ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Intervjui - 2014 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1322)

IgorMAD 21.11.2013 19:33

Hvala svima, nadamo se da ce svi koji to zele uskoro dobiti priliku da odu sa druge strane bare :)

@lover Nisi citao, napisao sam par postova iznad gde idem :)
Ma ustvari sta ja pricam sa vama balkancima :D Salim se, naravno :)

@RenatoS Cekam avgust ili septembar pa da i ja tebi cestitam, brzo ce to proci!

Nadam se da ce se Branimir javiti uskoro da kaze sta je bilo sa onim otiscima koje je morao ponovo da da. Mada, mislim da je to bilo nesto bez veze, on sigurno vec uveliko pije negde :)

lover 21.11.2013 20:26

Citat:

Prvobitno poslao korisnik IgorMAD (Poruka 42534)
Hvala svima, nadamo se da ce svi koji to zele uskoro dobiti priliku da odu sa druge strane bare :)

@lover Nisi citao, napisao sam par postova iznad gde idem :)
Ma ustvari sta ja pricam sa vama balkancima :D Salim se, naravno :)

@RenatoS Cekam avgust ili septembar pa da i ja tebi cestitam, brzo ce to proci!

Nadam se da ce se Branimir javiti uskoro da kaze sta je bilo sa onim otiscima koje je morao ponovo da da. Mada, mislim da je to bilo nesto bez veze, on sigurno vec uveliko pije negde :)

Ma zezala me konekcija, tako da nisam mogao u tom trenutku preci na drugu stranicu da procitam sta si napisao. Procitao sam kasnije, ali na zalost nisam mogao edit-ovati svoj post.
Pozdrav od nas BALKANACA!:ludak::ludak::RRofl:

lover 21.11.2013 20:30

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zvoncica88 (Poruka 42532)
Branimir i Igore, cestitam vam i jedva cekam da vam se pridruzim :grin: Naravno cestitam i ostalima ako sam nekog izostavila.
Sad malo o meni, brinula sam zasto mi ne zakazuju taj intervju a proslo je vec neko vreme od Visa Bulletin, i tako ja sinoc slavim slavu, vec je krenulo da se pije i po nekom obicaju proverim email, imam sta i da vidim, status promenjen, zakazan intervju za 21 januar :ludak::ludak::bravo:

Sad ostaje prikupljanje dokumentacije :;D:

Drzimo ti fige i kao sto vec neko ovdje rece, sve ce se dobro zavrsiti.:ziveli2:

chicagopn 21.11.2013 20:42

cestitam Igore ,lepo je to kad sve ide kako treba ...treba se to zalije :beer:

loreley 21.11.2013 20:57

Cestitam svima, zelim srecan put i da se, kad stignete u USA, sve odvija kako ste zamislili! :bravo:

krle66 21.11.2013 23:55

Iskrene čestitke.!!!

ISKRENE ČESTITKE. Igore, čestitke od srca !!! Video sam , da si veoma bio korektan i aktivan na sajtu i ŽELIM TI SVU SREĆU SVETA. Samo JEDNO PITANJE : DA LI INTERVJU JE OBAVEZAN NA ENGLESKOM ILI MOŽE I NA NAŠEM !!!Bez obzira što ga učim, bojim se da zvog dovoljnog nepoznavanja ne " zajebem stvar" !! I , da li si potrebna dokumenta prevodio na engleski ili si ih samo overavao kod Suda i takva ih predao. Čestitke još jednom

IgorMAD 22.11.2013 07:51

Hvala jos jednom svima.

Sto se tice dokumenata, NISTA NE TREBA DA SE OVERAVA U SUDU!
Samo donesete originale i OBICNE KOPIJE, nista vise vam ne treba. Sve to treba da je na SRPSKOM, ne na engleskom jeziku.
Sto se tice znanja engleskog, nas je prvo na srpskom pitao da li govorimo engleski, mislim da ne bi bio nikakav problem i da nismo znali rec engleskog.
Uostalom, ni nas engleski nije sjajan, sto puta smo gresili i ispravljali se, par puta nam je rekao "Excuse me!", sa osmehom, naravno :)

On je cini mi se cim smo stali na salter vec kucao u kompjuter da smo prosli dalje :)

RBSMC 22.11.2013 08:41

Citat:

Prvobitno poslao korisnik IgorMAD (Poruka 42542)
Hvala jos jednom svima.

Sto se tice dokumenata, NISTA NE TREBA DA SE OVERAVA U SUDU!
Samo donesete originale i OBICNE KOPIJE, nista vise vam ne treba.

Pročitao sam hiljade postova i dalje nisam siguran da sam razumeo - šta od dokumenata zadržavaju? Da li originale traže na uvid pa uzmu kopije ili ...?

cvale 22.11.2013 09:18

Cestitam IgoreMAD, Branimire i ostalim na uspješnom završetku procedure i mnogo sreće preko bare vam zelim !!!!:ziveli2::ziveli2:

johnny_nyc 22.11.2013 09:20

Citat:

Prvobitno poslao korisnik IgorMAD (Poruka 42513)
Bas tako, nisam spavao uopste, glava me razbija :)
Evo upravo stigli kuci, presrecniiiiii :D
Nisam mogao da verujem da to tako lako ide :)
Sutra po pasose u 15h.

Pisem kasnije sve detalje, samo da dodjemo malo sebi :D

nisam ni sumnjao da ćete izaći iz ambasade kao mali zeleni :) čestitke od srca i sve najbolje u usa, i naravno da nas bude što više zelenih u 2014

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:24.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.