ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interviews DV 2017 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1779)

BetterFuture 07.11.2016 11:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik disljenko (Poruka 64633)
Hteo sam da editujem moj predhodni post ali je proslo 15 min, u medjuvremenu sam pokusao sledece:

Uneo sam Alien Reg number i DOS Case ID kao sto pise na ovom papiru koji sam dobio medjutim to nije proslo.

U upustvu pise da DOS case ID pocinje za 4 broja, pa 2 slova i onda 5 broja. Znaci imam jednu nulu posle 2 slova i 4 broja da bi bilo 5. Tako su mi napisali na ovom papiru.
Medjutim kad izbrisem tu nulu onda mi prodje i doda mi u listu za placanje?

Zanimljivo da na onoj koverti (zapecacenoj)moj Case ID je bez te nule. Imate li neki savet da li da platim bez te nule ili ipak da zovem ambasadu?

jel broj ambasade: 011/306-4660

Case number treba da se pise bez te nule. Takva su iskustva clanova. Vise o Immigrant fee na ovoj temi

disljenko 07.11.2016 11:49

Hvala na informaciji, izbacio sam nulu i platio uspesno.

bojan1981 08.11.2016 01:14

Citat:

Prvobitno poslao korisnik disljenko (Poruka 64633)
Hteo sam da editujem moj predhodni post ali je proslo 15 min, u medjuvremenu sam pokusao sledece:

Uneo sam Alien Reg number i DOS Case ID kao sto pise na ovom papiru koji sam dobio medjutim to nije proslo.

U upustvu pise da DOS case ID pocinje za 4 broja, pa 2 slova i onda 5 broja. Znaci imam jednu nulu posle 2 slova i 4 broja da bi bilo 5. Tako su mi napisali na ovom papiru.
Medjutim kad izbrisem tu nulu onda mi prodje i doda mi u listu za placanje?

Zanimljivo da na onoj koverti (zapecacenoj)moj Case ID je bez te nule. Imate li neki savet da li da platim bez te nule ili ipak da zovem ambasadu?

jel broj ambasade: 011/306-4660

Ovaj forum je neverovatna stvar i mnogo toga moze da se nadje i otkloni nedoumica ali sam za to da se u ovom slucaju zovne ambasada.

I jos jedno. Ukoliko ih zovnes i dobijes dobar info odnosno resisi problem molim te podeli ga sa nama.
Srecno!

thenebojssa 08.11.2016 09:20

Citat:

Prvobitno poslao korisnik System (Poruka 64567)
E drugari, mi pozeleneli :==D: Interview je formalnost, mi smo obavili sve za 90 min. Planiramo let polovinom februara, ako može dopuna u tabeli :==D:

Čestitam!
Neka Vam je sa srećom! :1081::1081::1081:

Ninovranje 08.11.2016 15:29

Intervju uspesno obavljen

Samo da javim da je moj drug uspesno prosao interviju, imao je zakazano jutros 08.11.2016 u 8:30. kaze da je sve bilo formalnost, kao sto su ostali clanovi pisali. Dakle pozeleneo je :papa::papa::papa:

Ako moze, dodajte u tabelu.

Srecno svima, pozdrav

BetterFuture 08.11.2016 15:43

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ninovranje (Poruka 64668)
Samo da javim da je moj drug uspesno prosao interviju, imao je zakazano jutros 08.11.2016 u 8:30. kaze da je sve bilo formalnost, kao sto su ostali clanovi pisali. Dakle pozeleneo je :papa::papa::papa:

Srecno svima, pozdrav

Cestitke drugu! Uneto u tabelu. Cekamo da nam se javi Sharlo koji je danas takodje imao zakazan intervju.

thenebojssa 08.11.2016 15:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ninovranje (Poruka 64668)

Srecno svima, pozdrav

Također, i od mene čestitke! Neka je sa srećom! :pozz::pozz:

Kilimandzaro 08.11.2016 18:08

:1081::1081::1081::1081: Cestitke! Mnogo mi prija da citam da sve ide glatko i bez problema i samo neka tako nastavi!!!!!

disljenko 08.11.2016 18:32

Ima li neko informaciju da li je nekom zatrebao prevod dodatka diplomi. Predao sam da mi se prevedu diplome i izvod iz maticne knjige ali imam dilemu da li da prevodim i ovaj dodatak diplomi. Ima malo vise strana i traze mi 5000 din pa mi se ne daju pare uzalud ako ne treba. Sta vi mislite, neki savet?

Andrija89 08.11.2016 21:20

Citat:

Prvobitno poslao korisnik disljenko (Poruka 64679)
Ima li neko informaciju da li je nekom zatrebao prevod dodatka diplomi. Predao sam da mi se prevedu diplome i izvod iz maticne knjige ali imam dilemu da li da prevodim i ovaj dodatak diplomi. Ima malo vise strana i traze mi 5000 din pa mi se ne daju pare uzalud ako ne treba. Sta vi mislite, neki savet?

Sva dokumenta koja imas mozes da predas na Srpskom jeziku, vise puta je pisano o tome, potrazi po forumu.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:25.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.