- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
Izašao je I zvaničan Visa Bulletin.. I Evropa je zaista na samo 20.050..
Ipak sam se nadala višim brojevima :smrc:
Afrika je čini mi se neobično nisko - na smao 25.000.
|
Mislim da i nebi trebali bit nezadovoljni jer ako se usporedimo sa prošlom godinom razlika je skoro 4k tako da i nije tako lose. A to šta druge regije idu malo sporije nego prošle godine to samo nama iz EU ide na korist.
|
Da li se nekom promenio status posle izlaska Visa Bulletin-a za februar?
|
evo kod mene jos uvijek isti status (you have been selected...) bas sam sad provjerio, imam broj 2014EU00025***
dali da idem vec sad u skupljanje svih dokumeneta? ili ima vremena za to kasnije dok mi se zakaze vrijeme intervjua?
i intervju imam u Montreal,Canada, jer sam tu trenutno na open work permit.
dal to znaci da sve papire moram prevesti? i tamo nosim original i prijevod?
|
@antonio, ti još uvek nisi na redu. Trenutno su na redu brojevi do 20.050 za Evropu, a tvoj je koliko razumem 25.000. Pretpostavljam da ćeš biti u sledećoj turi - za april.
A što se tiče papira, obzirom da si u Kanadi, ne znam.. Možda ima neko sa tvojim iskustvom, a ako ne u svakom slučaju nazovi ambasadu u kojoj treba da ti bude intervju. Oni će sigurno znati.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik antonio
(Poruka 43596)
evo kod mene jos uvijek isti status (you have been selected...) bas sam sad provjerio, imam broj 2014EU00025***
dali da idem vec sad u skupljanje svih dokumeneta? ili ima vremena za to kasnije dok mi se zakaze vrijeme intervjua?
i intervju imam u Montreal,Canada, jer sam tu trenutno na open work permit.
dal to znaci da sve papire moram prevesti? i tamo nosim original i prijevod?
|
Ja mislim da ti Antonio nisi planiran za mart ,jer Visa Bulletin za februar ide do broja 2050,a ti si napisao da ti je CN 25***
|
macodlak |
20.01.2014 08:08 |
|
Iskreno, mene je prvo zbunio za momenat. Pomislila sam da sam na pogrešnoj strani! :grin: Ali, ovako mi izgleda nekako pregledniji I bolji! Još da nam donese sreću biće još lepši! :bravo:
|
I ja sam prvo pomislil da sam fulo stranicu, slazem se pregledije i modernije.
Promjena na bolje.
|
da da, jasno mi je da nisam jos na redu, i da mogu ocekivati interview u aprilu...novi visa bulletin je btw kulll :)
moja situacija je specificna, neznam dal je netko imao interview u Kanadi s foruma, tako da cu u svakom slucaju nazvati ambasadu da provjerim tocno, pa vam javim tu sve kako je proslo, mozda nekome pomogne.
zanima me samo dal neko zna jel bolje vaditi ove sve dokumente na konzulatu u kanadi, ili da mi to neko rjesi u hrvatskoj pa mi posalje postom??
jer mislim ak cu sve to ici vaditi u konzulatu da ide dosta sporije, pa bolje da krenem cim ranije s tim?
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:14. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.