Čestitam! :bravo:
I mene interesuje gdje ćete :grin:
|
pitanje
Pitanje za sve "zelenaše" koji su prošli intervju (u vezi diplome)...
Ako sam završio fakultet redovno -samofinansirajuće, da li je potrebno donositi diplome od srednje na intervju ili samo od faxa???
Ja sam visok broj, ali nada ne umire :grin:
sretno svima da što prije napustite balkan...
|
Hvala puno svima :)
hehe, via provalila si me :D Salim se, nasao sam karte povoljno pa sam uzeo, a i nemamo sta da cekamo ovde. Jedino moju platu koja kasni godinu dana :D
Idemo u Milwaukee, WI. Imamo neke prijatelje tamo koji ce nas docekati na aerodromu u Chicagu, pomoci nam oko stana i uputice nas malo u neke stvari. Zahvalni smo im do neba!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik blue87
(Poruka 42524)
Pitanje za sve "zelenaše" koji su prošli intervju (u vezi diplome)...
Ako sam završio fakultet redovno -samofinansirajuće, da li je potrebno donositi diplome od srednje na intervju ili samo od faxa???
Ja sam visok broj, ali nada ne umire :grin:
sretno svima da što prije napustite balkan...
|
Ne moras da nosis diplomu iz srednje skole, ali ipak ponesi, sta te kosta :)
|
macodlak |
21.11.2013 16:15 |
Čestitam IgorMAD... Pomno sam pratio... tvoje strahove he he he he he...
Sve najbolje!
|
Cestitke
Cestitam Igore.......puno srece sa one strane bare...
Ljepo je kad pratis nekog kao ti, od onog prvog posta da si izvucen pa kroz svu nervozu iscekivanja intervjua pa sad do zavrsetka procesa. Nastavi tako....
Jos jednom cestitam.....
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik via
(Poruka 42521)
hahahahhaha, nama ovamo prodaješ priče; trema, nervoza, bojiš se, a kupio karte još prije mjesec dana i letiš već sredinom decembra :bravo::bravo:
Sretno vam i zavidim vam sto cete već ove godine osjetiti taj Christmas Spirit, očekujem da nam prenesete dašak atmosfere na forum... Daj ukloni taj upitnik da vidimo gdje ćete :grin::grin:
|
Ma pusti ga kraju, vidis da se sada uobrazio pa nece ni da otkrije mjesto odlaska. :==D:
Vjerovatno ce se pravdati da nema vremena da skloni upitnik!:lool::lool::lool::w00t:
|
Salim se naravno, kad se slegnu utisci pisi o daljim koracima.
|
Zvoncica88 |
21.11.2013 19:08 |
Branimir i Igore, cestitam vam i jedva cekam da vam se pridruzim :grin: Naravno cestitam i ostalima ako sam nekog izostavila.
Sad malo o meni, brinula sam zasto mi ne zakazuju taj intervju a proslo je vec neko vreme od Visa Bulletin, i tako ja sinoc slavim slavu, vec je krenulo da se pije i po nekom obicaju proverim email, imam sta i da vidim, status promenjen, zakazan intervju za 21 januar :ludak::ludak::bravo:
Sad ostaje prikupljanje dokumentacije :;D:
|
Zvoncica88 |
21.11.2013 19:13 |
E i da proverim, jel ima jos nekoga za Januar sem mene???
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:08. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.