ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   DV 2011 - Da se prebrojimo (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=560)

tataprase 11.06.2010 20:30

:smrc:znaci da potvrdimo...SAMO je prijava od oktobra do novembra?Sada mi ne vredi prijaviti se,zar ne?Mozda bi time i umanjio svoje i sanse porodice za odlazak

nataly 11.06.2010 20:42

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tataprase (Poruka 16537)
:smrc:znaci da potvrdimo...SAMO je prijava od oktobra do novembra?Sada mi ne vredi prijaviti se,zar ne?Mozda bi time i umanjio svoje i sanse porodice za odlazak

sad ne vredi i da hoces, nema nacina, osim ako moze preko neke agencije ...

lanas 12.06.2010 16:01

Nemoj da se prijavljuješ preko agencije, jer samo uzimaju novac i dosta ljudi sa njima ima problema. Sačekaj oktobar, ionako će te izvlačiti(ako te izvuku), kada i ostale.

celestine 12.06.2010 16:43

Pa cak i da se ide preko agencije i one mogu izvrsiti prijavljivanje samo u predvidjenom vremenskom periodu. Ali zasto placati agenciju za nesto sto mozes sam da uradis. Nicim ti prijavljivanje preko agencije nece povecati sanse. Ja sam se sama prijavila i dobila nedavno prvu kovertu.

tijana_s 23.06.2010 14:53

evo ljudi da vam se pridruzim. i ja sam se prijavila. iz Hrvatske sam iako mislim da nisam izvucena jer posta je prazna vec vise od mjesec dana. :smrc: kontam da nade nema vise. :no: sretno svima!

Milosdv 25.06.2010 23:46

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tijana_s (Poruka 16770)
evo ljudi da vam se pridruzim. i ja sam se prijavila. iz Hrvatske sam iako mislim da nisam izvucena jer posta je prazna vec vise od mjesec dana. :smrc: kontam da nade nema vise. :no: sretno svima!

Bez ocajavanja sta je tu je ipak je ovo lutrija, uostalom proverices na sajtu 01.07.:grin:

vrhunski 27.06.2010 03:37

jos 3 dana :)

Bode 27.06.2010 12:44

Evo i ja da se prijavim. 29.05.2010. stigla prva koverta iz KCC
02.06.2010. vracena u KCC, a 04.06.2010. stigla u KCC.
SAd se ceka druga, a CN je 5xxx

nemili 27.06.2010 13:01

Cestitam Bode! :1081:

celestine 27.06.2010 13:17

Cestitke Bode!!!!!!
Kakvi su ti dalji planovi? Gde si namerio u USA?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 19:31.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.