-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
srdjevic |
23.08.2006 03:34 |
Cestitamo jos jednom svim dobitnicima i zelimo im srecan put. :-)
Molio bih ako je neko ko je primio drugu kovertu nasao izmene u odnosu na celu ovu temu, neka bude ljubazan da napise za ostale. ;-)
@Nemanja: gde si nasao taj podatak za cut off brojeve? Daj link! :-D
|
CESTITAM Nemanja MAJSTORE !!! Srecno !
Ja sam 2xxx. Dokumenta sam poceo da skupljam jos u junu. Sad su na redu prevodi itd. Molim Nemanju da napise oko troskova sta pise, mislim da je to mnogima vazno, meni takodje kao i neke druge informacije koje bi mogle biti od pomoci. Za Igora: Cut off broj je zadnji planirani broj koji je predvidjen da ide na intervju u oktobru. Nadam se da ce biti jos lepih vesti o prijemu 2. koverta.
|
Ljudi, pa ja bih platio na desetine hiljada eura samo da me puste u USA da zivim i radim, tj. da dobijem green card. Konkurisem na lutriji za zelenu kartu vec godinam ali nikad nisam dobio. Gledam Vas sto ste dobili na lutriji kako sada za neke smesne cifre kukate da bi vam izdali green card zbog toga sto ste dobili na lutriji (zaista smesne cifre). Mnogi ljudi u Srbiji su spremni da plate i na DESETINE hiljada eura samo da nadju nacin da dobiju GC, a vi umesto da ste srecni sto ste dobili na lutriji GC i sto treba da platite smesnu cifru samo da vam izdaju GC, vama sad mnooogo to... pa stavrno mislim... de Vas da izaberu...
|
@Mare
Vidi ovako druze, cini mi se da je ovo mesto gde ljudi razmenjuju informacije o procesu dobijanja vize a ne o tome ko koliko ima para u novcaniku.... te DESETINE hiljada koje spominjes da bi dao, u ovoj zemlji je jako tesko zaraditi, pa se zato ljudi i odlucuju na korak da napuste zemlju da bi tamo negde mogli mozda da ih zarade... a to sto godinama konkurises a nikako da dobijes, a mi nesrecnici koji pitamo koliko to kosta da bi videli kako da sakupimo tu "smesnu" cifru (...de Nas da izaberu...), to je zbog toga sto je to Amerika bato, a zar si zaboravio da oni iz satelita sve vide, pa su tako sigurno videli i tebe kako ti vire DESETINE hiljada evra iz dzepa i garantujem da su rekli: "e, vid' Mareta, ala je punisha, ne treba njemu viza kad ima tolike novce, brisi ga sa spiska!"... i tako svake godine.. nekom zivot majka a nekom maceha... sta tu da se radi :))) e, da, nemoj se ljutiti sto ti ja ovo kazem, salim se ja, naravno da zelim svakom ko konkurise da dobije vizu..
|
Smatram se prozvanim od strane Mare-a jer sam ja zapoceo pricu o lovi. Pa eto izvukli me i naravno da sam sretan, i zelim svakome da dobije sansu za GC. Ujedno zahvaljujem Mikle-u i podrzavam njegov stav. Desetine hiljada nisu smesne cifre ni u Americi. Da imam te desetine nebih nigde ni isao. Razlog za trazenje informacija o kostanju jeste taj da bih na vreme imao predstavu koliko treba para za vizu da mogu da se spremim, pozajmim itd... ne samo ja vec i ostali. U Americi kad stignem treba odmah dati za stanarinu oko 1300$ i to 3 meseca unapred. A treba i ziveti jedno vreme bez posla dok se sve ne sredi. Idem sa porodicom u New York, dvoje dece, ne mogu decu pod most da spavaju a nemam bogate rodjake ni ovde ni tamo. Ne znam koliko troskova ima tamo oko papirologije a sigurno ce biti. Ali bez obzira na sve IDEM ! Ovaj forum treba da bude "GC-SERVIS" i nista vise.
|
OK, ljudi nisam mislio nista lose o Vama, mada je mozda tako zvucalo... Samo zelim da naglasim da to sto Vama traze, kao dobitnicima na lutriji, to je smesna cifra za pocetak da bi dobili green card... Samo hocu da kazem da bi mnogi u Srbiji davali zaista enormne cifre (nepovratno) samo da mogu da dobiju GC (a nisu izvuceni na lutriji). Verujte, ovde u Srbiji i da imate poprilicnu sumu novca (pa i stotine hiljada eura) ovde ce da Vam taj novac propada, verovatno necete imati posla, bicete prinudjeni da samo trosite te pare koje imate (moj slucaj) i generalno necete biti zadovoljni sto je to tako. Iako ste "obezbedjeni" i zivite lagodno, ipak niste srecni jer imate samo rashode, a prihode nemate... zato sto zivite u Srbiji... OK, znam da vecina u Srbiji nema "ustedjevinu" i zivi samo od svoga rada jako bedno... ali verujte koliki god da novac imate u Srbiji, ipak cete gledati ida odete negde gde cete taj novac moci da uvecavate, ili makar da vam prihodi budu isti kao i rashodi pa da "ne profuckate" pare koje imate do kraja zivota... Ja toliko zelim da odem u USA, da osetim da i ja nesto zaradjujem (vredim), a ne samo da trosim ono sto sam nasledio... A ipak nemam milion eura (daleko od ove cifre) da bi preko toga dobio... Lutrija me nece... Cujem sad glasine da DV 2008 nece ni biti, pa onda vise nemam ni cemu da se nadam ako zaista ukinu tu lutriju... U svakom slucaju onima koji su dobili zelim srecan put i sve najbolje... Ako nista drugo sigurno cete moci da zivite od svoga rada sto ja jako zelim jer ja zivim "lagodno" od novca koji ja nisam direktno zaradio... Jos jednom SRECNO!
|
Ma daj pustite ove glupe price pisite dalije neko dobio drugi kovert posto ija ga cekam samo na to mislim kad ce doci joj poludecu
|
Joj ajde ako ima neko da je dobio drugu kovertu neka javi!!!!!!!!!Umirem vise od cekanja
|
srdjevic |
03.09.2006 03:46 |
Vedrana/Gorane,
Ma nema cekanja, spremajte se! :-)
Ja bio u ambasadi, dobio vizu, usao 2 dana pred isteka roka (kad dobijes vizu imas rok od 6 meseci da udjes u SAD), znaci max vremena sam ostao, i opet nisam sve stigao da obavim. Mislim da dugorocne planove, koje svi imamo, a koji ce se DRASTICNO promeniti selidbom na drugi kontinent. Sudba... :-(
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 22:35. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.