ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Dv-2022 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2056)

ddd89 08.05.2021 18:17

I ove godine HAS NOT BEEN SELECTED * 2.

Srecno svima!

cobecar 08.05.2021 18:20

Ništa ni ovoga puta, 8. put mislim. Srećno onima koji još nisu proverili!

tetkica 08.05.2021 18:47

Ni treća nije bila sreća. Nastavljamo dalje...Navijao za ostale

tripko 08.05.2021 18:50

Nista ni kod mene po ko zna koji put
Srecno svima koji nisu jos uvek proverili.

Lazar90 08.05.2021 18:51

Uspeo posle 20 minuta da dodjem do forme. Unesem Confirmation Number ali polje gde se unosi prezime mi je "zakljucano" (blago sivo) i ne mogu da unesem prezime, pa onda normalno dole unosim godinu rodjenja ali ne prihvata proveru bez prezimena koje ne mogu ni da unesem.

Jel ima neko slican problem.
Confirmation Number je sigurno tacan jer sam kad smo se prijavili copy/paste uradio u excel.

PS.

Refreshovao sam jos 100 puta i dobio normalnu formu! Prva prijava error! Idemo na drugu.

PSS.

Duplo nista i ove godine! Neka je sa srecom svima, sto vise promasaja, vise sanse za ove koji proveravaju posle. Idemo dalje!

Aura 08.05.2021 19:01

Prijateljica aplicirala i nista: has not been selected :nene: sta je ovo niko jos nije izvucen :smrc:

Sretno ostalima :1081:

Dzeremija 08.05.2021 19:09

Pa uglavnom slabo ko sa foruma bude izvucen. Oni koji budu izvuceni naknadno naprave profil i tu traze uputstva sta i kako dalje od ljudi koji sve znaju sta-i-kako, ali nemaju srece da budu izvuceni.

cmilos85 08.05.2021 19:19

Nemojte odustajati od provere vasih prijava....Evo ja sam na primer izvucen 6.Juna 2020 za DV2021

CN: EU 8xxx

Srecno svima!

darko81bg 08.05.2021 19:29

Citat:

Prvobitno poslao korisnik cmilos85 (Poruka 83056)
Nemojte odustajati od provere vasih prijava....Evo ja sam na primer izvucen 6.Juna 2020 za DV2021

Srecno svima!

Nikada nisam ni proveravao posle 15.maja da li sam ikada izvucen......
Sa srecom svima.....

Ilijak 08.05.2021 19:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik cmilos85 (Poruka 83056)

Srecno svima!

Prosle godine izvucene je bio na 6 juni, zato si i tada izvucen kao i ja i svi ostali koji smo imali srecu 😁 mada ja imam prilicno visok CN 22xxx

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:01.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.