje za vas,kako su vas obavestavali za intervju kada nama nije stigla nikakva koverta....

Minny 19.03.2012 12:22

Da li uopste se salju koverte ili vas obavestavaju mail-om?

feanor997 19.03.2012 15:25

Nekoga obavjeste putem maila da je doslo do promjene statusa i da se provjeri
a nekog ne tako da treba provjeriti na stranici prijave ako ti je broj current

vrhunski 26.04.2012 17:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Minny (Poruka 27701)
Evo mene nije bilo poodavno..svasta nam se izdesavalo u zivotima...imam jedno pitanje za vas,kako su vas obavestavali za intervju kada nama nije stigla nikakva koverta....

Nikome ne salju nikakve koverte sve morate sami proveriti online.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:22.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.