ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1735)

Sookie 14.10.2016 19:59

@BetterFuture

Samo sam htjela da kažem...sanjala sam da si izvučen u 2018. :)

Želim svima puno sreće! :)

BetterFuture 14.10.2016 20:20

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Sookie (Poruka 64158)
@BetterFuture

:grin: Hvala od srca! Bas, bas bi bilo lepo! A da ne bi bilo da je off topic, jos vam nije zakazan intervju? Poceli su da je javljaju clanovi za decembarske intevjue. Nema nervoze. Razlicito vreme je potrebno za proveru svakog DS-260. Stici se vec...

Sookie 15.10.2016 00:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 64159)
:grin: Hvala od srca! Bas, bas bi bilo lepo! A da ne bi bilo da je off topic, jos vam nije zakazan intervju? Poceli su da je javljaju clanovi za decembarske intevjue. Nema nervoze. Razlicito vreme je potrebno za proveru svakog DS-260. Stici se vec...

A ja se zaista od srca nadam da će se ovaj san obistiniti. :)

On topic..zapravo jeste došla obavijest...19. decembar. :bravo:

vlada33 15.10.2016 18:06

Ako slavite i Sveti Nikolu imacete pijanku do 1.Januara, sa srecom...

Offtopic:Ja sam mislio da je Betterfuture davno u Americi, veoma informisan i upucen a zaglavio i on ovde sa nama...Srecno...

NinoTheLik 15.10.2016 18:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Sookie (Poruka 64158)
@BetterFuture

Koliko se trudi oko nas, drzim i ja fige, zasluzio je.

BetterFuture 15.10.2016 21:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik vlada33 (Poruka 64184)
... Offtopic:Ja sam mislio da je Betterfuture davno u Americi, veoma informisan i upucen a zaglavio i on ovde sa nama...Srecno...

Citat:

Prvobitno poslao korisnik NinoTheLik (Poruka 64185)
Koliko se trudi oko nas, drzim i ja fige, zasluzio je.

Izvinjavam se, ali bio bi nekulturan ako ne bi odgovorio... Hvala momci, svi ovde pomažemo jedni drugima. Ja sam od prošlog oktobra u ovoj našoj priči pa sam imao i vremena da se informišem, a tek koliku želju imam.... Srećno svima!

NinoTheLik 16.10.2016 13:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 64187)
Izvinjavam se, ali bio bi nekulturan ako ne bi odgovorio... Hvala momci, svi ovde pomažemo jedni drugima. Ja sam od prošlog oktobra u ovoj našoj priči pa sam imao i vremena da se informišem, a tek koliku želju imam.... Srećno svima!

Meni je treci pokusaj, takodje prvi put sa 2 prijave. :]

Dantos 16.10.2016 14:59

Jedno brzinsko pitanje...sta da stavim za zemlju gdhe trenutno zivim? Udata u Srbiju ali sam tamo bila na vizi koja je istekla prije par mjeseci a sad smo u fazi preseljenja u Bih..Inace imam Bih drzavljanstvo.. hvala

BetterFuture 16.10.2016 15:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Dantos (Poruka 64196)
Jedno brzinsko pitanje...sta da stavim za zemlju gdhe trenutno zivim? Udata u Srbiju ali sam tamo bila na vizi koja je istekla prije par mjeseci a sad smo u fazi preseljenja u Bih..Inace imam Bih drzavljanstvo.. hvala

Stavite gde stvarno i zivite trenutno. Ako Vas izvuku, prilikom popunjavanja DS-260 ionako cete morati detaljnije sve da upisete, odnosno svako mesto gde ste boravili duze od 6 meseci. Nisam Vas razumeo, gde ste bili na vizi? U Americi? Niste je prekoracili?

Dantos 16.10.2016 15:51

Ja stavih Bih..gotovo je sad, prosla prijava. .stvar je u tome sto sam u Srbiji zivjela na vizi (da na vizi :) ) i meni je bilo cudno ali eto tolerisu boravak do 3mj kao i u EU ali sve preko toga mora biti na vizu..prvo je bila na osnovu vanbracne zajednice pa kasnije i braka..medjutim istekla je a ja sam ostala posle toga ali na onaj bijeli "turisticki" karton...nisam se nikad odjavila iz Bih a u Srb sam trenutno turista :) zato sam stavila Bih jer smo sad u fazi preseljenja..muz ima dvojno drzavljanstvo sa Bih. Eto, valjda nece biti problem :-/

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:15.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.