-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
Tamara85 |
14.09.2012 05:09 |
Pa i na toj zvanicnoj stranici gde popunjavas ima da ti kazu dal je slika validna ili ne, zasto onda placati da mi i neko ko isto to radi preko sajta procita VALID? :)
|
Vec smo konstatovali da je od validatora na zvanicnoj stranici slaba korist. Validator prepoznaje samo dimenzije 600x600 i velicinu slike u KB. Validator ne prepozanje sadrzaj unutar slike tako da slika moze biti mutna, previse svetla, loseg polozaja glave i slicno i on ce reci OK ako prolaze dimenzije i velicina a to nije u redu. Ja sam u validator ubacivao i slike praznog zida, aviona, medveda i on kaze OK kad podesim da ta slika bude 600x600. Znaci ko ne zna da podesi sliku neka ne racuna na pomoc validatora.
Ja cu naredne 2 godine ici preko agencije preko koje su moji poznanici dobili na lutriji. Odlucio sam jer nemam nista ni od mojih dosadasnjih 7 postenih i samostalnih pokusaja. Zasto da verujem u regularnost kada i najmanju informaciju kriju od mene kao igraca?! Znam da po zvanicnoj verziji agencija umesto mene "samo" klikne i preda prijavu, ali bas i ne verujem u to. Videcemo u Maju sledece godine.
|
KovacMarina |
14.09.2012 09:44 |
Svakako vam želim sve najbolje u sledećem izvlačenju i verujem da ništa što se lutrije tiče nije slučajno. Ali vašem razgovoru nije mesto u ovoj temi, imate temu na drugom mestu pa raspravljajte tamo.
|
Milos Zajecar |
14.09.2012 13:37 |
Prijaviti suprugu
Pozdrav svima!
Citao sam na forumu, citao sam u biltenu i zvao ambasadu u Beogradu!
Ambasada u Beogradu ne daje informacije o useljenickim vizama, odnosno, ne moze da mi da ikakvu informaciju o DV (GC) vizama. U nedelju cu se vencati i zelim da prijavim suprugu a u biltenu za oktobar 2012 sam prictao da cu, od prilike, morati da prijavim suprugu do 30.09.2012. godine! To ce biti tesko izvodljivo, obzirom da treba da zamenimo dokumenta i dopunimo aplikaciju za nju!?
Dajte neki savet, predlog.... please!
|
Loperamid |
14.09.2012 23:31 |
Zovi konzulat, a ne ambasadu! 306-4660 ili 306-4662
|
bubamarica |
15.09.2012 16:40 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Milos Zajecar
(Poruka 31350)
:-) Stigao odgoor iz Kentakija: ''Vasa dokumenta su primljena i kao takva su prihvatljiva! Vrsi se selekcija za vas region za intervjue za oktobar. Pratite visa bilten koji izlazi svakog 15. u mesecu za sledeci mesec!'' :-D
Napokon! Uh
|
A jel si dobio onaj auto-reply mail kad si im poslao? Poslala sam mail i obicno mi odmah stize potvrda je je kcc primio mail, ali sad ne :blink:
|
"Dear DV Applicant,
This is the official notice for you to pursue your application for a DV-2013 visa. An appointment has been scheduled for the applicant at the stated location."
Zakazan intervju za 13. novembar. Idemooo! :1072::bravo::naughty:
Pursuit of Happyness!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik pedjaas
(Poruka 31492)
"Dear DV Applicant,
This is the official notice for you to pursue your application for a DV-2013 visa. An appointment has been scheduled for the applicant at the stated location."
Pursuit of Happyness!
|
Cestitke :) Sad samo da sto brze dodje taj ocekivano datum :P
|
ivanmilosavljevic |
19.09.2012 23:41 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik pedjaas
(Poruka 31492)
"Dear DV Applicant,
Pursuit of Happyness!
|
Sve čestitke,sa željom da Vam što brže proleti vreme...:==D:
|
zvercica |
20.09.2012 07:33 |
Sve čestitke i od mene :1081::1081::1081:
Čudno mi je jedino to to što vidim da ti je broj 3xxx, a to bi značilo da ti je intervju trebao biti zakazan do kraja oktobra pošto je cut off za oktobar bio na 5 000 u novembru na 7500... izgleda da inf sa visa bulletin-a nisu baš najtačnije...
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 10:39. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.