ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Pitanja i odgovori - Q&A (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1327)

Tikica 29.10.2015 19:26

Citat:

Prvobitno poslao korisnik komplikacija (Poruka 58048)
Popunila dv. Jedan uspesno a na drugom pise sledece "Submission In Progress
Your submission is currently in the process of being submitted. To retrieve your confirmation page, please click the "Check Submission" button below."
Da li neko zna zasto to stoji?
Edit/Delete Message

Tikica sto se tice "Pa samo pitanje ti kaže, čitajte ljudi prosto je da prostije ne može biti. Odgovor za sve rodjene u Srbiji je uvek YES! NO upisuje samo neko ko je rođen u zemlji koja nema pravo učešća u lutriji!"
Ja sam iz Srbije i nije htelo da mi prihvati yes, vracalo mi je da ispravim pa sam morala da stavim NO... :wtf: Da li je to greska?

Uh...to svakako jeste greška, jer ako si rođena u Srbiji i upisala Srbija kao Country of eligibility, onda odgovor mora biti YES. NO upisuje samo neko ko je rođen npr. u Brazilu, Ekvadoru... a konkuriše na osnovu zemlje rođenja supružnika ili jednog od roditelja.

E sad, ako te izvuku sve će ti zavisiti od toga kako ambasada gleda na tu grešku. Dešava se da ljudi pogreše ali s obzirom da si odabrala Srbija, a pogrešan je samo odgovor no, možda budu tolerantni, ali ne mogu da ti garantujem. :(

komplikacija 29.10.2015 20:33

Hvala.... :) Uh :nene: Nadam se da to sitno nece biti problem... Mada daleko je izvlacenje tako da necu da se nerviram sada je kasno...

snoopy 30.10.2015 10:29

nesto u vezi pasosa

Imam nedoumicu da li da se prijavim samo ja ili i moja žena,problem je u tome što ja nisam menjao pasoš nakon venčanja ( izvadjen je dve godine pre našeg venčanja)i tu mi je stara adresa prebivalista ,u pasošima nam nisu iste adrese a trenutno živimo kod nje ?

Nina-Nina 30.10.2015 11:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik snoopy (Poruka 58064)
Imam nedoumicu da li da se prijavim samo ja ili i moja žena,problem je u tome što ja nisam menjao pasoš nakon venčanja ( izvadjen je dve godine pre našeg venčanja)i tu mi je stara adresa prebivalista ,u pasošima nam nisu iste adrese a trenutno živimo kod nje ?

Ako ste u braku morate biti obadvoje navedeni u jednoj prijavi bez obzira na adresu. Isto tako ako šaljete dvije prijave (ukoliko obadvoje ispunjavate uvjete). Znači u tvojoj prijavi navodiš i nju, a ona u svojoj prijavi navodi i tebe.

JelenaMarko 30.10.2015 11:07

I mene zanima da li nece praviti problem ako se ne vodimo muz i ja na istoj adresi?

grabovac84 30.10.2015 11:13

Citat:

Prvobitno poslao korisnik JelenaMarko (Poruka 58067)
I mene zanima da li nece praviti problem ako se ne vodimo muz i ja na istoj adresi?

nece vam praviti problem oko toga....ja sam se vencao u junu i nismo menjali ni preyime ni adresu ybog pasosa jer nismo imali dovoljno vremena ali to ne predstavlja problem ne brinite...

JelenaMarko 30.10.2015 11:25

Hvala punooo! Jel moze samo jos jednom da utvrdimo kako se pise Đ u prezimenu.. kao Đ DJ ili samo D ?

grabovac84 30.10.2015 11:29

Citat:

Prvobitno poslao korisnik JelenaMarko (Poruka 58069)
Hvala punooo! Jel moze samo jos jednom da utvrdimo kako se pise Đ u prezimenu.. kao Đ DJ ili samo D ?

Napisi onako kako ti stoji u pasosu i neces pogresiti....ali ne tamo gde ti stoji ime prezime i ostali podatci nego na dnu stranice pise ti SRB pa ime i prezime.....i tako unesi u prijavu....

JelenaMarko 30.10.2015 11:35

Hvala punoooo!!! Mislim da konacno mogu da se prijavim :beer:

snoopy 30.10.2015 12:37

Hvala vam puno,nadam se da ce danasnja prijava biti uspesna !!! Pozz

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:12.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.