-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
- -
Dv-14?
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1138)
Homer Simpson |
08.05.2013 13:33 |
To nikad nije moglo. Postojalo je nesto slicno pre 15+ godina (posle rata) ali samo za izbeglice
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik iglesias
(Poruka 38413)
Gde sam napisao da ne zelim otici i da mi je dobro u Srbiji?! Nemojte biti dosadni sa tim. Nisam vam ja oteo vize ako sam izvucen umesto vas! Zloba vam nista nece olaksati to sto niste izvuceni a tamo neko jeste. Zelim ici ali nemam sa cim otici ni do Beograda a kamoli do Amerike. Koliko vidim bez 10 hiljada dolara za nas dvoje nemamo sansi da platimo sve i odemo. Verovatno cemo odustati. Previse je to za nekog bez dinara u dzepu. Mislio sam da oni nesto pomazu imigrantima oko odlaska zato smo se i prijavili svi u drustvu racunajuci na pomoc ali nema od toga nista koliko vidim. Ovo je odlazak za elitu.
|
nije druze zloba,samo dobronamjerni savijeti,zelim ti od srca da odes i iskoristis priliku,al mi nije jasno zasto se nisi informisao,zamisli troskove amerike svake godine da daju pare 55 hiljada ljudi koji dobiju plus tu su im djeca i zene,bankrotirali bi za par godina,da ce ti trebati pare trebace ti to je sigurno a na tebi je da odlucis,nije jeftino i prije polazka ces imati troskove a planiraj i dole troskove,na tebi je sve,a ljudi ti ovo pisu,neki imaju sve isplanirano i nikad ih ne izvuku,al nije onome ko zeli vec onome kome je sudjeno tako da odluci sam
|
wladinho |
08.05.2013 13:42 |
Pošto sam ja i dao prvi komentar na ovo, red je da se ponovo oglasim. Nije nikakva zloba i u pitanju, čak mi je izuzetno i drago kad neko dobije, naročito ako se taj neko patio ovde pa onda čupa i rukama i nogama da ode kada mu se već ukazala prilika.
Druga, i po meni mnogo bitnija stvar je NEINFORMISANOST. Za to su sa jedne strane krivi i mediji koji su pred početak prijavljivanja maksimalno razglasili da kreće prijava za DV-2014, a niko nije lepo objasnio sve detalje, pa se narod primio ko mutav, i onda kada dođe taj dan da budeš izvučen ti očekuješ da te prime ko gosta, da ti daju posao, pare, stan . . .
Kada sam jednom drugaru rekao da sam se prijavio, prvo što mi je rekao bilo je "To je strava, oni daju 4-5,000$ da se snađeš". Ja to ne pročitah nigde, a prelistao sam fino i ovaj i mnoge druge forume i izvore. Možda je to bilo nekad, ali ja za to nisam čuo, a sada toga nema.
Tako da i dalje ostajem pri svome stavu da bi nekako trebalo eleminisati zajebante, a o nama kao neinformisanima ne želim ni da razmišljam jer je uvek bilo i biće takvih.
P.S.
Ovaj post nije namenjen nikome lično već je to moj stav prema svima koji se tako odnose prema ovoj i sličnim stvarima u životu.
|
ivanmilosavljevic |
08.05.2013 14:04 |
Citat:
(Poruka 38431)
Kako ste zlobni to je strasno! Bem ti ljude kako mogu tako mrzeti.
Lutrija je ima pravo svako da kupi listic!
Culi smo da se pre moglo dobiti od njih novac koji im se posle refundira tako nesto i isli smo na tu varijantu. Jedan drugar ce videti sa tim covekom koji je pre mnogo godina na njihov racun dobio vizu i avio kartu pa je posle vratio taj novac. Nismo se prijavili iz zezancije da nekom naudimo nego nismo verovatli da se moze dobiti, a i racunali smo na finansijsku pomoc oko iseljenja. Izgleda od toga nema nista ali provericu, necu se moliti zlobnika.
|
Izvini a zasto sam ja zloban,mene su izvukli i mogu da kazem svima ,,e ko vas sisa,briga me da pametujem''.E pa to nije poenta prica,vec da saosecanje kako prema tebi sto si izvucen-tako i prema drugarima clanovima koji nisu,a to je odraz ljudske velicine.Mene dusa boli kad vidim kako se ljudi pate u jebenoj Srbiji.
|
Ima neke istine u tome sto je on nacuo. Ja sam cuo za lutriju pre 10 godina od jednog bracnog para. Tada su mi oni rekli za lutriju i tad su bili dobitnici. Rekose mi: idemo i imamo 2 opcije. Da idemo o svom trosku ili da nam budu svi troskovi placeni pa da posle vratimo taj novac kad se smestimo. Ja tad nisam znao da cu se posle prijavljivati i sam na lutriji pa nisam ni ispitivao nesto detaljnije tada te ljude. Iz ove perspektive moze biti da je tad dok su bile papirne prijave i pre 10 godna postajala neka zvanicna mogucnost za tako nesto ili su ti ljudi otisli preko agencije sa mogucnostima da im agencija plati sve (prijava, put, smestaj) a oni posle kada zarade plate agenciji. Zbog zezanja i situacije da se prijavi i kurta i murta starih dobitnika sa foruma je sve manje, a najgori su mi oni forumasi sto samo znaju pricati o potrebi naplacivanja lutrije a znaju da od toga nema nista. Fino rece taj iglesias: Lutrija je ima pravo svako da kupi listic!. Nije nam on kriv. Krivi su oni sto su omogucili ovakvu sprdnju od lutrije a zna se ko je to, zvanicnici iz Vasingtona.
|
Homer Simpson |
08.05.2013 14:24 |
Kako organizator lutrije moze biti kriv sto je neko dobio a neko nije?
Da li ti shvatas sta si napisao?!
|
Citat:
(Poruka 38403)
Evo i ja da se registrujem. Izvucen iz prvog pokusaja. Srbija. Ne znam da li cu ici sve je ovo jako skupo od vize do troskova odlaska. Bilo je iz zezancije prijavilo se nas 8 i mene izvukli a nesto i nisam pri novcu za odlazak.
Kada ce me oni pozvati iz ambasade koliko da cekam? Da li trebam nesto da im javim da sam postao dobitnik?
|
Samo cu ti reci da bi tebe i tvojih 7 prijatelja, ljudi koji igraju lutriju preko 5 godina, (a ima ih dosta) razapeli na krst zbog unistavanje njihovih sansi.
Na kraju zasto si se prijavljivao kada si znao da neces ici. :ohman:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan
(Poruka 38438)
Ima neke istine u tome sto je on nacuo. Ja sam cuo za lutriju pre 10 godina od jednog bracnog para. Tada su mi oni rekli za lutriju i tad su bili dobitnici. Rekose mi: idemo i imamo 2 opcije. Da idemo o svom trosku ili da nam budu svi troskovi placeni pa da posle vratimo taj novac kad se smestimo. Ja tad nisam znao da cu se posle prijavljivati i sam na lutriji pa nisam ni ispitivao nesto detaljnije tada te ljude. Iz ove perspektive moze biti da je tad dok su bile papirne prijave i pre 10 godna postajala neka zvanicna mogucnost za tako nesto ili su ti ljudi otisli preko agencije sa mogucnostima da im agencija plati sve (prijava, put, smestaj) a oni posle kada zarade plate agenciji. Zbog zezanja i situacije da se prijavi i kurta i murta starih dobitnika sa foruma je sve manje, a najgori su mi oni forumasi sto samo znaju pricati o potrebi naplacivanja lutrije a znaju da od toga nema nista. Fino rece taj iglesias: Lutrija je ima pravo svako da kupi listic!. Nije nam on kriv. Krivi su oni sto su omogucili ovakvu sprdnju od lutrije a zna se ko je to, zvanicnici iz Vasingtona.
|
drug naziv lutrija ti sve kaze znaci lutrija ko lutrija to im je cilj da svi mogu da igraju,onda krivi su mediji jer objave svuda pa se prijavi neko ko ni nema namjere da ode vec se prijavi iz radoznalosti misli dobice neke pare eto to je problem
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan
(Poruka 38438)
|
sta treba da omoguce lutrijom? previse si ironican napadas nekog sto je rekao da treba da se plati npr 5 dolara da bi se ovo izbjeglo al od toga nece nista biti jer onda nebi lutrija bila
|
iglesias |
08.05.2013 15:28 |
Mene nema niko pravo da razapinje. Nisam ja kriv sto su neki ljudi rodjeni bez srece. Moj dobitak je moja stvar. Ako vam se ne svidja organizacija lutrije zalite se onom ko je organizuje, nisam joj ja pravila odredio. Meni ako se ne svidjaju neka pravila ja u tome necu ni ucestvovati. Vidim da mnogi ne silaze sa foruma pa su nesto informisaniji a to ne znaci da vise i zasluzuju da budu izvuceni. Mrznja i nervoza zbog gasenja lutrije izbijaju iz vas a to vec nije moj problem. Ja ako budem mogao preko ambasade doci do nekog sponzorstva za odlazak i ici cu, a ako ne dobijem i necu, a vi mislite sta hocete.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:42. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.