![]() |
Meeloshe da li je istina da te na lekarskom pregledu skidaju do gole koze? To sam radio samo u vojsci pa i tada je delovalo ponizavajuce.
|
Nije, samo najobicniji pregled. Mislim da je moralo do pojasa, ne secam se da sam farke morao da skinem. A i bio je muski doca, tako da (bar po meni) ni nije bilo smisla. ;-)
Inace, sve lekarsko je jedan-na-jedan ti i doca, nema mase okolo. |
Cao
samo jedno pitanje ... moji roditelji su dobili kovertu is kentakija,e sad ja je jos nisam videla. ali su mi rekli da su upustva na srpskom. jel to tako treba? nikad to nisam cula pre... hvala |
Zdravo Ana, i dobrodosla. Procitaj pazljivo ceo tekst sa sve komentarima (trebace ti!).
Mislim da sam napisao negde gore, ali ako nisam, evo: Uputstva salju na obe verzije! I srpsko i englesko uputstvo ces dobiti. Naravno, pricam samo o onih par papira gde se sve objasnjava, ne formulari i ostalo... |
Dobio sam 3 maja kovertu iz Kentakija, samo mi nisu jasne neke stvari oko popunjavanja formulara, odnosno, posto sam se singl prijavio na lutriji, da li treba da popunim sva tri formulara i da li mogu da ostavim neka prazna polja, i da li moram odmah da upisem adresu na koju treba da mi stigne zelena karta, ili mogu bez problema da polje ostavim prazno. Zamolio bih vas ako moze neko da mi pomogne oko popunjavanja formulara posto sam slab sa engleskim jezikom ? Unapred zahvalan.
|
Ne moras da das adresu sve do ambasade. Ja sam poslao formulare bez adrese (svako polje koje ne popunis mora da ima "N/A").
|
svaka cast za ovakvu pomoc i ovakav opis pojmova oko ove vize koji moze svima samo biti od pomoci.
Jedino ne mogu prihvatiti jednu totalno pogresnu informaciju, a to je vezano oko popunjavanja prijave. Molim te Milose samo mi recvi gde si ti upisao broj pasosa u prijavu jer ja vec tri godine predajem za tu vizu i apsolutno je netacno da uopste postoji rubrika za unosenje broja pasosa. svi koji su iz Bosne predali za ovu vizu ako zele neka se jave da razmijenimo informacije. jovicic_z@yahoo.com |
Da li ima neko ko bi mogao da mi pomogne da popunim formulare tacno kako treba, posto se plasim da ne pogresim negde. Bilo bi lepo kad bi neko mogao da skenira i popuni formulare sa Petar Petrovic pa da okaci negde ovde da svi imamo template za to. Javljam se da to dobrovoljno ucinim kad popunim moje kako treba...ali za njih mi treba pomoc.
|
Cao svima!
Lepo je videti da nas ima jos (99%) srecnih dobitnika, super je sto se jos ljudi javilo nakon mog poslednjeg post-a. Raspitala sam se kod nekih prijatelja i iznenadjena sam cinjenicom da ponekad prvo pismo putuje bas bas dugo. Naime, 2004 godine je 2je ljudi iz Beograda dobilo prvo pismo tek u oktobru?! (nakon prijavljivanja u nov 2003)... A drugo pismo sa zakazanim intervjuom bogami tek u maju sledece godine?! Tako da ima nade ze sve one koji jos uvek cekaju prvi poziv. Zbunjuje me sto na official sajtu idalje stoji stara cena dv visa, sto bas nije fer, dobro je sto sam i to saznala ovde jer je bukvalno duplo poskupelo... Puno pozdrava za Meelosha i jos jednom pohvale za super sajt:) |
Da li mozda zna neko link na kome moze da se vidi kako treba da izgledaju popunjeni formulari koji se dobijaju u prvom pismu iz Kentakija, ili jos bolje da ako neko ima dobre volje to objasni ovde ?
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 20:46. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.