ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Intervjui - 2014 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1322)

Nikolaniko 25.11.2013 22:37

Umalo da zaboravim:

Cestitam Makovima, neka Vam vetar napuni jedra, i pravac preko bare :D

ig.mkd 25.11.2013 22:45

pa u pravu si Nikolaniko i ja mislim da nije bio bas siguran dali je izvucen u maj ili oktombru a imao je i relativno niski broj 9xxx ali treba da se proveri taja informacija
Cestitki Makovi i neka vam bude sa srecom :)

johnny_nyc 26.11.2013 06:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik RenatoS (Poruka 42662)
Malo sam preletio kroz temu "sretnici izvuceni 1. maj" ima nas samo 5 izvucenih iz HR sa foruma, tako da ti si sljedeci...

Uff bas nas ima malo, ja racunam da smo mi tamo negdje u veljaci...pa sam bio dosta siguran da ima netko prije nas

@ Makovi: gdje ste radili lijecnicki i koliko je potrajalo da dobijete rezultate, cuo sam da se cekaju 10-ak dana?

Branimir Djuric 26.11.2013 15:32

Markovi, iskrene cestitke! Sad spremajte kofere :)

cvale 26.11.2013 16:42

Makovi, iskrene čestitke i od mene i mnogo sreće u novom životu!!!!!

Makovi 26.11.2013 19:50

Kod:

Kod:

PHP kod:

[quote=Makovi;41048]Imam info za liječnički pregled u ZagrebuKako smo dobili datum intervjua 25.11zvao samo da se informiram u vezi tehničkih detalja i to oba doktora ponuđena za pregledSaznao sam da je doktorica od listopada u Adzijinoja ne više u VinogradskojDoktor pak nije više u Dubravi nego u kurelcevoj (mala ulica blizu Trga). Doktor je znao da vize sada vrijede 6 mj od liječničkoga doktorica je očito malo out-of-date jer još misli da vrijedi 1 godinupa je obećala malo se bolje informirati u AmbasadiU svakom slučaju hoda se u Petrovu vaditi krva u Rokfellerovu slikati pluća pa se vraća doktoriciDjeca do 15 ne vade i ne slikajuPetrova i Rockfellerova plaćaju se na licu mjestaa doktorici u banci na žiro račun

I sada najvažnije:

Doktorica je NA GODIŠNJEM CIJELI 11. i rekla mi je da bi zato pregled trebalo napraviti u tjednu 14.10-17.10da bi rezultati stigli na vrijeme.  To ne bi bio problem da doktor ne ide na put 12.11na desetak danaRačunajte s tim ako se spremate na raniji interview.[/quote

Citat:

Prvobitno poslao korisnik johnny_nyc (Poruka 42676)
Uff bas nas ima malo, ja racunam da smo mi tamo negdje u veljaci...pa sam bio dosta siguran da ima netko prije nas

@ Makovi: gdje ste radili lijecnicki i koliko je potrajalo da dobijete rezultate, cuo sam da se cekaju 10-ak dana?

Liječnički je bio Kod Dr. Goldoni. Evo citirao sam post sa teme liječničkih koji sam postavio tjedan prije odlaska na liječnički. Najprije se ide u centar za autogeni trening (u sklopu njega ima privatna poliklinika- Adžijina ulica).

Detaljnije na temi ljekarski pregledi - iskustva od ranije da nisam offtopic.

Može li mi netko objasniti kako se stavlja link za post na nekoj drugoj temi da ne moram citirati?

Makovi 26.11.2013 19:55

Inače danas smo podigli pasoše i dokumente. Primijetio sam i odmah pitao kako to da je naznačen datum da vrijedi do 21.5. ako se od liječničkog (koji je bio 21.10.) računa 6 mjeseci. Rekli su mi da sam dobro primijetio i da nikako ne uđemo nakon 21.4. Prije je liječnički zaista vrijedio godinu dana, ali su mi objasnili da su ponovno smanjili na 6 mjeseci nakon što je netko s ovih prostora bolestan ušao u zemlju. Odmah je cijela regija dobila limit 6 mjeseci.

Bostonka 26.11.2013 23:13

Zvončice, komšinice moja buduća:-) Po username-u se vidi gde planiramo da idemo... Naime, ja sam dobila green card 2014, kao i ti, i meni i mom mužu Boston je u glavi već 3-4 meseca... Vidim da si ti bila u njemu, drago mi je da ga toliko hvališ i da ti se svidja...

Veliki pozdrav, u nadi da ćemo biti u kontaktu i dobiti još koju informaciju u vezi Bostona (kad se stigne, naravno:-)

Sanja, `90, Beograd

Makovi 27.11.2013 14:03

Citat:

Prvobitno poslao korisnik IgorMAD (Poruka 42667)
Cestitam Makovi!
Jeste li sigurni u to da ne mora da se ide u SSA kad dodjemo u USA.
Iz onih papira koje smo dobili i mi smo tako shvatili, ali opet mozda bolje da ih potsetimo. :)

Slazem se u potpunosti! Dapace, zaboravio sam spomenuti da mi je kod podizanja viziranih pasoša gospoda rekla da cemo za dijete morati ipak otici u ured, sto je dobro jer ja ionako nisam takav da bi tri tjedna sjedio skrstenih ruku i vjerovao nekakvoj administraciji, cak i americkoj. Svi smo vidjeli kako je jedan file zavrsio na Brabadosu umjesto u BiH pa eto toliko o pouzdanosti. Birokracija je birokracija kako god okrenes. Ovako lijepo imamo ispriku da se bar zbog djeteta provozamo do prvog ureda i podsjetimo ih na nase SSNove.

Zvoncica88 28.11.2013 16:51

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Bostonka (Poruka 42688)
Zvončice, komšinice moja buduća:-) Po username-u se vidi gde planiramo da idemo... Naime, ja sam dobila green card 2014, kao i ti, i meni i mom mužu Boston je u glavi već 3-4 meseca... Vidim da si ti bila u njemu, drago mi je da ga toliko hvališ i da ti se svidja...

Veliki pozdrav, u nadi da ćemo biti u kontaktu i dobiti još koju informaciju u vezi Bostona (kad se stigne, naravno:-)

Sanja, `90, Beograd

Cestitam Sanja, drago mi je da ce mi se neko pridruziti :grin:
Koji ste vi broj, jeste li imali razgovor u ambasadi ili to tek sledi? Kad planirate da putujete?

Makovi cestitam vam od srca :bravo:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:41.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.