ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1735)

borrko 13.10.2016 17:54

nemam internet ovih dana pa nemam kad da cesljam forum, jedno kratko pitanje

na slici, da li tolerisu bradu ili moram biti obrijan?

hvala

stanema 13.10.2016 18:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik borrko (Poruka 64118)

hvala

Tolerisu, osim ako vam brada ne zaklanja oci :;D:

Poz.

Miske789 13.10.2016 18:41

Citat:

Prvobitno poslao korisnik borrko (Poruka 64118)

hvala

Mora se videti celo lice koliko ja znam, moj brat se ipak za svaki slucaj obrijao.

Winter_Strong 14.10.2016 10:36

Pozdrav svima,
Pokusavam celo jutro da zapocnem ovogodisnju prijavu (druga godina), ali jedva stignem i dvlottery sajt da otvorim. "Begin Entry" ne mogu da otvorim ni preko explorera ni preko chroma. Pokusao na tabletu, laptopu, brz internet, nemam predstavu sta drugo moze da bude sem ako im je server satima ili pao ili zasicen. Ako neko ima neko misljenje ili savet, slobodno neka iznese. :udri:

BetterFuture 14.10.2016 10:54

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Winter_Strong (Poruka 64135)
Pozdrav svima,
Pokusavam celo jutro da zapocnem ovogodisnju prijavu (druga godina), ali jedva stignem i dvlottery sajt da otvorim. "Begin Entry" ne mogu da otvorim ni preko explorera ni preko chroma. Pokusao na tabletu, laptopu, brz internet, nemam predstavu sta drugo moze da bude sem ako im je server satima ili pao ili zasicen. Ako neko ima neko misljenje ili savet, slobodno neka iznese. :udri:

Probaj sada. Malopre sam proveravao i nisam uspeo da "dodjem" do sajta. Sada mogu...

Winter_Strong 14.10.2016 11:10

Nece, "waiting for www.dvlottery......".
U maju kad su bili rezultati, niko nije mogao da otvori, meni otvorilo.
Sada kada se svi "glatko" prijavljuju i pocinju sa nadom, ja ni da otvorim stranicu :no:

Winter_Strong 14.10.2016 13:27

Evo uspeo sam konacno sa tableta, "Success". Videcemo da li je u maju "Success" ili second fail. Uglavnom, nisam nesto puno se obazirao da li gresim ili ne kao neki ovde na forumu, ali me malo brine to sto sam stavio "university degree" a tek trebam da odbranim diplomski rad za par dana. Mada kod nas i kad diplomiras, treba koji mesec dok se izradi diploma :blink:
Sve u svemu, ja sam sa prijavom zavrsio, svima vama zelim puno srece, ne ocekujte previse. Ionako je dovoljno uzbudljivo sto uopste postoji ovakva jednostavna prilika za legitimnu imigraciju, i nadam se da ce jos dugo godina opstati. Srecno!!!

thejokermne 14.10.2016 18:19

Ljudi popunio sam sve isao na submit i sada mi pise...
If you need to go back and make a correction, do NOT use the back button on your browser. Instead use the appropriate button here or below:

Estimated Burden: 30 minutes

i nista ne mogu da pritisnem

sto da radim

cilimcilim 14.10.2016 19:18

Prijavila sam se iz prve danas! Držim fige svima da prođe, a do maja da preživimo :)

BetterFuture 14.10.2016 19:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik thejokermne (Poruka 64154)
Ljudi popunio sam sve isao na submit i sada mi pise...
If you need to go back and make a correction, do NOT use the back button on your browser. Instead use the appropriate button here or below:

Estimated Burden: 30 minutes

i nista ne mogu da pritisnem

sto da radim

Zatvorite prozor i ponovite prijavu preko Internet explorera ili Mozilla Forefoxa. Bez brige, sistem nece dozvoliti duplu prijavu. Sa srecom!

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:40.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.