Zdravo pak ne site i fala za pomosta,
Pri popolnuvanjeto na formularite navedov kontakt za Affidavit od support, me interesira dali ima formular nekakov ili kakov dokument treba da prilozam za podatoci od nego, se bara nekog mail ili smetka ili sto e potrebno, i dokolku nosam potvrda od banka za sredstva na smetka dali posebno treba da se prikaze i smetkata na mojata zena, i dali e nekoj informiran kolku sredstva na smetka bi bile "dovolni" barem odprilika nesto.
DS-formularot go popolniv na pocetokot na Juli mesec 2014, CN19XXX,
Pozdrav do site :)
|
Priloženih datoteka: 1
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BorisF
(Poruka 51091)
Zdravo pak ne site i fala za pomosta,
Pri popolnuvanjeto na formularite navedov kontakt za Affidavit od support, me interesira dali ima formular nekakov ili kakov dokument treba da prilozam za podatoci od nego, se bara nekog mail ili smetka ili sto e potrebno, i dokolku nosam potvrda od banka za sredstva na smetka dali posebno treba da se prikaze i smetkata na mojata zena, i dali e nekoj informiran kolku sredstva na smetka bi bile "dovolni" barem odprilika nesto.
DS-formularot go popolniv na pocetokot na Juli mesec 2014, CN19XXX,
Pozdrav do site :)
|
http://www.uscis.gov/i-134
Eto ti i link od Affidativ of support gdje imaš i instrukcije kako da popuniš i formular :;D:
A dodao sam ti i ovdje file formulara Affidativ.
|
SRBghost |
25.12.2014 10:41 |
|
Pa ne piše, ali većina ljudi je prije nosila, a neki su nosili i izvode iz banaka da pokažu svoje stanje što također ne treba (to sigurno ne nosim :grin:), da budu valjda sigurniji.
Iščitao si sigurno forum pa si vidio da su ljudi nosili a i da pojedini pitaju poput Borisa pa će opet da nose. Ja lično nisam bio na intervju-u, imaću ga najverovatnije mjesec dana poslije tebe pa ću do tad da razmislim da li da nosim ili ne (iako se zvanično ne traži).
|
deep_dish |
25.12.2014 17:08 |
Ja sam jucer zvao ambasadu u Sarajevu da pitam za afidavid i gospodja mi je rekla da nije potreban za dobitnike lutrije, na moje insistiranje da eto ipak sigurnije izgleda da necu tamo biti socijala, da ce neko garantovati za mene, gospodja je jos jednom ponovila da nije potrebno
|
Affidavit nije potreban. Ja sam nosila i nisam ga predala i niko nije ni trazio, ne treba bespotrebno komplikovati. Takodje ne treba licna karta i ne treba uverenje o drzavljanstvu. Isto tako ako imate zavrsenu srednju cetvorogodisnju skolu ponesete diplomu, nije potreban nikakav dokaz o radnom iskustvu niti radna knjizica.
Samo pratite uputstva na zvanicnom sajtu.
|
jovancica |
25.12.2014 20:44 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik familly
(Poruka 51105)
Affidavit nije potreban. Ja sam nosila i nisam ga predala i niko nije ni trazio, ne treba bespotrebno komplikovati. Takodje ne treba licna karta i ne treba uverenje o drzavljanstvu. Isto tako ako imate zavrsenu srednju cetvorogodisnju skolu ponesete diplomu, nije potreban nikakav dokaz o radnom iskustvu niti radna knjizica.
Samo pratite uputstva na zvanicnom sajtu.
|
Affidavit vo Makedonija e potreben. I tie od ambasada naglasuvaat deka na oficijalniot sajt ne stoi kako potreben dokumennt, no za zal mozno e konzulot da go bara.
|
TheNjegos |
28.12.2014 18:13 |
Pozdrav svima, nisam stigao ranije da se javim sa mojim iskustvom na intervjuu. Zakazan bio za 23.12. u 8 i 30. Zajedno sa suprugom se pojavio oko 8, 8 i 15. cekao skoro sat vremena da me prozovu ispred ambasade da udjem,u nekom periodu poslali prosireni spisak ljudi zakazanim za intervju, na kome i nasa dva imena. Ulazimo unutra dobijamo broj za cekanje,nakon par minuta dolazimo na red. Odlazimo u krajnju desnu sobu da predamo svu dokumentaciju koju smo poneli. Nas sluzbenik nas ceka uzima sve papire koji su mu potrebni sa moje strane jer sam ja nosilac, od supruge to su potvrde iz suda, supa,lekarski pregled, slike....A za nosioca vec znate isto to plus vencani list, diploma srednje skole, slike kao dokaz vase veze. Nakon toga odlazimo da uplatimo taksu od 330 usd na krajnji levi salter. I dobijamo slobodno do 1 i 30. E sada krece onaj zanimljiviji deo, vracamo se tamo oko 1 i 30. cekamo do 2h opet uzimamo broj. jedan salter davanje otisaka pa posle toga na drugi salter na razgovor sa konzulom. Uobicajena pitanja koliko ste u vezi, kada ste se vencali, koliko je ljudi bilo na vencanju, da li zivite zajedno, da li ste putovali negde. koji su vam planovi u usa i jos par nekih standardnih pitanja. Razgovor prolazi sasvim ok prijatan konzul,plavusan tip mladjih godina. Odgovara on ,sa sve mi ovo deluje ok, daje nam papir sa zakletvom na srpskom jeziku da procitamo da se slazemo sa svime sto smo rekli da stojimo iza toga da smo rekli istinu. I odgovara mi da ce mu trebati jos samo jedan papir koji cu morati da mu posaljem DHLom. A to je izvod i maticne knjige rodjenih BiH sobzirom da sam tamo rodjen a imam drzavljanstvo Srbije. Daje mi formular 221(g) i uputstva kako da im posaljem izvod. Nas covek na salteru mi zadrzava svu dokumentaciju i vraca nam pasose u slucaju da nam zatrebaju dok nam se ne jave oni sa daljim informacijama. Smorio se u tom momentu jer se kompletno iscekivanje produzava a sleduje njihov Bozic 25. pa Nova Godina i ko zna kada ce se javiti, ali vec isti dan sam uzeo izvode koje sam imao kuci i poslao DHLom ambasadi zajedno sa pasosima ( ko veli neka pasosa kod njih meni ionako nece trebati u narednom periodu) :)
i to je manje vise to ljudi, jos uvek sam na tom cekanju, mislim da je jos neko nedavno imao slican slucaj sa 221(g) formularom, tako da do daljnjeg ne mogu da vam kazem da je viza odobrena, ali nadam se da ce sve biti ok i da ce se i to desiti uskoro.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik jovancica
(Poruka 51107)
Affidavit vo Makedonija e potreben. I tie od ambasada naglasuvaat deka na oficijalniot sajt ne stoi kako potreben dokumennt, no za zal mozno e konzulot da go bara.
|
ke se javam utre vo ambasadata ke prasam tocno pa da vidime sto ke mi kazat vo vrska affidavit i potvrda od smetka posto izgleda samo vo makedonija go baraat toa, ke vi pisam utre,pozdrav :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik TheNjegos
(Poruka 51123)
Pozdrav svima, nisam stigao ranije da se javim sa mojim iskustvom na intervjuu. Zakazan bio za 23.12. u 8 i 30. Zajedno sa suprugom se pojavio oko 8, 8 i 15. cekao skoro sat vremena da me prozovu ispred ambasade da udjem,u nekom periodu poslali prosireni spisak ljudi zakazanim za intervju, na kome i nasa dva imena. Ulazimo unutra dobijamo broj za cekanje,nakon par minuta dolazimo na red. Odlazimo u krajnju desnu sobu da predamo svu dokumentaciju koju smo poneli. Nas sluzbenik nas ceka uzima sve papire koji su mu potrebni sa moje strane jer sam ja nosilac, od supruge to su potvrde iz suda, supa,lekarski pregled, slike....A za nosioca vec znate isto to plus vencani list, diploma srednje skole, slike kao dokaz vase veze. Nakon toga odlazimo da uplatimo taksu od 330 usd na krajnji levi salter. I dobijamo slobodno do 1 i 30. E sada krece onaj zanimljiviji deo, vracamo se tamo oko 1 i 30. cekamo do 2h opet uzimamo broj. jedan salter davanje otisaka pa posle toga na drugi salter na razgovor sa konzulom. Uobicajena pitanja koliko ste u vezi, kada ste se vencali, koliko je ljudi bilo na vencanju, da li zivite zajedno, da li ste putovali negde. koji su vam planovi u usa i jos par nekih standardnih pitanja. Razgovor prolazi sasvim ok prijatan konzul,plavusan tip mladjih godina. Odgovara on ,sa sve mi ovo deluje ok, daje nam papir sa zakletvom na srpskom jeziku da procitamo da se slazemo sa svime sto smo rekli da stojimo iza toga da smo rekli istinu. I odgovara mi da ce mu trebati jos samo jedan papir koji cu morati da mu posaljem DHLom. A to je izvod i maticne knjige rodjenih BiH sobzirom da sam tamo rodjen a imam drzavljanstvo Srbije. Daje mi formular 221(g) i uputstva kako da im posaljem izvod. Nas covek na salteru mi zadrzava svu dokumentaciju i vraca nam pasose u slucaju da nam zatrebaju dok nam se ne jave oni sa daljim informacijama. Smorio se u tom momentu jer se kompletno iscekivanje produzava a sleduje njihov Bozic 25. pa Nova Godina i ko zna kada ce se javiti, ali vec isti dan sam uzeo izvode koje sam imao kuci i poslao DHLom ambasadi zajedno sa pasosima ( ko veli neka pasosa kod njih meni ionako nece trebati u narednom periodu) :)
i to je manje vise to ljudi, jos uvek sam na tom cekanju, mislim da je jos neko nedavno imao slican slucaj sa 221(g) formularom, tako da do daljnjeg ne mogu da vam kazem da je viza odobrena, ali nadam se da ce sve biti ok i da ce se i to desiti uskoro.
|
TheNjegose hvala ti sto si nam detaljno napisao svoje iskustvo sa intervjua . Drzim fige da sto pre dobijes vizu i cekam sa nestrpljenjem tvoje sledece javljanje sa lepim vestima. Sad se opusti i uzivaj u praznicim koji predstoje.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 20:21. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.